Αυγουστίνος Καντιώτης



ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΛΑΒΑΜΕ

date Δεκ 22nd, 2011 | filed Filed under: ΜΗΝΥΜ. ΠΑΡΑΛ. ΠΡΟΩΘ.

ΣΙΓΗΝ ΙΧΘΥΟΣ Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ!!!

Οι φιλότουρκοι βουλευτές που μας κυβερνάνε, όπως μαθαίνουμε, ενοχλήθηκαν από την δράση του Γέροντα Εφραίμ·

http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2011/12/blog-post_28.html

Είναι γνωστό πως το Βατοπαίδι κάνει εδώ και χρόνια πολύπλευρο φιλανθρωπικό έργο στην Κομοτηνή και την ευρύτερη περιοχή της Θράκης: Διαθέτει συσσίτια σε άπορους, χρηματοδοτεί υποτροφίες, βοηθάει αστέγους κλπ. Εκείνο όμως που προκάλεσε την οργή των αφεντικών του Πεταλωτή, ήταν αφενός το επίδομα πολυτέκνων που θέσπισε η Μονή κι αφετέρου η βοήθεια στους ΕΛΛΗΝΕΣ Πομάκους, με σχεδιασμό ακόμα και για ανέγερση σχολείων στα χωριά τους!

Ποιος αντιδρά σε αυτά με λύσσα; Μα φυσικά, το τουρκικό προξενείο και οι εγκάθετοί του (μουφτήδες, ψευτομουφτήδες, πράκτορες κλπ)!
Έτσι λοιπόν, όταν ο π. Εφραίμ άρχισε να ενδιαφέρεται για τους Πομάκους, οι άνθρωποι της Άγκυρας θορυβήθηκαν: Βλέπετε, είχε προηγηθεί η έντονη συμμετοχή του Ηγουμένου στο βροντερό «ΟΧΙ» των Ελληνοκυπρίων στο κατάπτυστο σχέδιο Ανάν, οπότε οι εγχώριοι εθνοπροδότες και οι Τούρκοι ήξερα πολύ καλά με ποιον έχουν να κάνουν!Έτσι, βγήκε στην επιφάνεια το «σκάνδαλο», για να τιμωρηθεί ο π. Εφραίμ και για τις πατριωτικές κινήσεις του στη Θράκη και για την ελληνορωσική προσέγγιση, που βοήθησε όπως μπορούσε κατά την περίοδο Καραμανλή: Τα αφεντικά ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ αντέδρασαν έντονα, γιατί έβλεπαν να υπάρχει ένας δυνατός «παίκτης» στην σκακιέρα τους, που μέχρι τότε αποτελείτο αποκλειστικά από πολιτικά…πιόνια!

Αποφασίστηκε λοιπόν η ηθική εξόντωση της Μονής Βατοπαιδίου, μιας και «είχε μπει στο μάτι» της Νέας Τάξης Πραγμάτων που ευαγγελίζονται οι παγκόσμιοι δυνάστες και υλοποιούν τα εγχώρια τσιράκια τους: Ξέσπασε το «σκάνδαλο», άρχισαν οι ανακρίσεις και καταλήξαμε στην προφυλάκιση του – άκρως ενοχλητικού για τα αφεντικά του Πεταλωτή – Γέροντα Εφραίμ.

Θα αναρωτηθεί κάποιος, τι σχέση έχουν όλα τα παραπάνω με την παρουσία του στο υπουργείο Δικαιοσύνης. Η απάντηση είναι απλή: Έπρεπε να βρίσκεται εκεί κάποιος που…γνωρίζει καλά το θέμα, έτσι ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες πολιτικές πιέσεις στους δικαστές. Ένας εκ των Ξυνίδη, Μπόλαρη, Πεταλωτή και άλλων παγκοσμίως αγνώστων και γραφικών τύπων που έκαναν καριέρα με το «σκάνδαλο», έπρεπε να επιλεγεί. Προτιμήθηκε ο Πεταλωτής, λόγω των άριστων σχέσεων με το τουρκικό προξενείο.Χάρη σε αυτόν τον ανεκδιήγητο «κηπουρό» του Γιωργάκη λοιπόν, οδηγείται στη φυλακή ο π. Εφραίμ: Αφήνονται έτσι οι Τούρκοι να αλωνίζουν στη Θράκη, ενώ οι εκκλησιομάχοι δίνουν ένα ισχυρό μήνυμα στο Άγιον Όρος: «Προσέξτε καλά, γιατί είδατε τι παθαίνουν όσοι ασχολούνται με εθνικά θέματα παραπάνω απ’ όσο επιτρέπουμε»!Διότι η υπόθεση Βατοπαιδίου, έχει να κάνει κυρίως με αυτά: ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Μπλέχτηκαν βέβαια και πολιτικά και εκκλησιαστικά πρόσωπα, αλλά εκείνο που ενόχλησε δεν ήταν οι «ανταλλαγές» του π. Εφραίμ, μα το όραμά του για μια Θράκη…ελληνικότερη απ’ όσο τη θέλουν ο τουρκόφιλος Πεταλωτής και η παρέα του!Διαβάστε και για τον βρώμικο ρόλο της ανακρίτριας Ειρήνης Καλού, που ζήτησε την προφυλάκιση του Γέροντα:ΒΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΛΟΥ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΕΦΡΑΙΜ

