Αυγουστίνος Καντιώτης



OI OIKOYMENIΣΤΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΑΣ, ΑΛΛΑ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ!!! Κληθηκε ΕΥΛΑΒΗΣ ΚΛΗΡΙΚΟΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΗ ΓΙΑΤΙ ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΟΥ ΔΕΣΠΟΤΗ ΤΟΥ 2. «Θεολογικη» τραγωδια Αρχιερεως 2. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!

date Ιαν 2nd, 2017 | filed Filed under: ΑΝΤΙΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΑ

2017 ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΩΣ ΕΤΟΣ ΕΚΛΛΗΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ΔΙΩΞΕΩΝ

ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΩΣ ΕΤΟΣ ΕΚΛΛΗΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ΔΙΩΞΕΩΝ ΤΟ 2017. Η ΛΥΣΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΝΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ. Η ΠΡΩΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΕΡΕΑ ΠΑΠΑ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΗΤΡΙΤΣΑΚΗ, ΕΤΩΝ 49, ΜΕ ΑΝΗΛΙΚΟ ΠΑΙΔΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΑΥΣΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΟΥ μητροπολιτου Χανιων Δαμασκηνου, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΟΣΕΩΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ, ΤΩΝ ΚΑΚΟΔΟΞΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΗΣ Ληστρικης συναξης ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ.
Η ΛΥΣΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΝΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ.prodotes-or
Η ΠΡΩΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΙΕΡΕΑ ΠΑΠΑ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΗΤΡΙΤΣΑΚΗ, ΕΤΩΝ 49, ΜΕ ΑΝΗΛΙΚΟ ΠΑΙΔΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΑΥΣΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΟΥ μητροπολιτου Χανιων Δαμασκηνου, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΟΣΕΩΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ, ΤΩΝ ΚΑΚΟΔΟΞΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΗΣ Ληστρικης συναξης ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ.
ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΚΑΤΑ ΙΕΡΕΑ από τον ΚΥΔΩΝΙΑΣ ΔΑΜΑΣΚΗΝΟ
ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΑΥΣΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΟΥ!
Κλήθηκε νὰ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ἀπόψε στὶς 8 μ.μ. ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ σὲ Ἱ. Ναὸ στὰ ΧΑΝΙΑ!!

Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΗΤΡΙΤΣΑΚΗ

ΣΤΟΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΑΝΑΚΡΙΤΗ, ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 31-12-2016

Διαβᾶστε την στὸ ἰστολόγιο

http://synaksiorthodoxon.blogspot.gr/search?updated-max=2017-01-01T15:00:00%2B02:00&max-results=7

Αυτοι ειναι οι δεκα προδοτες πατριαρχες που τολμησαν το πρωτοφανες ανοσιοκακουργημα κατα της Εκκλησιας του Χριστου, να αλλαξουν τα αιωνια ΟΡΙΑ ΤΗΣ.
Ηδη αρχισαν με την διωξι του π. Παναγιωτη Μητριτσακη οι αποφασιστικες εκκαθαρισεις των διαμαρτυρομενων κληρικων που δεν εγιναν επιορκοι και δεν αρνηθηκαν την Ορθοδοξη Πιστι.
Ο πατηρ Παναγιωτης ειναι πνευματικο παιδι του Θρυλικου αγωνιστη παπα-Γιωργη Χιωτακη απο τα Σφακια (ενος απο τους γνωστους πανελληνιως ανδρειους και ευσεβεις πεντε ιερεις της ενωσης Σφακιανων παπαδων, ο οποιος κοιμηθηκε τον φεβρουαριο του 2016).

1 – απαξιωση – αμφισβητηση του ορθοδοξου φρονηματος του πατριαρχου Βαρθολομαιου και του κυρους της αγιας και μεγαλης συνοδου
2 – μη μνημονευση του ονοματος του επισκοπου του
3 – ανυπακοη προς τον επισκοπο του
4 – συμπεριφορα μη αρμοζουσα στο προσωπο του επισκοπου του.
Ο παπα-Παναγιωτης Μητριτσακης απολογειται στον εκκλησιαστικο ανακριτη σημερα Σαββατο, παραμονη πρωτοχρονιας του νεου πολιτικου ετους 2017, και ωρα 8 μ.μ., στο γραφειο του καθεδρικου ναου Χανιων.
Ο παπα-Παναγιωτης Μητριτσακης δεν εχει διαπραξει κανενα εκκλησιαστικο ποινικο αδικημα απο αυτα για τα οποια κατηγορειται.
Αυτα ειναι ψευτο – ποινικα αδικηματα, διοτι σκοπο εχουν να τρομοκρατησουν οσους κληρικους, μοναχους και λαϊκους δεν αποδεχονται τις κακοδοξες ψευδο-συνοδικες αποφασεις της Ληστρικης συναξης της Κρητης.
Διαβᾶστε την συνέχεια εδῶ:
https://pmgrigorios.wordpress.com/2017/01/01/2017-προβλεπεται-ωσ-ετοσ-εκλλησιαστικ

d47

«Θεολογική» τραγωδία Αρχιερέως

Ὀρθόδοξος Τύπος Εφημερίδα

Γράφει ο μοναχός Παΐσιος Καρεώτης, Καθηγητής Αθωνιάδος Σχολής

Λύπη βαθυτάτη μας προεκάλεσε η δημοσίευσις προ ημερών, της εγκυκλίου εκ της Μητροπόλεως Φλωρίνης Θεοκλήτου με αριθ. Πρωτ. 1151, την 27η Οκτωβρίου 2016. Ο Μητροπολ. Φλωρίνης Θεόκλητος κατηγορούμενος υπό κληρικού του επί Οικουμενισμώ και αναγνώρισιν των αποφάσεων της “συνόδου” του Κολυμπαρίου, υπ ᾽αυτού, και κατά συνέπειαν την μη μνημόνευσίν του, εξέδωσε αυτή την εγκύκλιο προς τους Ιεροκήρυκες, Ιερείς, Μοναχούς και προς όλον το Χριστεπώνυμον πλήρωμα της Μητροπόλεώς του (Βλέπε, aktines blogspot.gr/5 ΔΕΚΕΜΒΡ.).

