Αυγουστίνος Καντιώτης



EΛΛHNIKH ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

date Νοέ 10th, 2014 | filed Filed under: ΜΗΝΥΜ. ΠΑΡΑΛ. ΠΡΟΩΘ.

ΠΟΙΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Ο Μητροπολίτης Φλωρίνης π. Αυγουστίνος Καντιώτης έλεγε· «Δίνοντας την ψήφο μας σὲ ὑλιστάς, βλασφήμους, μασόνους καὶ ἀθέους, θὰ πληρώσουμε μὲ τόκο κ᾽ ἐπιτόκιο αὐτὴ τὴν ἁμαρτία μας»

υνέχεια)

ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΘΕΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ;

Τι θα ψηφισουμε ιστΟι εχθροί της πίστεως και της πατρίδος λυσσομανούν. Κλέβουν τις περιουσίες των Ελλήνων, τους διώχνουν από τις δουλειές, τους οδηγούν στην απελπισία και στην αυτοκτοκτονία αποτελειώνοντάς τους σωματικά και ψυχικά! Και εμείς που έχουμε ακόμα ένα κομμάτι ψωμί, δεν κάνουμε τίποτα! Περιμένουμε έναν πολιτικό τίμιο, για να μας βγάλει από την κρίση!!!
Υπάρχει τίμιος πολιτικός στην Ελλάδα; Ναι, λένε αυτοί, που μας έφεραν σ’ αυτό το χάλι! Και προβάλουν έναν νεαρό άθεο, που κηρύττει την αθεΐα του με κάθε τρόπο! Ο άθεος Τσίπρας θα σώσει την Ελλάδα!!!
Ο Μητροπολίτης Φλωρίνης π. Αυγουστίνος Καντιώτης έλεγε· Τον άθεο και τον άπιστο μη τον έχετε  εμπιστοσύνη. Μη πιστεύετε τα λόγια του. Μη τον βάζετε στο σπίτι σας…. Ο άπιστος στο Θεό, θα είναι άπιστος και σε σας. Και ανέφερε ένα παράδειγμα με τον Μακρυγιάννη.
Ο Μακρυγιάννης ‘εκανε τραπέζι σε κάποιον ξένο Ευρωπαίο και εκείνος χαμογέλασε ειρωνικά όταν τους είδε να  κάνουν την προσευχή τους προ του φαγητού και είπε· Αυτά είναι μπόσικα πράγματα. Και ο Μακρυγιάννης, που δεν ήξερε από ψευτοευγένειες, άνοιξε την πόρτα του σπιτιού του και τον είπε να φύγει.
Ας μη περιμένουμε από μασόνους πολιτικούς και από φανερούς αθέους να μας βγάλουν από την κρίση. Καιρός να αντιδράσουμε.

Ακούστε το παρακάτω βίντεο, που μας γεμίζει ελπίδα. Είναι πρόσωπα δοκιμασμένα με φόβο Θεού και αληθινή αγάπη στην πατρίδα.

__

__

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ (ΕΔΩ)

Η γέννηση ενός ( ακόμη ; ) κινήματος Ελευθερίας !

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.