Αυγουστίνος Καντιώτης



ΠΟΙΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑ ΕΦΡΑΙΜ ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΧΑΡΗ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΑΥΣΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΟΥ ΜΑΣΟΝΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ ΑΘΗΝΑΓΟΡΑ;

date Νοέ 19th, 2014 | filed Filed under: ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΣΤΟΧΟΣ Η ΦΛΩΡΙΝΑ

prodosia-pist.-istΓια δεύτερη φορά η Φλώρινα γίνεται στόχος των οργάνων του πατριάρχη.
Αν και κεκοιμημένος ο μητροπολίτης Φλωρίνης φυλάγει τη Φλώρινα. Οι οικουμενισταί φοβούνται και τη σκιά του.
Για δεύτερη φορά με ψέματα και με παραμύθια προσπαθούν οι οικουμενιστές να προλάβουν τις αντιδράσεις των ορθοδόξων κληρικών και του πιστού λαού της Φλώρινας, που κατηχήθηκε ορθοδοξος από τον άξιο αείμνηστο Μητροπολίτη τους π. Αυγουστίνο Καντιώτη, 33 ολόκληρα χρόνια.

Πρωτο φρικτό ψέμα το είπε ο Προικονήσσου, στο τριετές μνημόσυνο του π. Αυγουστίνου καλεσμένος από τον Μητροπολίτη Θεόκλητο και από τον πρωτοσύγκελλο του Ιουστίνο Μπαρδάκα.

Διαβάστε παρακάτω·

1) ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΨΕΥΤΕΣ

2) ΔΙΑΚΟΠΗ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟΥ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ

3) Σάλος για το ψέμα του Προικοννήσου, στο τριετές μνημόσυνο του αειμνήστου Μητροπολίτου Φλωρίνης π. ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΟΥ

Πριν λίγο καιρό, δεύτερος καλεσμένος, ο γέροντας Εφραίμ του Βατοπεδίου σε σύναξη ιερέων της Φλώρινας, μαζί με τις συμβουλές του είπε και ένα ψέμα. Μίλησε για κάποιον παπά, που έχασε τη χάρι και δεν μπορούσε να ευλογήσει όταν έπαυσε το μνημόσυνο του πατριάρχη Αθηναγόρα!!!

Ποιος παπάς ήταν γέροντα Εφραίμ αυτός; Γιατί δεν δώσατε στοιχεία για να σας πιστέψουν οι ιερείς;

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑ
ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΩΣ ΚΟΡΗ ΟΦΘΑΛΜΟΥ;
Η υλική περιουσία της Μονής που μπήκατε σε τέτοια περιπέτεια για να μη την χάσετε ή η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ;

Έφυγε η χάρις και δεν μπορούσε να ευλογήσει, ο ιερέας που έπαυσε το μνημόσυνο του μασόνου πατριάρχου Αθηναγόρα ή μήπως έγινε το αντίθετο και δεν το θυμάστε;
Ξεχάσατε ότι ο Μητροπολίτης που χειροτόνησε αυτούς τους ιερείς που μιλούσατε, ήταν ο π. Αυγουστίνος, ο οποίος έπαυσε το μνημόσυνο του Αθηναγόρα το 1970 με δύο άλλους αρχιερείς και όλο σχεδόν το Άγιο Όρος και δεν του πιάστηκε κανένα του χέρι· και ποίμανε θεοφιλώς μετά την παύση του μνημοσύνου άλλα 30 χρόνια τη Μητροπολή του και εκοιμήθη εν Κυρίω το 2010, σε ηλικία 104 ετών. Ενώ ο Αθηναγόρας διαβάζουμε το ανακοινωθέν·

