Αυγουστίνος Καντιώτης



ANAKOINΩΣΕΙΣ

date Δεκ 8th, 2012 | filed Filed under: ΜΗΝΥΜ. ΠΑΡΑΛ. ΠΡΟΩΘ.

__

Eλληνικη  Δημοκρατια
ΙΕΡΑ   ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ    ΓΛΥΦΑΔΑΣ,
ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ,  ΒΟΥΛΑΣ,  ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΒΑΡΗΣ
ΒΑΣΙΛΕΩΣ  ΠΑΥΛΟΥ  2   –   16673  ΒΟΥΛΑ
Τηλ. 210-9658849   fax: 210-9657210   www.imglyfadas.gr   Emailimgl@otenet.gr 

Ἀριθμ.  Πρωτ. 1295      Ἐν  Βούλᾳ  τῇ 10 Δεκεμβρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ

    Ἀγαπητοί ἀδελφοί,
Μέ τήν παρούσα γνωρίζουμε στήν ἀγάπην σας, ὅτι:

                   Α. Αὔριο Δευτέρα 17-12-2012 καί ὥρα 6.30 μ.μ., στήν αἴθουσα τοῦ Ἱεροῦ Ναοῦ Ἁγίου Παντελεήμονος ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟΥ Νοσοκομείου Βούλας, θά πραγματοποιηθῇ ἡ καθιερωμένη μηνιαία σύναξις τοῦ Ἀντιαιρετικοῦ Σεμιναρίου, μέ ὁμιλητή τόν Ἐλλογιμώτατο κ. Κωνσταντῖνο Μπελέζο, Καθηγητή τῆς Θεολογικῆς Σχολῆς τοῦ Πανεπιστημίου Ἀθηνῶν, ὁ ὁποῖος θά ἀναπτύξῃ τό θέμα:           «Ἡ ἐσχατολογία τῆς Καινῆς Διαθήκης» καί
   Β. τό ἐρχόμενο Σάββατο  22  Δεκεμβρίου  2012 στόν Ἱερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Βούλας, θά τελεσθῇ ἡ ἐτήσια Ἀρχιερατική Θεία Λειτουργία καί Μνημόσυνο, προεξάρχοντος τοῦ Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας, κ. Παύλου, ὑπέρ ἀναπαύσεως τῶν ψυχῶν τῶν καθ¶ οἱονδήποτε τρόπον ἐκδημησάντων νέων τῇ ἡλικίᾳ ἀδελφῶν μας, ἐκ τῆς Μητροπολιτικῆς Περιφερείας Γλυφάδας, Ἑλληνικοῦ, Βούλας, Βουλιαγμένης καί Βάρης.                         
Στήν  ἰδιαίτερη αὐτή  πνευματική Σύναξη σᾶς καλοῦμε νά συμπροσευχηθεῖτε, μετά  τοῦ  Ἐπισκόπου καί  τοῦ Ἱεροῦ Κλήρου, ὥστε ὁ Κύριος  τῆς ζωῆς  καί  τοῦ  θανάτου  νά  ἀναπαύσῃ  αἰώνια τίς ψυχές τῶν παιδιῶν μας καί τῶν ἀδελφῶν μας, καί νά παρηγορῇ τούς οἰκείους τους.

Ἐντολῇ τοῦ Σεβασμιωτάτου  Μητροπολίτου
Ο  ΓΕΝΙΚΟΣ  ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΟΣ  ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ
†  ΠΡΩΤΟΠΡ.  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ

Η ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ θα ελευθερώσει την Ελλάδα

Η Πολιτική Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» εχει την τιμή να σας προσκαλέσει στο Συνέδριο που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος «ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ»,

με θέμα:  «Η ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ θα ελευθερώσει την Ελλάδα.»

Σκοπός του Συνεδρίου αυτού δεν είναι να διατυπωθούν για άλλη μια φορά, οι χιλιοειπωμένες διαπιστώσεις της δυσμενούς κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει η Πατρίδα μας τα τελευταία χρόνια.

Σκοπός είναι να διατυπωθούν επιτέλους ουσιαστικές λύσεις στα σημερινά μας αδιέξοδα. Λύσεις απτές και χειροπιαστές. Λύσεις πραγματικές και όχι ουτοπικές. Λύσεις που πηγάζουν από τις ρίζες του Ελληνισμού.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012, στις 4:00μμ, στο Αμφιθέατρο του ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ.

