Αυγουστίνος Καντιώτης



ΜΗΝΥΜΑΤΑ

date Φεβ 12th, 2013 | filed Filed under: ΜΗΝΥΜ. ΠΑΡΑΛ. ΠΡΟΩΘ.

Ίδρυμα Προασπίσεως Ηθικών και Πνευματικών Αξιών

Η ΥΠΟΣΧΕΣΙ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΤΗΚΕ

http://www.fotgrammi.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=715%3A1313——&catid=28%3A2009-07-31-01-41-51&Itemid=49

Συνεχίζοντες τὴν ἀπέλπιδα ἀγωνία μας νὰ διαφωτισθοῦν οἱ πάντες ἀπὸ τὴν ἀνόθευτη ἱστορία τοῦ Θρυλικοῦ Γέρου τοῦ Μοριᾶ καὶ τῶν ἄλλων ἡρώων τῆς Ἐθνικῆς μας Παλιγγενεσίας, ἀναρτοῦμε τὸ μικρὸ φυλλάδιο, ποὺ ἔχομε κυκλοφορήσει σὲ 120.000 ἀντίτυπα, ἐπ’εὐκαιρίᾳ τῆς Ἡμερίδας τῆς 31.3.2013 γιὰ τὸ ΤΑΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

Δὲν πρέπει νὰ μείνῃ ὄχι μόνο μία γωνιὰ ἑλληνική, ἀλλὰ οὔτε μία οἰκογένεια ἑλληνική, ποὺ νὰ μὴ ἔχῃ διαφωτισθῆ καὶ ἐνημερωθῆ γιὰ τὴν ἀνάγκη ἀμέσου πραγματοποιήσεως τοῦ Τάματος τοῦ Ἔθνους.

Στὴν ἀναλυτικὴ πρόσκλησί μας ποὺ ἀναρτήσαμε τὴν 15.2.2013 την συνέχεια στην ιστοσελίδα www.fotgrammi.gr

jubpls

ΒΛΑΚΩΔΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΕ ΥΠΕΡΗΛΙΚΕΣ ΤΟΥ ΟΓΑ

Aνοησία και βλακεία κάποιων υπαλλήλων στα κεντρικά γραφεία των Αθηνών για τις συντάξεις του ΟΓΑ.

Eνα παράδειγμα. Γερόντισσα 92 ετών που γεννήθηκε τον Αύγουστο του 1921 στο Tuapse της Ρωσίας και ήρθε ως πρόσφυγας με τους γονείς της και τ’ αδέλφια της τον Νοέμβριο του 1929 στην Ελλάδα, σε ηλικία 8 ετών και από τότε μέχρι σήμερα βρίσκεται στην Κοζάνη, το ΟΓΑ ζητά ληξιαρχική πράξη  γεννήσεως από τη Ρωσία!!!!

Η γιαγια έχει 84 χρόνια στην Κοζάνη. Πήγε στο Δημοτικό που στεγάζονταν τότε στο Βαλταδώρειο Γυμνάσιο Κοζάνης. Έδωσε  το Ελληνικό κράτος στους γονείς της  σπίτι στον πρώτο προσφυγικό συνοικισμό της Κοζάνης. Πατρεύτηκε στην Κοζάνη. Έκανε 6 παιδιά. και σήμερα μετά απο 84 χρόνια, για δεύτερη φορά επιστρέφουν τα χαρτια της σύναταξης γιατί δεν έχει ληξιαρχική πράξη γεννήσεως από τη Ρωσία! Το 2012  την έκοψαν την τιμητική ισόβια σύνταξη των πολυτέκνων των 100 ευρώ το μήνα. Τώρα προσπαθούν να κόψουν και την σύνταξη των 340 ευρώ του ΟΓΑ!

Με αυτό τον τρόπο περιμένουν να γεμίσουν τα ταμεία του κράτους με λεφτά, για να τα δώσουν στους τοκογλύφους!!! Μετά από 84 χρόνια στην Ελλάδα, ζητούν απο τη γιαγιά  ληξιαρχική πράξη γεννήσεως από τη Ρωσία!!!

Αραγε από πόσους γέροντες της Ελλάδος, απροστάτευτους και ανήμπορους αφήρεσαν την πενιχρά σύνταξη μ’ αυτό τον τρόπο; Δεν σέβονται τα χρόνια τους, δεν σέβονται ούτε την ιστορία τους;

ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ

Ο πατέρας και η μητέρα της γιαγιάς ήταν δύο φορές πρόσφυγες. Πήγαν στη Ρωσία από τον Πόντο μετά από διωγμούς και εξορίες,. Το σκληρό Κομουνιστικό καθεστώς τους έκανε για δεύτερη φορά πρόσφυγες.

Δούλευε σε φούρνο ως αρτεργάτης ο πατέρας της και δεν είχε δικαίωμα να πάρει ψωμί περισσότερο από τα γραμμάρια που όριζε το καθεστώς. Εφυγε  με την οικογένειά του από τη Ρωσία αγανακτισμένος τον Νοέμβριο του 1929, όταν σε επίσκεψη του κουνιάδου του δεν είχε λίγα γραμμάρια ψωμί να του προσφέρει. Κάποιοι στη δουλειά του είπαν· Παναγιώτη το ψωμί μας το ζυγίζουν την ζύμη όμως όχι· κάνε μια λαγάνα κρυφά και πάρε για να προσφέρεις στον επισκέπτη σου. Και το χειρότερο· έβαλε το κομουνιστικό καθεστώς μέσα στο σπίτι τους μια γυναίκα με σύφιλη, ως κατάσκοπο. Ο πατέρας της μη μπορώντας να αντέξει τον «παράδεισο» του κομουνιστικού καθεστώτος πήρε την οικογένειά του και ήρθε στην Ελλάδα

Και τώρα το 2013 ζητάει το ΟΓΑ να επιστρέψει η γιαγιά στη Ρωσία για να πάρει ληξιαρχική πράξη γεννήσεως, για να συνεχίση να παίρνει την σύνταξη των 340 ευρώ!!!

