Αυγουστίνος Καντιώτης



Η ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΑΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΥΠΕΡ ΑΥΤΗΣ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΦΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

date Δεκ 29th, 2015 | filed Filed under: ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

Η ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ

Μητροπολίτου Φλωρίνης π. Αὐγουστίνου Καντιώτου

_____________

__________________

ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΤΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΙΟΥΣΤΙΝΟΥ MΠΑΡΔΑΚΑ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
Διαβάσαμε, στη “Ρομφαία”, την ακόλουθη δήλωση του Σεβ. Μητροπολίτη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς Ιουστίνου:
«Το τι θα κάνει ο καθένας στην κρεβατοκάμαρά του είναι δική του υπόθεση, αλλά το πώς θα θεσμοθετήσει η κρατική εξουσία, δεν είναι δική της υπόθεση… Διαβαστε την συνέχεια στὴν ἰστοσελίδα:

http://panayiotistelevantos.blogspot.gr/2015/12/blog-post_567.html

  • Ἀπὸ τέτοιες ἐξυπνάδες κ. Τελεβάντο ὁ π. Ιουστῖνος εἶναι ἄπιαστος. Γι᾽αὐτὸ καὶ δεν τοῦ ἐπιτρεπόταν νὰ μιλᾶ στὸν Ραδιοφωνικὸ  σταθμὸ τῆς Μητροπόλεως Φλωρίνης, τὰ τελευταῖα χρόνια ποὺ ἦταν ἐπίσκοπος ὁ π. Αὐγουστῖνος.
  • Τέτοια μαργαριτάρια προωθοῦνται γιὰ τὸ ἐπισκοπικό ἀξίωμα. Τέτοιους θέλει τὸ σύστημα. Νἄναι καλά ὁ π. Εὐφραίμ ὁ Βατοπεδινός, ποὺ τὸν βοήθησε!!! Περιμένετε καὶ θὰ τὸν γνωρίσετε καλύτερα!
    d47

Επιτελους εγινε νομος ο …υπονομος

Ηλιάδης Σάββας, δάσκαλος

Συγχαρητήρια στη Βουλή των Ελλήνων για το αναμενόμενο χριστουγεννιάτικο δώρο προς τον ελληνικό λαό. Αιώνες τώρα το περίμενε η ελληνική κοινωνία, καταπιεζόμενη από συντηρητικές, οπισθοδρομικές, αφιλάνθρωπες και ανεγκέφαλες ιδεοληψίες. Παραδόσεις και ήθη και έθιμα συμπεπλεγμένα με σύνδρομα κατωτερότητας, με στενοκεφαλιά, οι οποίες δεν διέθεταν, επαναλαμβάνω αιώνες τώρα, λίγη φαιά ουσία, λίγη ανθρωπιά τέλος πάντων, για να δουν κατάματα το πρόβλημα κάποιων συνανθρώπων τους και να δείξουν την ανάλογη αγάπη. Όμως η θεά τύχη έφερε έτσι τα πράγματα ώστε με τα κατάλληλα πρόσωπα και στην κατάλληλη ώρα να φέρει το ποθητό αποτέλεσμα.

http://aktines.blogspot.gr

d47

«Θα μεινετε ως ο Αλεξης Τσιπρας ο Κιναιδοκοπρόφιλος»

Πρωτοπρ. Νικόλαος Μανώλης

http://katihisis.blogspot.gr/2015/12/blog-post_28.html

d47
ΕΠΙΣΤΟΛΗ AΓΙΟΡΕΙΤΟΥ ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟΥ

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΝ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΟΛΑΦΟΣ ιερομόναχου από το Άγιο Όρος προς τον Τσίπρα βάζει τα πράγματα στη θέση τους Η παρακάτω επιστολή εστάλη από τον ιερομόναχο…

http://mkka.blogspot.gr/2015/12/blog-post_28.html.

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.