ΒΡΗΚΑΝ ΕΞΕΙΛΑΣΤΗΡΙΟ ΘΥΜΑ

ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ

  • ΔΕΝ ΣΥΛΑΜΒΑΝΟΥΝ TOYΣ AYTΟΥΡΓΟΥΣ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ!!! ΩΡΑΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!!

  • ΔΕΝ ΣΥΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ!!!

  • ΣΥΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΖΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΟΠΛΟ ΓΕΡΟΝΤΑ ΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ, ΤΙΣ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ!!!

Τι θα κάνει ο οικουμενικός πατριάρχης Βαρθολομαίος; Θα διαμαρτυρηθεί; Ή θα κλείσει το στόμα του για να μη δυσαρεστήσει τους άρχοντες της παγκοσμιοποίησης;

Σεβαστέ Γέροντα Εφραίμ τα δίκαια της μονής τα υποστηρίξατε με πάθος και καλά κάνατε, αλλά τον οικουμενικό πατριάρχη Βαρθολομαίο δεν τον ελέγξατε ποτε για την κατρακύλλα του και το ξεπούλημα της Ορθοδόξου πίστεως.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΤΙΠΩΣΙΑΣΜΟΥ Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΕΦΡΑΙΜ

  • 1. Η χρονική στιγμή της απόφασης. Παραμονή Χριστουγέννων.

  • 2. Οι κινήσεις εντυπωσιασμού που οργανώθηκαν για αποκλεισμό του Αγίου Όρους με ένοπλες δυνάμεις ασφαλείας τη στιγμή που ο δικηγόρος του
  • Γέροντα δήλωσε δημόσια ότι ο Γέροντας θα παρουσιαστεί εκούσια στην Αστυνομία.
  • 3. Η ποινή της προφυλάκισης αποδίδεται σε πρόσωπα επικίνδυνα να επαναλάβουν τα αδικήματα για τα οποία κατηγορούνται.
  • 4. Στην ακρόαση της υπόθεσης που προηγήθηκε της απόφασης, αναφέρθηκε ως «επιχείρημα» για την προφυλάκιση η πρόσφατη επίσκεψη του Γέροντα στην Ρωσία συνοδεύοντας την Τιμία Ζώνη της Παναγίας, κατά την οποία εκατομμύρια ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένων του Προέδρου, Πρωθυπουργού και Γενικού Εισαγγελέα της Ρωσικής Δημοκρατίας, βγήκαν στους δρόμους.
  • 5. Εδώ και 3 και πλέον χρόνια που ερευνάται η υπόθεση, δεν έχει προκύψει κανένα ενοχοποιητικό στοιχείο.
  • 6. Η κατηγορία κατά του Γέροντα είναι ηθική αυτουργία την στιγμή που οι υποτιθέμενοι αυτουργοί έχουν αθωωθεί.
  • 7. Εδώ και 3 και πλέον χρόνια που ερευνάται η υπόθεση,  ο Γέροντας έχει ταξιδέψει επανειλημμένα μετ’ επιστροφής και αν είχε πρόθεση να φυγοδικήσει θα το είχε κάνει.
  • 8. Το πνευματικό πρόσωπο του Γέροντα τιμάται και εγκωμιάζεται διεθνώς και αποτελεί εξαίρετο πρεσβευτή της Ελλάδος στο εξωτερικό.
  • 9. Οι αποκαλυφθέντες πλέον εγκέφαλοι της σκευωρίας έχουν επιβραβευτεί με υπουργικούς θώκους και επιχειρούν πάση θυσία να αποδείξουν την ορθότητα των δόλιων ενεργειών τους.
  • 10. Η Ελλάδα μαστίζεται από αποδεδειγμένα, ευρέως γνωστά σκάνδαλα, τεραστίων διαστάσεων,  τα οποία μένουν ατιμώρητα και οι αυτουργοί όχι μόνο κυκλοφορούν ελεύθεροι αλλά κατέχουν και πολιτικά αξιώματα. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η απόφαση είναι εντεταλμένη πολιτική ενέργεια που στοχεύει στην διαπόμπευση του Αγίου Όρους και της Εκκλησίας.

