Αυγουστίνος Καντιώτης



“ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΘΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ”

Β΄ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟ ΝΕΟΥ ΠΡΟΜΑΧΟΥ

ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΦΛΩΡΙΝΗΣ

π. ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΟΥ

ΑΠΟ ΤΟ YouTube

Μπορείτε να την ακούσετε, πριν την κατεβάσει για 3η φορά ο Antixristos με την δικαιλογία  ότι είναι υποκλοπή δικής του περιουσίας!!!

Ζητήσαμε από το YouTube τα στοιχεία του χρήστη Antixristos (και αυτών που κρύβονται πίσω από το όνομά του), δεν μας δόθηκαν. Τα δικά μας στοιχεία τα πήρε, όταν κάναμε την διαμαρτυρία, αυτός γιατί κρύβει την ταυτότητά του, τι φοβάται;

Το YouTube αντί στοιχείων του Antixristos, για δεύτερη φορά μας επέστρεψε το μικρό απόσπασμα της ομιλίας του Γέροντος επισκόπου π. Αυγουστίνου, που καίει τους εχθρούς της ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΙΣΤΕΩΣ.

Το YouTube γιατί δεν αποκλείει το όνομα αυτό ως απατεώνα και ψεύτη και παίρνει στα σοβαρά τις καταγγελίες του;

Να δούμε πότε θα μας την ξανακατεβάσει.

________________________

_______________________

Μαλλον κάνει δοκιμές το YouTube. Η ομιλία επανήλθε για αρκετές ώρες σήμερα, παρ’ όλο που μας έστειλε μήνυμα ότι· «Αν δεν λαβουμε απάντηση [από Antixristos] το υλικό σας θα αποκατασταθεί μεταξύ 10 και 14 εργάσιμων ημερών από σήμερα». Ας περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει.

___________________________
«Την πίστη αυτή, που ανόσιοι, απάτριδες, ανάξια παιδιά της Ελλάδος ζητούν να την τορπιλίσουν, την πίστη αυτή θα την κρατήσουμε. Είναι το φως μας είναι η παρηγοριά μας, είναι η άγκυρά μας είναι ο φάρος μας είναι το φάρμακό μας είναι ο ιατρός μας, είναι η ζωή μας. Προτιμότερο να αποθάνομε, παρά να σβήσει η πίστη. Η πίστης είναι ο βράχος.
Έχετε δει· -Είμαι από νησί- Κοντά στα βράχια, στα ξερά εκείνα βράχια υπάρχουν στρείδια, άμα καταλάβει το στρείδι ότι πας να το βγάλεις από το βράχο σφίγγει επάνω στο βράχο, που πρέπει να σπάσεις το βράχο, για να βγει το στρείδι από τον βράχο. Βράχος και στρείδι ένα πράγμα. Σαν τα στρείδια να κολλήσουμε στον βράχο, στον βράχο αυτό που λέγετε ΕΛΛΑΣ, στο βράχο αυτό που λέγεται ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. Ούτε προτεστάνται ούτε χιλιασταί ούτε άθεοι ούτε άπιστοι ούτε δαίμονες. Θα μείνουμε στην πίστη των Πατέρων μας!
Αύτη η Πίστης των Πατέρων, αύτη η Πίστης το Eθνος έσωσε, στην Πίστη αυτή θα ζήσομε στην Πίστη αυτή θα αποθάνομε και από γενναιάς εις γενναιά μέχρι συντελείας των αιώνων· έως ότου υπάρχουν ποτάμια, έως ότου υπάρχουν άστρα θα ψάλομε το μεγαλείο της Πίστεως μας. Αύτη η νίκη η νικήσασα τον κόσμο η Πίστης ημών!»

(Το απόσπασμα της ομιλίας απομαγνητοφωνημένο).

________________________

ab84bb1

ΤΟ YouTube ΚΑΤΑΒΑΖΕΙ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ

TOY EΠΙΣΚΟΠΟΥ π. ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ

ΤΟ YouTube ΥΠΟΧΩΡΕΙ, ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ,

ΣΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΗ Antixristos

Στις 30/3/ 2010 ήρθε μήνυμα στην ιστοσελίδα μας από το YouTube· Έγραφε ότι· Έχει καταγγελία από τον χρήστη Antixristos που λέει ότι· η ομιλία του επισκόπου π. Αυγουστίνου Καντιώτου· “ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΘΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ” είναι προϊόν υποκλοπής του ιδίου.

ΑΝΤΙΔΡΑΣΑΜΕ ΑΜΕΣΩΣ

AFIER. 100xron. p. A ιστΓιατί η κατηγορία ήταν γελοία.

