Αυγουστίνος Καντιώτης



TΑ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ

date Σεπ 1st, 2012 | filed Filed under: ΜΗΝΥΜ. ΠΑΡΑΛ. ΠΡΟΩΘ.

Aρδην-Ρηξη
http://ardin-rixi.gr/archives/7383

NΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ Ο ΑΜΕΣΩΣ Ο ΝΕΟΘΩΜΑΝΙΚΟΣ «ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ»

Το θράσος του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού Αντένα ξεπερνάει κάθε όριο. Αφού πρώτα εγκαινίασε την πλημμύρα των τουρκικών σήριαλ που επεκτάθηκαν ήδη στο Μέγκα και στον Άλφα, τώρα επιχειρεί ένα ακόμα βήμα: Να παρουσιάσει, με τυμπανοκρουσίες, έναν σφαγέα του ελληνικού και των λοιπών βαλκανικών λαών, τον Σουλεϊμάν, ως ήρωα, στην ελληνική τηλεόραση.
Ο Σουλεϊμάν, ένας από τους απηνέστερους διώκτες του ελληνισμού, κατέλαβε τη Ρόδο, σφαγίασε και εξανδραπόδισε τον λαό της Κέρκυρας, μαζί δε με τον Σελίμ Α΄, τον οποίον διαδέχτηκε, υπήρξε ένας από τους οργανωτές των μεγάλων εκστρατειών του παιδομαζώματος.
Αφού λοιπόν οι Έλληνες εθίστηκαν ήδη στα τουρκικά σήριαλ, ο Αντένα πραγματοποιεί ένα νέο βήμα και προβάλλει έναν από τους βασικούς οργανωτές της λεηλασίας και της υποταγής των βαλκανικών λαών στους Οθωμανούς, ως το πρότυπο για το νεοθωμανικό μέλλον που μας προετοιμάζει η ευτελισμένη ελίτ της χώρας.
Έτσι από τη μία πλευρά εθνομηδενιστές δήθεν διανοούμενοι ασκούν λοβοτομή στα σχολεία και στα πανεπιστήμια, και από την άλλη τα αφεντικά της τηλε-αποβλάκωσης, μας σπρώχνουν ολοένα και βαθύτερα στον χειρότερο ραγιαδισμό.
Πρέπει να αντισταθούμε! Όπως έγινε με το άθλιο βιβλίο «ιστορίας» της ΣΤ΄ Δημοτικού, έτσι και τώρα πρέπει να απαιτήσουμε την απόσυρση του σοβινιστικού «Σουλεϊμάν≥…. Διαβάαστε περισσότερα εδω http://ardin-rixi.gr/archives/7423

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=6847

Ο ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ, ΤΟ ΧΑΡΕΜΙ ΚΑΙ Η ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ

Νίκου Χειλαδάκη
Δημοσιογράφου-Συγγραφέα-Τουρκολόγου

Την θλιβερή επέτειο της μικρασιατικής καταστροφής και της φρικτής σφαγής της Σμύρνης, καθώς και των τραγικών Σεπτεμβριανών του 1955 όπου ξεκληρίστηκε με τον γνωστό τρόπο η ελληνική ομογένεια της Κωνσταντινούπολης, διάλεξαν οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι Νεοέλληνες καναλάρχες για να αρχίσουν την προβολή της γνωστής τηλεοπτικής σειράς, «Σουλεϊμάν», του Μεγαλοπρεπή, στα τουρκικά, «Muhteşem Yüzyıl», δηλαδή ο «Μεγαλοπρεπής Αιώνας» της Οθωμανικής αυτοκρατορίας.

Έτσι οι Νεοέλληνες του 2012, πικραμένοι και εξαθλιωμένοι από την οικονομική κρίση, από τους πολιτικούς τους που σφυρίζουν αδιάφορα στο θλιβερό τους κατάντημα αφού τους εξαπάτησαν με τον χειρότερο τρόπο, τώρα θα «σωθούν» αγαλιαζόμενοι στην νέα τουρκική τηλεοπτική σειρά με τα χαρέμια, τις ετέρες «γκιαούρικης» καταγωγής, τα οθωμανικά φλάμπουρα που θα κυματίζουν πάνω από τα πτώματα των χριστιανών της Ρωμηοσύνης και από τους φανταχτερούς σαρικοφόρους, το νέο ίνδαλμα της νεοελληνικής κουλτούρας και εθνοκτόνου αποχαύνωσης. Δόξα στους καναλάρχες, επιδέξιους αποχαυνωτές του νεοελληνικού «ποιμνίου –προβάτων».

Αλλά αυτή η τουρκική τηλεοπτική εισβολή και «κατάκτηση» της Ελλάδας, μην νομίζετε ότι δεν γίνεται βάσει ενός καλά οργανωμένου σχεδίου. Αποσκοπεί στην ψυχολογική εξόντωση και αλλοτρίωση του ρωμαϊκού φρονήματος και ό,τι έχει απομείνει από την ελληνική παράδοση και ιστορία. Το σχέδιο αυτό έχει και κάποιες ειδικές φάσεις.