Ο Προηγούμενος της Ι.Μ.Μ. Μετεώρου Αθανάσιος μας καλεί

να αντισταθούμε στον αφελληνισμό, τον οικουμενισμό και τη Νέα Τάξη Πραγμάτων

Aρχιμ. Αθανασίου Αναστασίου
Προηγουμένου Ιεράς Μονής Μεγάλου Μετεώρου Αγίων Μετεώρων.

Είναι γε­γο­νός ότι βρι­σκό­μα­στε σε μια στιγ­μή, όχι απλώς κρί­σι­μη, αλ­λά ορια­κή , θα λέ­γα­με, για την πο­ρεί­α και το μέλ­λον της πα­τρί­δας μας και της Ορ­θο­δό­ξου πί­στε­ώς μας σε μια στιγ­μή που βι­ώ­νου­με έ­ναν ανε­πα­νά­λη­πτο κα­ται­γι­σμό κα­τά­λυ­σης και κα­τα­στρα­τή­γη­σης των πάν­των.

Οι νε­ο­τα­ξι­κοί σχε­δια­σμοί βρί­σκουν την α­πό­λυ­τη εκ­πλή­ρω­σή τους στα τε­κται­νό­με­να των τε­λευ­ταί­ων ετών στην χώ­ρα μας, στήν Εὐ­ρώ­πη, ἀλ­λά καί στόν κό­σμο ὁ­λό­κλη­ρο.

Μέ τρό­πο πλέ­ον ἀ­προ­κά­λυ­πτο, χω­ρίς τήν πα­ρα­μι­κρή προ­σπά­θεια τη­ρή­σε­ως ἔ­στω τῶν προ­σχη­μά­των, χω­ρίς τήν ὅ­ποι­α ἀ­παι­τού­με­νη νο­μι­μο­ποί­η­ση, τά «γνω­στά-ἄ­γνω­στα» δι­ε­θνή κέν­τρα ἐ­ξου­σί­ας, οἱ νέ­ες δυ­νά­μεις κα­το­χῆς τῆς ὑ­φη­λί­ου, συγ­κε­κρι­μέ­νοι τρα­πε­ζι­κοί καί χρη­μα­το­πι­στω­τι­κοί κο­λοσ­σοί μέ πλή­ρη ἀ­δι­α­φά­νεια, μέ κα­θα­ρά κερ­δο­σκο­πι­κές τα­κτι­κές, μέ ἀ­ποι­κι­ο­κρα­τι­κές με­θό­δους βυ­θί­ζουν στήν ἀ­νέ­χεια καί τήν φτώ­χεια ὁ­λό­κλη­ρους λα­ούς καί κρα­τοῦν ἀ­σφυ­κτι­κά δέ­σμιους τῶν ἐ­πι­λο­γῶν τους πο­λυ­ά­ριθ­μες χῶ­ρες. Ρυθ­μί­ζουν τίς τύ­χες τῶν πο­λι­τῶν, δι­ο­ρί­ζουν ἀρ­χη­γούς κυ­βερ­νή­σε­ων πε­ρι­ο­ρί­ζον­τας τήν λα­ϊ­κή ἐ­τυ­μη­γο­ρί­α, καί…
ἐ­πι­βάλ­λουν μέ συ­νο­πτι­κές δι­α­δι­κα­σί­ες, στη­ριγ­μέ­νες στόν ὠ­μό ἐκ­βια­σμό, τήν πο­λι­τι­κή καί τίς ἀ­πο­φά­σεις τους πα­ρα­βι­ά­ζον­τας τίς ἀρ­χές τῆς δη­μο­κρα­τί­ας καί τοῦ κοι­νο­βου­λευ­τι­σμοῦ.