Στην εγκύκλιο αυτή, προσπαθεί να επιχειρηματολογήση Θεολογικά υπερ της θέσεώς του ο Μητροπολίτης, και φτάνει – δυστυχώς – σε μία “θεολογική” τραγωδία, σε ένα “θεολογικό” ναυάγιο. Ενώ επικαλείται αόριστα μία προσεκτική μελέτη επί των “αποστολικών και λοιπών αγίων πατέρων”, τους κάνει ισοδύναμους και ισόκυρους μετά των “συγχρόνων…διδασκάλων της δογματικής θεολογίας”, οι οποίοι είναι πανεπιστημιακοί δάσκαλοι και στο μεγαλύτερο ποσοστό προβληματικοί για την Εκκλησία, διότι εισάγουν αλλότριες διδασκαλίες. Ο κατ ᾽εξοχήν “σύγχρονος διδάσκαλος της δογματικής θεολογίας”, τον οποίον πλήρως αντιγράφει η εγκύκλιος, αλλά δεν τον αναφέρει ονομαστικά, είναι ο Μητροπολ. Περγάμου κ. Ιωάννης Ζηζιούλας, ο οποίος θα ηδύνατο να είναι ΥΠΟΔΙΚΟΣ ενώπιον Ορθοδόξου Γενικής Συνόδου για εισαγωγή αιρετικής Τριαδολογίας και Εκκλησιολογίας. Προσεχώς δημοσιεύεται ειδική μελέτη επ᾽ αυτού.
http://orthodoxostypos.gr/%CE%B8%CE%B5%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%84%CF%81%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%B4%CE%AF%CE%B1-%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B9%CE%B5%CF%81%CE%AD%CF%89%CF%82/

d47 ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!

ΚΟΦΤΕΡΗ ΠΕΝΝΑ ΤΟΥ ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ

Παει…τερμάτισαν και την ελπίδα που λέγεται ΧΡΙΣΤΟΣ!

…Και πως να πάει άλλο,έτσι όπως τα κάναμε; Τα ίδανικά κι οι ελπίδες στέρεψαν…Οι πίστες μας σε αξίες έχουν εξαεριστεί.
Βαδίζουμε προς το άγνωστο χωρίς καμιά βάρκα ελπίδας.΄Ολα γίνανε σμπαράλια. Οι διεθνείς λήσταρχοι-κατσαπλιάδες …μας πίνουν στο αίμα. Έχουν επενδύσει να μας το ρουφάνε για τα επόμενα 100 χρόνια ..Μας θέλουν όχι απλά γονατισμένους αλλα σερνόμενους στα τέσσερα!

Είμαστε χωρίς πηξίδα χωρίς ηγέτες, πλην μιας χούφτας σαρδανάπαλων αποδεδειγμένα ανικάνων.. που πλατσουρίζουν μέσα σε μια κουταλιά νερό αγωνιζόμενοι μόνο για τη δική τους βόλη… χουφτώνοντας το βιός των υπολοίπων ημών. Κι όλοι τους …ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ…ΠΑΡΑΛΗΔΕΣ !!!

Τι ευχή να σας δώσω σήμερα με την έλευση του 2017; Οι θεοί γκρεμίστηκαν κι ο Χριστούλης μας παραφτώχυνε! Εις τι να ελπίσεις;… Στους άθεους ηγετίσκους που βγήκαν από τις σπηλιές τους…κουβαλώντας στα τρύπια δυσάκια τους πάσαν ανοησίαν και την απόλυτη εξ ύψους μαλακίαν…
Τι να πω στα παιδιά και τα εγγόνια μου; Τί δώρο να τους κάνω, όταν είμαι μόνιμα συνταξούχος πένης; ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ…ΕΚ ΒΑΘΕΩΝ!!!
Μόνο ένα και λιτό: ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ όρθιοι όσο μπορείτε…Ποτέ μην το βάζετε κάτω και πολεμείστε με νύχια και με δόντια κατά των αρπαχρικών που σας ζώνουν. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΦΑΝΕ...αλλά δεν πρέπει κι εσείς να τους φάτε. Να τους αποτρέπετε μόνον, λέω, να… σας πληγώσουν.
Δύσκολον… αλλά ποιος ξέρει, μπορεί να φέξουν και καλύτερες μέρες… Το εύχομαι . Δυστυχώς οι γέροι σαν κι εμένα μόνον ευχολόγια άνοστα έχουν τη δυνατότητα να εκπέμπουν…Είθε ο καταργημένος Θεός -Χριστός… να σας τα φέρει όλα…ΧΡΗΣΤΑ! Είθε …αν και πλέον έπαψα να ελπίζω…

 

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.