Πρώτη φάση, ερωτικά σήριαλ, δεύτερη φάση, οθωμανικά σήριαλ και τρίτη φάση, τουρκικά επιθετικά σήριαλ, (όπως σε ένα όπου η γενοκτονία των Μικρασιατών παρουσιάζεται σαν «εκδρομή» στην Ελλάδα)….Την συνέχεια εδώ http://www.enromiosini.gr/arthrografia/9749

TΑ  ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΙΚΑ  ΣΗΡΙΑΛ

Κ. Δ/ντά,
Από καιρό προβάλλονται στο κανάλι σας διάφορες  σειρές τουρκικής παραγωγής, προκαλώντας ερωτηματικά στην Eλληνική κοινωνία, ως προς την σκοπιμότητα  της προβολής αυτής και της χρονικής στιγμής που επιλέξατε να ανανεώσετε, κατ’ αυτόν τον τρόπο, το περιεχόμενο του προγράμματός σας.
Σε αυτήν την κρίσιμη καμπή της ιστορίας της Πατρίδος μας, επιχειρείται ολοφάνερα η αλλοίωση της Ελληνικής κοινωνίας, επιχειρείται να  προκληθεί σύγχυση στον Ελληνικό λαό όσον αφορά στην ιστορία του, στις Ελληνορθόδοξες Παραδόσεις του, στην παιδεία του, στον πολιτισμό του και το κανάλι σας φαίνεται ότι προσπαθεί να συμβάλει με όλες του τις δυνάμεις σε αυτήν την αποδόμηση της Πατρίδος μας. Για τη συνέχεια πατήστε εδώ
Από καιρό εφαρμόζεται μια συγκεκριμένη τακτική,  τόσο από το Κράτος όσο κι από τα ΜΜΕ, να συνηθίσει ο Eλληνικός λαός την τουρκική γλώσσα,  (με το επιχείρημα ότι είναι η γλώσσα της γείτονος χώρας και πρέπει να την γνωρίζουμε οι Έλληνες, στα πλαίσια της καλής γειτονίας -άραγε ισχύει το ίδιο και για την Τουρκία; ), να συνηθίσει την μουσουλμανική κουλτούρα, να ξεπεράσει τις όποιες διαφορές στην νοοτροπία και στον πολιτισμό και να δεί την ιστορία μας με ένα διαφορετικό μάτι.  Γίνεται διαρκής πλύση εγκεφάλου στα Ελληνόπουλα, ότι τελικά δεν ήταν και τόσο σκληροί οι Τούρκοι κατά το παρελθόν, δεν επέβαλαν τόσα δεινά στους Έλληνες, δεν έκαναν όλες αυτές τις βιαιότητες που τους καταλογίσαμε, δεν ξερίζωσαν τους Έλληνες από την Μικρα Ασία, δεν ευθύνονται για την γενοκτονία των Ποντίων και των Αρμενίων, αλλά αντίθετα είναι ένας ενδιαφέρον λαός που πρέπει υποχρεωτικά, σαν καλοί γείτονες, να μάθουμε τα πάντα γι’αυτούς!
Άραγε το Τουρκικό Κράτος έχει υιοθετήσει ανάλογη τακτική; Διδάσκει στα Τουρκόπουλα την Ελληνική γλώσσα και την Ορθόδοξη Παράδοση;  Προβάλλουν τα τουρκικά κανάλια Ελληνικές σειρές; Γίνονται οι Ελληνικοί έρωτες αγαπητοί στους Τούρκους;
Η καινούρια σειρά που εξασφάλισε το κανάλι σας (για να την προβάλει μάλιστα στην Prime time ζώνη!) «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής» έρχεται απλά για να μας ψυχαγωγήσει ή θέλει και να μας μυήσει στον Τουρκικό πολιτισμό; Μήπως θέλει να ξαναγράψει ιστορία;
Γράφει το Δελτίο Τύπου του σταθμού σας για την νέα “υπερπαραγωγή”:
«Εντυπωσιακές πολεμικές σκηνές, φανταχτερά κοστούμια, μαγευτική σκηνοθεσία, ξεχωριστή πλοκή, έρχονται με την υπερπαραγωγή «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής». Σε μια συναρπαστική ιστορία με έντονες διαμάχες για εξουσία, δυνατές συγκρούσεις, παθιασμένους έρωτες, ίντριγκες, αλλά και παιχνίδια συνομωσίας…» (άραγε οι εντυπωσιακές πολεμικές σκηνές είναι όταν οι Τούρκοι σφάζουν τους Έλληνες;)
Εκμεταλλεύεσθε δηλαδή, το συναίσθημα του Ελληνικού λαού, προσφέροντας δακρύβρεχτες ιστορίες αγάπης και ιστορίες συνομοσίας, για να περάσετε υποσυνείδητα τα μηνύματα για τα οποία πληρωθήκατε; Με τί κριτήρια επελέγη αυτή η σειρά να προβληθεί στην Ελλάδα; Γιατί να ενδιαφέρει τον Ελληνικό λαό η ιστορία του Σουλεϊμάν, ο οποίος συν τοις άλλοις ήταν ένας αδίστακτος δολοφόνος ο οποίος αιματοκύλησε την Ελλάδα και άλλες Βαλκανικές χώρες;
Η Παράταξή μας καλεί τον Αντέννα  να αποσύρει από το πρόγραμμά του αυτή τη σειρά που έχει προκαλέσει σύγχυση στην Ελληνική κοινωνία, αποδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο  ότι δεν στοχεύει μόνο στο κέρδος του αλλά πράγματι θέλει να υπηρετεί και να ψυχαγωγεί τον Ελληνικό λαό.
Με εκτίμηση,
Μαρίνα Διαμαντή
Δ/ντρια Γραφείου Τύπου
Πολιτικής Παράταξης “ΚΟΙΝΩΝΙΑ 

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.