Αυγουστίνος Καντιώτης



ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ, ΚΑΤΑ ΤΟ «ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΝ»!

date Μαι 1st, 2010 | filed Filed under: ΑΡΧΙΚΗ

ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ, ΚΑΤΑ «ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΝ»!

ΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΑΠΑ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΪΣΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ

-1

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ
κ. ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ:

«Σήμερα, όποιος ομιλεί δεν θα ήτο δυνατόν να μη αναφερθή στην απώλεια της Αυτού Αγιότητος, του Πάπα Ιωάννου Παύλου Β’…  Τον μακαριστόν Πάπαν τον συνήντησα τέσσερις φορές από το 1995 μέχρι σή¬μερα και μαζί με όλον τον κόσμον είχα την ευκαιρία να διαπιστώσω και εγώ και να εκτιμήσω τα πολλά του χαρί¬σματα. Ήτο όντως μία χαρισματική προσωπικότης. Εταξίδευσε περισσότερο από κάθε άλλον προκάτοχόν του για να μεταφέρη το μήνυμα του Ευαγγελίου, της ειρήνης και της δικαιοσύνης, της αγάπης, της συναδελφώσεως και της συνεργασίας των ανθρώπων και των λαών». «Επίσκεψις», αριθ. 647, 30-4-2005, σελ. 2-3

ΓΕΡΩΝ ΠΑΪΣΙΟΣ:

-3

«Η κατάσταση στην πρώην Γιουγκοσλαβία είναι προΪόν του Βατικανού. Είναι οι «ευλογίες» του Πάπα, του «μεγάλου χριστιανού»!».

(Λόγοι Σοφίας και Χάριτος του Γέροντος Παϊσίου του Αγιορείτου, Μακαρίου Ιερομονάχου, Ιερού Κελίου Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αγίου Όρους, Εκδόσεις: «Η Αγία Άννα», Θεσσαλονίκη 2004, σελ. 104)

ΠΑΠΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΥΛΟΣ Ο Β΄

-5[Απευθυνόμενος σε συγκέντρωση ξένων διπλωματών στο Βατικανό, το 1992, κατά τη διάρκεια του πολέμου στη Γιουγκοσλαβία]:
«Αφοπλίστε τους Σέρβους ή εξοπλίστε τους Μουσουλμάνους!»…

TO BHMA  31/1/1993, σύμφωνα με τη μαρτυρία του τέως ευρωβουλευτή κ. Γεωργίου Ρωμαίου.

-6Κροατία, 1998. Τελετή «αγιοποίησης», υπό τον Πάπα Ιωάννη Παύλο τον Β΄, του Καρδινάλιου Alojzije Stepinac, καταδικασθέντος για Εγκλήματα Πολέμου κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο (γενοκτονία 800.000 ορθοδόξων Σέρβων)

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.