Παράλληλα, σας προωθούμε ένα video (http://www.youtube.com/watch?v=TKzjkaVfLwI)

Με εκτίμηση,

Μαρίνα Διαμαντή
Δ/ντρια Γραφείου Τύπου
Πολιτικής Παράταξης ΚΟΙΝΩΝΙΑ  

ΟΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΕΙΣ ΤΑ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ

_____

 

_____

 

____

– Με ξυλοδαρμούς, σπρωξίματα και συλλήψεις πολυτέκνων ξεκίνησε το ντόμινο των μαζικών κινητοποιήσεων, μεγάλων ομάδων πολιτών στην Κύπρο, για τα μέτρα του Μνημονίου.
– Λιποθυμίες μπροστά στα παιδιά τους -Έσπασαν τον αστυνομικό κλοιό
– Μικρή μερίδα πολυτέκνων πέταξε πέτρες σε παράθυρα αιθουσών
– Σειρά παίρνουν σήμερα άτομα με αναπηρίες και εκπαιδευτικοί
– Διαβάστε τι μεταδίδει το γραφείο Newsit Λευκωσίας

Με ξυλοδαρμούς, σπρωξίματα και συλλήψεις ξεκίνησε το ντόμινο των μαζικών κινητοποιήσεων, μεγάλων ομάδων πολιτών για τα μέτρα του Μνημονίου.

Το νήμα των διαμαρτυριών έκοψαν πρώτοι οι πολύτεκνοι, ενώ αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε εξέλιξη νέα σοβαρά επεισόδια έξω απο το κτίριο της βουλής.

Μικρή μερίδα πολυτέκνων που διαμαρτύρονται έξω από τη Βουλή πέταξαν πέτρες σε παράθυρα των αιθουσών που γειτνιάζουν με το Δημόσιο Κήπο.

Οι διαδηλωτές ρίχνουν αυγά στους αστυνομικούς, ενώ όπως μεταδίδει η δημοσιογράφος του Newsit, μία νεαρή γυναίκα λιποθύμησε και στην περιοχή κλήθηκε ασθενοφόρο.

Όλα άρχισαν στις 9:30, όπου πλησιάζοντας το κτίριο της βουλής 150 περίπου οικογένειες πολυτέκνων κάποιοι μάλιστα κρατώντας΄απο το χέρι το παιδί τους, διαπίστωσαν ότι η αστυνομία είχε αποκλείσει το χώρο έξω απο το κτίριο της βουλής. Οι διαδηλωτές αντέδρασαν άμεσα και σημειώθηκε ένταση, αφού άρχισαν τα σπρώχνουν τους αστυνομικούς προκειμένου να πλησιάσουν σε κοντινή απόσταση το κτίριο.

Στα χέρια έφεραν πανώ, με συνθήματα όπως «Πετάξατε την πολύτεκνη μάνα στα σκουπίδια» και «Η ακρίβεια μας σκοτώνει».
Κάποιοι απο τους διαμαρταρυρόμενους, επιχείρησαν να εισέλθουν εντός του κτιρίου της βουλής απο την πισινή καγκελόπορτα, με αποτέλεσμα να έρθουν στα χέρια με τους αστυνομικούς, οι οποίοι επιχείρησαν να συλλάβουν πατέρα 6 ανήλικων παιδιών, χωρίς όμως να προχωρήσουν με τις απειλές τους.

Αντιπροσωπεία των πολυτέκνων έγινε δεκτή απο τον Πρόεδρο της Βουλής στο γραφείο του, ο οποίος τους διαβεβαίωσε ότι θα μεταφέρει τα αιτήματα τους σε όλα τα πολιτικά κόμμματα, χωρίς όμως να δεσμευθεί απέναντι τους, ότα τα αιτήματα τους θα ικανοποιηθούν.

Βγαίνοντας, τα μέλη της αντιπροσωπείας ενημέρωσαν τους υπόλοιπους διαμαρτυρόμενους για τα όσα συζήτησαν με τον Πρόεδρο της βουλής, γεγονός που προκάλεσε νέες αντιδράσεις και επεισόδια.
Οι πολύτεκνοι διαμαρτύρονται για την κατάργηση του επιδόματος μάνας και τις μειώσεις στα επιδόματα τέκνου και την φοιτητική χορηγία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ξύλο και απειλές για συλλήψεις πολυτέκνων έξω απο τη βουλή μπροστά στα παιδιά τους!

__

ΑΝΗΛΕΕΣ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥ

Aνακοινώσεις Α.Σ.Π.Ε.