Οἱ σύγ­χρο­νοι δι­κτά­το­ρες πού κα­τα­δυ­να­στεύ­ουν τόν κό­σμο δέν εἶ­ναι οἱ ἀ­λα­ζό­νες αὐ­το­κρά­το­ρες τοῦ πα­ρελ­θόν­τος, δέν εἶ­ναι οἱ σα­τρα­πί­σκοι τῆς ἀ­να­το­λῆς, δέν εἶ­ναι στρα­τι­ω­τι­κοί ἡ­γέ­τες, ἀ­κραῖ­οι ἐ­πα­να­στά­τες ἤ ἀ­πο­λυ­ταρ­χι­κοί ἡ­γε­μό­νες. Οἱ σύγ­χρο­νοι δι­κτά­το­ρες τοῦ κό­σμου εἶ­ναι οἱ δι­ε­θνεῖς το­κο­γλύ­φοι, οἱ με­γα­λο­τρα­πε­ζί­τες, οἱ ἰ­θύ­νον­τες τῶν πο­λυ­ε­θνι­κῶν, οἱ ἐ­πι­κε­φα­λῆς κλει­στῶν καί ἀ­δι­α­φα­νῶν ὁ­μά­δων ἀ­σκή­σε­ως καί ἐ­πι­βο­λῆς ἐ­ξου­σί­ας τύ­που Μα­σο­νί­ας, Μπίλ­ντεμ­περγκ, Τρι­με­ροῦς Ἐ­πι­τρο­πῆς (T­r­i­l­a­t­e­r­al C­o­m­m­i­s­s­i­on), G­o­l­d­m­an S­a­c­hs, B­l­a­ck R­o­ck κ.ἄ. Καί τά ἐ­κτε­λε­στι­κά τους ὄρ­γα­να: οἱ δο­τές κυ­βερ­νή­σεις, οἱ δι­ο­ρι­σμέ­νοι πρω­θυ­πουρ­γοί, οἱ δο­σί­λο­γοι συ­νερ­γά­τες. Ἡ στό­χευ­ση εἶ­ναι πε­ρισ­σό­τε­ρο ἐμ­φα­νής ἀ­πό πο­τέ.

Διαβάστε περισσότερα »

«Επιχείρηση» τρόμο-θεάματος εναντίον του Αγίου Όρους…

Γράφει  ο Θύμιος Παπανικολάου

«Ρεσάλτο»
 
Ένα σκηνικό τρόμου και τελετουργικού αστυνομικού θεάματος στήθηκε γύρω από το Άγιον Όρος για να προφυλακιστεί ο γέροντας Εφραίμ και να διασυρθεί το κάστρο της Ορθοδοξίας: Το Άγιον Όρος!!!

Αυτά τα τεχνάσματα των χολιγουντιανών τρόμο-θεαμάτων αποτελούν το στρατηγικό εφεύρημα της Νέας Τάξης και των σκηνοθετών της βαρβαρότητάς της: Των κρατών, των διεθνών μυστικών υπηρεσιών, των πολιτικών ανδρεικέλων τους και των ποικίλων προπαγανδιστικών «ιερατείων» τους με κυρίαρχο τα ΜΜΕ…
Η τελετουργία αυτή του σκηνοθετημένου τρόμο-θεάματος αποσκοπεί 
στη δαιμονοποίηση του «εχθρού»: Του πραγματικού εχθρού της Νέας Τάξης ή του κατασκευασμένου «εχθρού» (τα «σκιάχτρα»), ο οποίος και αυτός ο κατασκευασμένος «εχθρός» χρησιμοποιείται για να διασύρει και να συκοφαντήσει τον πραγματικό εχθρό της πλανητικής κακουργίας: Τις κοινωνικές αντιστάσεις, τα λαϊκά κινήματα, τους εθνικούς ιμάντες-μετερίζια αγωνιστικά και κάθε «ενοχλητικό» αγωνιστή…

Με την προφυλάκιση του γέροντα Εφραίμ και με το σκηνικό του τρόμο-θεάματος που «κύκλωσε» το Άγιον Όρος σηματοδοτείται η εξής «κατασκευή»: Το Άγιον Όρος αποτελεί το «άντρο» του εγκλήματος, το μεγάλο ρασοφόρο «δαίμονα τρομοκράτη» που απειλεί την κοινωνία!!!!

Αυτό παίρνει ακόμα πιο ορατές, αλλά και μακάβριες διαστάσεις αν συνυπολογιστεί και η μέρα της στημένης και σκηνοθετημένης τρόμο-επιχείρησης: Παραμονές Χριστουγέννων, ημέρες έξαρσης και ανάτασης του Ορθόδοξου φρονήματος του ελληνικού λαού.

ΠΕΡΙΣΣΟΕΡΑ·http://orthodox-watch.blogspot.com

 

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.