Αυγουστίνος Καντιώτης



ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ

date Απρ 4th, 2011 | filed Filed under: Eпископ Артемије

Επίσκοπος Ράσκας-Πριζρένης και το Κόσοβο-Μετόχια G.G. Др АРТЕМИЈА

ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ


1. PROSKL. SOC ISTΟ αγώνας του oρθοδόξου επισκόπου Αρτεμίου στην Σερβία είναι μεγάλος και η απειλή συνεχής. Πλήθος κληρικών και μοναχών δίνουν την μάχη μαζί του και είναι αποφασισμένοι να πέσουν στον αγώνα, παρά να προδώσουν τα όπλα τα ιερά της Ορθοδόξου Πίστεως.
Όλοι αυτοί που περιβάλλουν τον επίσκοπο Αρτέμιο δεν είναι άϋλα πνεύματα, αλλά είναι άνθρωποι και έχουν ανάγκη από κάποια πράγματα αναγκαία, γι’ αυτά θα πρέπει να φροντίζουν οι πιστοί.

Ο επίσκοπος Αρτέμιος και το πλήθος των μοναχών, μοναζουσών, που διώκονται, για του Χριστού την Πίστη την αγία, δεν είναι ξένοι, είναι αδελφοί μας και θα πρέπει κοντά στις προσευχές μας, να βοηθήσουμε και οικονομικά, -όσοι μπορούμε- άλλος από το  υστέρημα του και άλλος από το περίσσευμά του. Και το δίλεπτο της χήρας θα πιάσει τόπο στην επισκοπή Ράσκας-Πριζρένης, Κόσοβο-Μετόχια, στην εξορία. Να βοηθήσουμε τους αγωνιστές της Ορθοδόξου Πίστεως που διώκονται από τους οικουμενιστάς και φιλοπαπικούς επισκόπους της Σερβίας και να προετοιμαζόμεθα, όπως είπε ο Γέροντας επίσκοπος π. Αυγουστίνος Καντιώτης και εμείς για Εκκλησία κατακομβών.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΗ
Μεταφορές σε USD [$]

Ενδιάμεση Τράπεζα / ανταποκρίτρια τράπεζα
SWIFT –BIC CITIUS33
Όνομα CITIBANK NA
Πόλη, Χώρα: New York, NY, Ηνωμένες Πολιτείες

Ο λογαριασμός με το ίδρυμα / δικαιούχου τράπεζας
SWIFT- BIC KOBBRSBG
Όνομα ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ AD BEOGRAD
Οδός Αγίου Σάββα 14
Πόλη, Χώρα ΣΕΡΒΙΑ Βελιγράδι

Δικαιούχος
IBAN / Αριθμός Λογαριασμού RS35205903101275356523
Όνομα Αρτέμιου Radosavljevic
Οδός BB ΣΧΟΛΕΙΟ
Πόλη, Lezimir Χώρα 22207, Σερβία

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.