Αυγουστίνος Καντιώτης



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ

date Ιούλ 23rd, 2010 | filed Filed under: Eпископ Артемије, ΑΓΩΝΕΣ

PROSKL. SOC IST


POZIV SA PRETNJAMA I DUHOVNIM UBISTVOM

Οι μοναχοί του Κοσσυφοπεδίου και των Mετοχίων που εγκατέλειψαν τα μοναστήρια τους για να συμπαρασταθούν στον εξορισθέντα και σφαγιασθέντα άγιο ποιμενάρχη τους Αρτέμιο, που ο Χριστός διώρισε να ποιμάνει την Εκκλησία του Κοσσυφοπεδίου και των Μετοχίων, καλούνται να επιστρέψουν στα μοναστήρια τους.

Τους καλούν ποιοί; Οι ιεράρχες που πάταξαν τον ποιμένα και διεσκόρπισαν τα πρόβατα. Τους καλούν οι 5 συνοδικοί ιεράρχες, που για πολλά χρόνια κατορθώνουν να μένουν οι ίδιοι, αφού ο διορισμός τους εξαρτάται μόνον από τον Σέρβο πατριάρχη και από κανέναν άλλο.

Τους καλούν πως; Χωρίς ντροπή και αμετανόητοι για ότι έκαναν στον θεοπρόβλητο και λαοπρόβλητο ποιμενάρχη Αρτέμιο και στην αιματοβαμμένη επισκοπή του Κοσσυφοπεδίου. Τους καλούν με απειλές, με άγριες διαθέσεις και με βαριές λέξεις.

Τί θέλουν από τους μοναχούς; Να υποταχθούν σ’ αυτούς!!!

Πόσο εμπιστοσύνη μπορεί να έχει ένας ορθόδοξος χριστιανός σε ανορθόδοξους και αμετανόητους ιεράρχας; Πολύ περισσότερο, πως  μπορεί να  θέσει την ζωή του ένας ορθόδοξος μοναχός κάτω υπο την κηδεμονία τέτοιων ανθρώπων;

Τα πρόβατα λέει ο ΧΡΙΣΤΟΣ, ακολουθούν μόνο τον ποιμένα τους, γιατί γνωρίζουν την φωνή του· «αλλοτρίω δε ου μη ακολουθήσωσιν, αλλά φεύξονται απ’ αυτού, ότι ουκ οίδασι των αλλοτρίων την φωνή»(Ιωάν. ι΄. 5),.

Γνωρίζουν τα παραπάνω λόγια του Χριστού οι Σέρβοι ιεράρχες, γι’ αυτό υποχρέωσαν τον επίσκοπο Αρτέμιο να καλέσει  o ίδιος τους μοναχούς του!!!

Τι άραγε ζητούν αυτοί οι ποιμένες που συμπεριφέρονται ως λύκοι;
Θαυμάζει κανείς την αναισθησία των! Ζητούν βοήθεια από τον ποιμένα που αρπάξαν το κοπάδι και διεσκόρπισαν τα πρόβατα. Θέλουν να συγκεντρώσει τους μοναχούς του και να τους βάλει υπό την κηδεμονία τους!!!

Ποιά εμπιστοσύνη μπορεί να δώσουν οι μοναχοί σ’ αυτούς τους ιεράρχας, που συμπεριφέρονται σαν πάπες; Τι άλλο μπορεί να περιμένουν  απ’ αυτούς, παρά την περαιτέρω κατάπτωσή τους και την υποχώρησή τους στην παγκοσμιοποίηση και την υποταγή της Σέρβικης Ορθόδοξης Εκκλησίας στον Πάπα;
Θεωρούν, αυτοί οι «άγιοι» συνοδικοί ιεράρχες τους εαυτούς τους ως Εκκλησία, ενώ κατασπάραξαν ένα γνήσιο παιδί του Ιουστίνου Πόποβίτς και διεσκόρπισαν την θεοφιλέστατη Επισκοπή του!
Εμφανίζονται ως ιερά Σύνοδο και ως ορθόδοξοι ιεράρχες ενώ αλληθωρίζουν στον Πάπα και καταπατούν τους Ιερούς Κανόνας που θέσπισαν οι αγιοι Πατέρες της Εκκλησίας!
Ζητούν υποταγή από τους Σέρβους μοναχούς του Κοσόβου και των Μετοχίων ενώ αυτοί δεν υποτάσσονται στον Χριστό, αλλά στις κατοχικές δυνάμεις τις Σερβίας και τα θελήματα της Αμερικής και του ΝΑΤΟ εκτελούν!

ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ «ΑΓΙΟΙ» ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ

ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ;

Το παραμύθι για τις κλοπές τελείωσε· ήταν σαπουνόφουσκα και έσκασε στα μούτρα τους.
Ο λαός της Σερβίας τους πήρε είδηση. Ο Θεός που δεν υπολόγησαν, ανέτρεψε τα σχέδια τους.
Ο Άρειος Πάγος με την απόφαση του τους ξεσκέπασε.
Οι 100 μοναχοί που ακολούθησαν στην εξορία τον ποιμενάρχη τους, ελεύθεροι πλέον από την υπακοή σε κακούς επισκόπους, σκόρπισαν σ’ ολόκληρη την Σερβία, έγιναν φρουροί της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ και είναι τα λόκ της Σέρβικης Ορθόδοξης Εκκλησίας και αν χρειασθεί είναι έτοιμοι και την ζωή τους να θυσιάσουν για την πίστη τους την Αγία και της πατρίδος τους την ελευθερία.
Η υποδοχή του Πάπα στην Ορθόδοξη Σερβία, δεν θα είναι πλέον εύκολη. Οι μοναχοί κάνουν ενημέρωση στο λαό. Ο λαός της Σερβίας που σφαγιάστηκε δύο φορές με τις ευλογίες του Πάπα, δεν θα υποδεχθεί  τον δολοφόνο του και θα αντιδράσει με κάθε νόμιμο μέσο, για να εμποδίσει την επίσκεψη του Πάπα. Οι «ορθόδοξοι» επίσκοποι και ο Σέρβος πατριάρχης που προσκάλεσαν το 2013 τον Πάπα στην Ορθόδοξη Σερβία θα εκτεθούν στα μάτια του λαού και θα μείνουν μόνοι τους.

Έχασαν το παιχνίδι οι «άγιοι» συνοδικοί ιεράρχες και η πλειοψηφία των ιεραρχών που υπέγραψε την καταδίκη του δικαίου επισκόπου Αρτεμίου, άνευ δίκης και απολογίας. Οι μοναχοί που έφυγαν από το Κόσοβο είναι λογικά πρόβατα της μάντρας του Χριστού και θέλουν για να επιστρέψει στα μοναστήρια τους τον δικό τους ποιμένα.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Θα πραγματοποιηθεί ομιλία (με 4 ομιλητάς) στην Σερβία, με θέμα· «Η απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου της Ελλάδος στην υπόθεση του πατέρα Συμεών (Vilovskog) και η κατάσταση της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας. Θα ακολουθήσουν συνεντεύξεις με δημοσιογράφους, παρουσία του ακροατηρίου.

Περισσότερες πληροφορίες διαβάστε στα Σέρβικα στην ιστοσελίδα· www.mancr.org

egzil-1

www.mancr.org

У понедељак 26. јула 2010. у Медија Центру (Теразије 3, II спрат, Велика сала) одржаће се конференција за медије са темом ”Одлука Врховног Суда Грчке у случају оца Симеона (Виловског) и стање у Српској Православној Цркви”.

Стање у коме се налази СПЦ заслужује посебну пажњу јавности.
Све супротности унутар ње ових месеци су испливале на површину у виду рушења канонског и уставног поретка у Епархији рашко-призренској.
То је довело до исељавања монаштва из својих манастира у потрази за њиховим прогнаним духовником Владиком Артемијем.
Створиле су се две супротстављене групације унутар Српске Православне Цркве.
На однос између истих разјашњење може да пружи одлука неутралног и непристрасног ауторитета.
Тај ауторитет налазимо у Врховном Суду Грчке у случају екстрадиционог процеса против оца Симеона.

На конференцији говоре:

1. Бранислав Тапушковић, адвокат, овлашћени бранилац у поступку према о. Симеону

2. Отац Николај, Игуман манастира Црна Река

3. Жељко Жугић Которанин, дипл. правник, стручњак за црквено-канонско право

4. Мр Зоран Чворовић, асистент на Правном факултету у Крагујевцу



     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.