  • «…Ο Πατριάρχης μετά το 1970 ἄρχισε να παρουσιάζει στην υγεία του σημεία μεγάλης κατάπτωσης. Το καλοκαίρι του 1972, ὅπως κάθε χρόνο, παρέμενε εφησυχάζων στα ιδιαίτερα πατριαρχικά δωμάτια της Ιεράς Μονής της Αγίας Τριάδος της Χάλκης. Την Πάμπτη, 29 Ιουνίου 1972, υπέστη, κατά το ιατρικό ανακοινωθέν, <συνέπεια ολισθήματος, κάταγμα του δεξιού αυχένος του μηρού>. Την επομένη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Βαλουκλή όπου και πέθανε την Παρασκευή 7 Ιουλίου 1972, από επιπλοκή νεφρικής πάθησης και πτώση της αρτηριακής πίεσης». Πηγή www..cmkon.org/Athinagotas.htm

Ποιός από τους δύο άλλους γενναίους αρχιερείς ο Ελευθερουπόλεως Αμβρόσιος και ο Παραμυθίας Παύλος, που έπαυσαν το μνημόσυνο του Αθηναγόρα έχασε τη χάρη;
Στο Άγιο Όρος ζείτε, σ’ άλλες βέβαια εποχές, που έπεσε πολύ  χρήμα από την Ευρωπαϊκή Ένωση και αλλοίωσε το ορθόδοξο φρόνημα κάποιων ηγουμένων και έκλεισε τα στόμα τους στον κίνδυνο της παναίρεση του οικουμενισμού, αλλά το 1970 όλο σχεδόν το Άγιο Όρος αντέδρασε και έπαυσε το μνημόσυνο του Αθηναγόρα. Ποιος από τους γενναίους εκείνους ορθοδόξους ηγουμένους έχασε την χάρη; Αν ξέρετε έστω και έναν, να μας το πείτε.

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΕΦΡΑΙΜ κάνει περιοδείες για να προλάβει τις αντιδράσεις των ευλαβών κληρικών που βλέπουν με μεγάλη αγωνία την προδοσία της Ορθοδόξου Πίστεως; Επειδή μας φαίνεται απίστευτο αυτό, θα θέλαμε αν κάποιος αναγνώστης έχει επικοινωνία μαζί του, να τον ρωτήσει και να μας στείλει την απάντηση, για να την δημοσιεύσουμε.

Κάποτε το Άγιο Όρος ήτο φρουρός της Ορθοδόξου Πίστεως· τώρα….;;;
Κάποτε έβγαινα από το Άγιο Όρος οι μοναχοί για να κηρύξουν ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, τώρα βγαίνουν για να αλλοιώσουν το φρόνημα  των λίγων  ευλαβών ιερέων και πιστών, που με πόνο ψυχής βλέπουν την προδοσία της Ορθοδόξου πίστεως και διαμαρτύρονται!

ΑΣ ΜΗ ΑΝΑΠΑΥΩΜΕΘΑ

Έλεγε ο Γέροντας αγωνιστής ιεράρχης π. Αυγουστίνος  για την ΕΚΚΛΗΣΙΑ του ΧΡΙΣΤΟΥ και “πύλαι Άδου ου κατησχύσουσιν αυτής”! Ναι, η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ δεν κινδυνεύει να χαθεί, όμως εμείς θα χαθούμε, αν προσδεθούμε στο άρμα του Παπισμού και της παγκοσμιοποίησης.

Είπε κάτι προφητικό, πριν από 30 χρόνια που πρέπει πολύ να το προσέξουμε·
«Μετά από 30 & 40 χρόνια θα είναι στην Ελλάδα μασόνοι, προτεστάντες, παπικοί, χιλιασταί και κάθε καρυδιάς καρύδι μόνο Ορθόδοξοι δεν θα υπάρχουν!  Θα φύγει η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ από την Ελλάδα, όπως έφυγε από την Μικρά Ασία και μπορεί να πάει στη Μαγαδασκάρη…» (Τα έλεγε αυτά σε μια εποχή που δεν υπήρχε ορθόδοξη επισκοπή στη Μαγαδασκάρη, τώρα υπάρχει)

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.