Αυτοί οι άνθρωποι που ζητούν τέτοια χαρτιά από γέροντες ή στερούνται νοημοσύνης ή έχουν εντολή να βρίσκουν βλακώδεις δικαιολογίες για να κόβουν τις συντάξεις στους φτωχούς και ανυπεράσπιστους γέροντες.

 

jubpls

ΔΙΠΛΟ ΠΛΗΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Υποναύαρχος Λ.Σ (ε.α)

«…     Είχα την τύχη να υπηρετώ Λιμενάρχης Αλεξανδρούπολης, τον Αύγουστο του 1993 (η ημερομηνία αυτή έχει ιδιαίτερη σημασία για το θέμα και την εικοσαετία), όταν η Ελληνική Πολιτεία  οργάνωσε και πραγματοποίησε την επιχείρηση «ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΟ ΔΕΡΑΣ» …»

http://www.tideon.org/index.php/2012-02-03-08-47-53/2012-02-16-21-03-08/3953-2013-02-27-12-44-07

jubpls

Προωθείται σύμφωνο συμβίωσης γιά ομοφυλοφίλους

«Η Eλληνική Κυβέρνηση μελετά το θέμα και θα ανακοινώσει τις αποφάσεις της, ύστερα από διεξαγωγή δημόσιου διαλόγου, σχετικά με το ερώτημα της επέκτασης του συμφώνου συμβίωσης», αναφέρει ο Υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης, σε έγγραφό του που διαβιβάστηκε στη Βουλή έπειτα από ερώτηση των βουλευτών της ΔΗΜΑΡ Μαρίας Γιαννακάκη και Μαρίας Ρεπούση για τη θεσμική αναγνώριση της ελεύθερης συμβίωσης μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου. (http://www.tovima.gr/society/article/?aid=500162).Τα όργανα της Νέας Εποχής, μεθοδικά και συστηματικά, αλλοτριώνουν την Ελληνική κοινωνία και τορπιλίζουν την Ελληνική οικογένεια.
Με ύπουλο τρόπο, ώστε να μην υπάρχουν μεγάλες αντιδράσεις, διοχετεύουν το δηλητήριό τους μέσω αλλεπάλληλων νόμων, έχοντας σαν τελικό στόχο την πλήρη διάλυση της οικογένειας μέσω της ενίσχυσης και της εξάπλωσης της ανηθικότητας.
Ξεκίνησαν από τον νόμο για την αποποινικοποίηση της μοιχείας, προχώρησαν στο αυτόματο διαζύγιο εντός τετραετούς διάστασης, το «βελτίωσαν» σε διετή διάσταση, καθιέρωσαν το σύμφωνο συμβίωσης, τώρα θέλουν να το εφαρμόσουν και για τους ομοφυλόφιλους, αύριο θα ζητήσουν γάμο ομοφυλοφίλων και μεθαύριο ποιος ξέρει τι άλλο θα σκεφτούν!
Όλα αυτά συμβαίνουν ανεξαρτήτως της ιδεολογίας που προσχηματικά προβάλλει το εκάστοτε κυβερνών κόμμα, πράγμα που αποδεικνύει ότι όλα τα κόμματα που κυβέρνησαν μέχρι σήμερα έχουν υποταχθεί στα κελεύσματα της Νέας Εποχής.
Η Παράταξή μας αντιτίθεται σε κάθε μορφής υποβάθμιση της οικογένειας. Θεωρεί ότι η υγιής οικογένεια είναι θεμελιώδους αξίας για την δομή, την ανάπτυξη και την πνευματική και οικονομική πρόοδο του Έθνους μας.
Η «ΚΟΙΝΩΝΙΑ«στηρίζει  την ανάπτυξη της οικογένειας και προτείνει οι μητέρες τριών παιδιών και άνω να λαμβάνουν κανονικό μισθό από το Κράτος, εργαζόμενες για την ανατροφή των παιδιών τους, καθώς αυτή αποτελεί πολύ υπεύθυνη και σπουδαία εργασία. Δεν χωρά κανένας διάλογος για την περαιτέρω εξαθλίωση της έννοιας της οικογένειας και ζητά την κατάργηση όλων των ανθελληνικών και αντίθετων με την Παράδοσή μας νόμων.
Παράλληλα υποστηρίζει ότι η Παιδεία πρέπει να είναι βαθειά και ουσιαστική, να μορφώνει τους νέους μας με αρχές και ήθος, δηλαδή με τα ιδανικά της Ελληνορθόδοξης Παραδόσεως μας.

Ν.Ζ για την πολιτική παράταη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ»

http://www.koinwnia.com/2010-01-14-18-06-37/2010-02-10-12-18-45/2010-02-10-12-18-45/873-prootheitai-prosymfwno-symvioshs-gia-omofilofiloys

_

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.