Αυγουστίνος Καντιώτης



Η Τριανδρια και οι συνακολουθοι

date Ιαν 12th, 2011 | filed Filed under: Eпископ Артемије

ΤΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΑ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ

ΠΟΥ ΚΑΤΕΔΙΚΑΣΑΝ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΟΠΟ ΑΡΤΕΜΙΟ

Φίλοι με τους μασώνους

ΜΑΣΩΝ. Θ.Αμ..

Αριστερα· Ο βοηθός του επισκόπου Αρτεμίου Θεοδόσιος Sibalic που συντάχθηκε με τους εχθρούς του Μητροπολίτου του για να γίνει μοιχεπιβάτης του θρόνου του.

Στην μέση· ένας μεγάλος μασώνος της Σερβίας, που έδωσε πέρυσι ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, στη μονή Ντέτσανι που έμενε ο Θεοδόσιος.

Δεξιά· Ο επίσκοπος Αμφιλόχιος ένας της τριανδρίας

Γιεφτσ ιστ

μασων. συμβ ιστ

Μασωνικό δακτυλίδι

Ο Αθ. Γιέφτιτς δίπλα στον τάφο ενός Σέρβου μασώνου, στην Αμερική. Μετακίνησε τα βάζα με τα άνθη για να φανεί το μασωνικό σήμα (Το σήμα βρίσκεται κάτω στην πλάκα δεξιά).

_____________________________

φυλ.

Ο ιερέας Zoran Gkrjic ο οποίος καθαιρέθη απο τον επίσκοπο Αρτέμιο το 2000 και τα πολιτικά δικαστήρια τον κατεδίκασαν σε 3ετή φυλάκιση.

Ο Αθ. Γιέφτιτς έβγαλε από το ταμείο της Μητροπόλεως Ζίτσας που ήταν τοποτηρητής 15.000 ευρώ για να τον απελευθερώσει, Γιατί άραγε;

_________________________________________

Μαξιμ. Αμερ. ΣΟΕ ιστΘ. Αμφ+χ.Δεξιά· Ο Μάξιμος νυν επίσκοπος Δυτικής Αμερικής (της ΣΟΕ) κτυπά τα κουπιά και κάνει βαρκάδα.

Αριστερα·

Ο μοιχεπιβάτης επίσκοπος Θεοδόσιος μαζί με τον επίσκοπο Ιουστίνο Τιμοκίου πρώην πνευματικά παιδιά του επισκόπου Αρτεμίου!

Όσοι έκαναν λαδιές στον επίσκοπό τους Αρτέμιο πήραν αξιώματα.

________________________________________

επισκ. Αυστρ.ιστΓρηγ.ιστΟι δεσποτάδες της Σερβίας (ΣΟΕ) δεν έχουν κανένα πνευματικό έργο να κάνουν στις Μητροπόλεις τους και πέζουν ποδόσφαιρο στα γήπεδα ή παίρνουν μέρος στις ποδηλασίες ή και παρακολουθούν τους ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Ο Αρτέμιος που εργάζονταν πνευματικά στην Μητρόπολή του και ο Θεός τον ευλογούσε με πλουσιους πνευματικούς καρπούς τους ενοχλούσε, γι’ αυτό τον διώξαν από το σώμα· δεν τέριαζε μ’ αυτούς.

Μελος της ΣΟΕ ο νυν Αυστραλίας Ειρηναίος Dobtijevic (με το κίτρινο μπλουζάκι, ασχολείται με την ποδηλασία). Ο διπλανός του είναι ο επίσκοπος Ιγνάτιος Midic καθηγητής στη Θεολογική Σχολή του Βελιγραδίου, που διδάσκει την κακόδοξη θεολογία του επ. Ζηζιούλα.

ΠΟΔΟΣΦ.ιστποδ. Γρ

Ο επίσκοπος Θεοδόσιος με δυο ρασοφόρους παρακολουθούν το ποδόσφαιρο, έχουν και τις φράουλες για πασατέμπο.

Ο άλλος δεξιά είναι δεσπότης-ποδοσφαιριστής Γρηγόριος.

Όλα αυτά τα εκκλησιαστικά καθάρματα που μόνο κοσμικό έργο παράγουν δεν έχουν καμία απολύτως θέση στην Ορθόδοξη Εκκλησία.

Ποδ. 1

Για να περάσουν καλά στην επίγεια ζωή τους, συνεργάζονται με όλους τους διεθνείς διαβόλους.

Είναι μέλη της ΣΟΕ της Σερβίας και διώκουν άνευ δίκης, άνευ απολογίας, τον ορθόδοξο, θεοπρόβλητο και λαοπρόβλητο μητροπολίτη του Κοσυφοπεδίου Αρτέμιο, γιατί επιτελεί πνευματικό έργο.

____________________________________Γιεφτσ 2ιστ

Γιεφτσ 1ιστΓια να μη νομίσετε οι γέροι δεσποτάδες δεν παίζουν ποδόοσφαιρο. Μπορείτε να δείτε και τον Αθαν. Γέφτιτς.

__καλγρ

Ακόμα και οι καλόγριές τους παίζουν μαζί τους ποδόσφαιρο.

Πρέπει να κλαίει κανείς γι’ αυτούς τους επισκόπους. Είμαστε και ημείς υπεύθυνοι. Ο άγιος Κοσμάς προφήτευσε γι’ αυτό το είδος των δεσποτάδων, που θα ετοιμάσει την έλευση του Αντιχρίστου.

_________________

__

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.