  • 1. Το απόσπασμα της ομιλίας ήταν του Γέροντος επισκόπου π. Αυγουστίνου και βρίσκεται εδώ και χρόνια στο προσωπικό μας αρχείο.

    2. Η επένδυση της φωνής έγινε με ένα μεγάλο κάδρο, που ζωγραφίστηκε από την υπεύθυνη της ιστοσελίδος στις 5/2/1991, και εστάλη ως καρποστάλ στην γιορτή Γέροντος επισκόπου π. Αυγουστίνου και βρίσκεται στα χέρια μας. Κάτω δεξιά φέρει την υπογραφή της.

  • ΚΑΝΑΜΕ ΟΛΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕ ΤΟ YouTube. Μετά από τα αποδεικτικά στοιχεία που δώσαμε επανέφερε την ταινία.

Δυστυχώς σήμερα διαπιστώσαμε ότι ο Antixristos επανήλθε. Στο χώρο που ήταν η ταινία βρήκαμε το εξής μήνυμα· Διαβάστε το·

___________________________________________________________________________

«Το βίντεο αυτό δεν είναι πλέον διαθέσιμο λόγω υποβολής αξίωσης πνευματικών δικαιωμάτων από χρήστη Antixristos».

________________________________________________________________________________

ΥΠΟΓΡΑΦη ΚΑΔΡ

ΔΙΑΚ. Τ. ιστ

Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΚΑΔΡΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ

ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΗ

Antixristos

________________________________________________

ΠΡΟΪΟΝ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ, ΠΟΙΟ;

  • 1. Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥ ΙΕΡΑΡΧΟΥ;

  • 2. Ή ΤΟ ΚΑΔΡΟ ΠΟΥ ΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ

  • ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΩΣ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΚΙΒΩΤΟ  ΣΩΤΗΡΙΑΣ;

ΔΙΑΚ....ιστ

Η ΤΑΙΝΙΑ ΜΑΣ ΠΡΙΝ ΚΑΤΕΒΕΙ ΑΠΟ ΤΟ YouTube

_______________________________________________

KIB. SΩT. istol

ΤΟ ΚΑΔΡΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ

  • α) Φαίνεται ότι οι σκοτεινές δυνάμεις δεν έχουν ακόμη το θάρρος να πολεμήσουν τους Ορθόδοξους χριστιανούς ευθέως και φέρνουν την δικαιολογία της υποκλοπής. Κρατούν, δηλαδή τα προσχήματα, και ας είναι γελοία.

  • β) Φαίνεται ακόμη ότι ο χρήστης Antixristos τρέμει και φοβάται έναν κεκοιμημένο αγωνιστή ιεράρχη!!!

  • Ας ετοιμαζόμεθα, λοιπόν, και ας μη τους φοβόμεθα. Θα νικήσει ο Χριστός και οι σκοτεινές δυνάμεις  με τον Antixristo τους θα βουλιάξουν στο χάος και στην καταστροφή.

  • Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ θα μείνει, γιατί Κυβερνήτης της είναι ο Παντοδύναμος Θεός.

ab84bb1

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ YouTube

Μετά από την δεύτερη διαμαρτυρία μας, στην οποία ζητούσαμε από το YouTobe να μας δώσει τα στοιχεία του αρχιψεύτη «Antixristos» για να προσφύγουμε στην δικαιοσύνη·

ΠΗΡΑΜΕ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Θέμα     Re: [#701832072] Υποστήριξη YouTube
Αποστολέας     Copyright Service Add contact
Παραλήπτης     akaplanoglou@augoustinos-kantiotis.gr Add contact
Ημ/νία     Σήμερα 06:22

  • «Hi there,
  • Thank you for your counter-notification. It has been forwarded to the party that sent the takedown notification. If we receive no response, your material will be restored between 10 and 14 business days from today.
  • Sincerely,
  • The YouTube Team»

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

  • «Γεια σου,

  • Σας ευχαριστούμε για την αντικοινοποίηση σας. Έχει διαβιβαστεί προς το μέρος που απέστειλε την κοινοποίηση takedown. Αν δεν λαβουμε απάντηση, το υλικό σας θα αποκατασταθεί μεταξύ 10 και 14 εργάσιμων ημερών από σήμερα.

  • Φιλικά
    Η ομάδα του YouTube

ab84bb1

ANAKOINΩΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ

Δίνουμε την άδεια στους αναγνώστας της ιστοσελίδος μας να κατεβάζουν από την διεύθυνση episkoposa του YouTupe όλες τις βιντεοταινίες με τις ομιλίες του Γέροντος επισκόπου π. Αυγουστίνου Καντιώτου που ανεβάζουμε.  Να τις βάζουν στο προσωπικό τους αρχείο, πριν τις κατεβάσουν οι άθεοι με σαχλές δικαιολογίες .

ab84bb1

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.