Πληρωμή Οικογεν. Επιδομάτων ΟΓΑ για τελευταία φορά. ΤΕΛΟΣ Η ΣΥΝΤΑΞΗ. Ο Υπ.Εργασίας δεν το κατάλαβε;        

Πληρωμή Οικογεν. Επιδομάτων ΟΓΑ για τελευταία φορά.ΤΕΛΟΣ Η ΣΥΝΤΑΞΗ. Ο Υπ.Εργασίας δεν το κατάλαβε;   
Γράφει ο/η ΑΣΠΕ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ
Ο.Γ.Α.
Δελτίο Τύπου
Τρίτη, 11.12.2012
«Πληρωμή των Οικογενειακών Επιδομάτων από τον ΟΓΑ»
Η Διοίκηση του ΟΓΑ ανακοινώνει ότι:
Η καταβολή των οικογενειακών επιδομάτων του ΣΤ΄ διμήνου 2012 θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012.

Ειδικότερα, θα καταβληθεί στους ήδη δικαιούχους τρίτεκνους και πολύτεκνους μόνο το επίδομα των 44 ευρώ για κάθε παιδί το μήνα, εφόσον πληρούν το εισοδηματικό κριτήριο (45.000 ευρώ για τρίτεκνους και τετράτεκνους). ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ ΟΓΑ, ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΝΤΕΣ 5 ΚΑΙ ΑΝΩ ΤΕΚΝΑ…

Η Διοίκηση του ΟΓΑ διευκρινίζει τα ακόλουθα, σχετικά με τις διατάξεις του Ν.4093/2012 που αφορούν στα οικογενειακά επιδόματα:

1. Από 1/11/2012 καταργήθηκαν:

– Το επίδομα τρίτου παιδιού (177 €/μήνα), το οποίο καταβαλλόταν για το τρίτο παιδί μέχρι τη συμπλήρωση του 6ου έτους της ηλικίας του

– Η ισόβια σύνταξη (102€/ μήνα)

– Η εφάπαξ παροχή των 2.000€, η οποία καταβαλλόταν για τη γέννηση κάθε παιδιού από το τρίτο και μετά.

2. Οι αιτήσεις για τη χορήγηση οικογενειακών επιδομάτων (πολυτεκνικό επίδομα, επίδομα τρίτου παιδιού, πολυτεκνικό επίδομα στις τρίτεκνες οικογένειες, εφάπαξ παροχή 2.000€ και ισόβια σύνταξη) που έχουν

υποβληθεί στον ΟΓΑ, θα εξεταστούν το συντομότερο δυνατό και θα καταβληθεί στους δικαιούχους, το δικαιούμενο ποσό (αναδρομικά και μέχρι την ημερομηνία κατάργησης του επιδόματος), άπαξ, εντός του έτους 2013.

3. Από το έτος 2013 τα οικογενειακά επιδόματα αντικαθίστανται από το νέο Ενιαίο Επίδομα Στήριξης Τέκνων, το οποίο θα χορηγείται σε όλες τις οικογένειες από το πρώτο παιδί, με εισοδηματικά κριτήρια.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΟΓΑ

ΠΗΓΗ: http://www.oga.gr/index.php?pg=new&id=328

Πότε θα μάθουμε άραγε τα αποτελέσματα της Απογραφής του ΟΓΑ, και τι νόημα είχε η ταλαιπωρία των ανθρώπων που έπαιρναν την Ισόβια σύνταξη, αφού την κατήργησαν;;;

Άμα θέλει ρε παιδί μου το Κράτος…   κάνει θαύματα!. Ακόμη ψάχνει να δει πως θα καταργήσει τα επιδόματα των τυφλών-μαϊμού, αλλά με τους πολύτεκνους μία κι έξω!. Συγχαρητήρια κ. Σαμαρά, Βρούτση κλπ παρέα Τσακλόγλου…

 ===========

Ο δε αρμόδιος υπουργός Εργασίας στις 27/11/2012, διαβεβαιώνει και με νεότερο έγγραφο του, ότι καταβάλλονται κανονικά. ΔΕΙΤΕ ΤΟ… ΕΔΩ

 Τι συμβαίνει;;;

  Ποιοί δικαιούνται το πολυτεκνικό επίδομα και την ισόβια σύνταξη και τι ποσά καταβάλλονται… ΕΔΩ

Θαυμάστε απάντηση Υπουργού στη Βουλή(26/11)… τα πολυτεκνικά επιδόματα καταβάλλονται κανονικά!!!

Τελευταία ανανέωση ( 12.12.12 )

_

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.