Αυγουστίνος Καντιώτης



ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΙΝΙΣΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΩΤΑΣ ΜΑΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΤΟΥΣ 2. ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ! (Καλεσμα) 3. Απο την κακη αγαπολογια στην καλη απολογια

date Μαρ 14th, 2017 | filed Filed under: ΑΓΩΝΕΣ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΙΝΙΣΤΕΣ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΩΤΑΣ ΜΑΣ

ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΤΟΥΣ

Ἀπόσπασμα τοῦ βιβλίου: “ΕΘΝΙΚΑΙ ΕΠΕΤΕΙΟΙ”
  ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΦΛΩΡΙΝΗΣ π. ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΟΥ, ΕΞΕΔΟΘΗ ΤΟ 1970

ΣΥΓΧΡΟΝ.-ΠΕΙΡΑΤΕΣ κ.

Εμείς οι Χριστιανοί Έλληνες δεν είμαστε σοβινιστές, φανατικοί δηλαδή εθνικιστές, οι οποίοι παίρνουν την ιδέα του έθνους και την κάνουν είδωλο λατρείας, την ανυψώνουν σε θεότητα και χάρη της θεότητας αυτής είναι έτοιμοι να διαπράξουν και τα απαισιότερα εγκλήματα, όπως οι Ναζιστές, Γερμανοί και Ιάπωνες. Δε λέμε ότι μόνο η Ελλάδα αξίζει να ζήσει και τα άλλα έθνη ας πεθάνουν, ας αυτοκτονήσουν. Δεν υιοθετούμε το αντιχριστιανικό εκείνο δόγμα, το οποίο μόνο ως σύνθημα θηρίων της ζούγκλας μπορεί να νοηθεί «Ο θάνατός σου ζωή μου». Ως χριστιανοί αγαπούμε μεν την Ελλάδα ως την ιδιαίτερη μας πατρίδα, στην οποία γεννηθήκαμε, ζούμε και αναπνέουμε τον αέρα της ελευθερίας αλλά η αγάπη μας προς την Ελλάδα δε δημιουργεί μίσος κατά άλλων εθνών. Μέσα στην καρδιά μας, την οποία ο Χριστός με την αγάπη του κατέστησε απεριόριστα ευρύχωρη, έχουν θέση όλα τα έθνη, και αυτά ακόμη τα οποία είτε από παρεξήγηση είτε από συμφέρον είτε από φθόνο και κακία σήμερα μισούν και πολεμούν την Ελλάδα. Η χριστιανική μας αγάπη επεκτείνεται και μέχρι τα έθνη εκείνα, τα οποία τελείως αναίτια επιτέθηκαν κατά της χώρας μας και υπέβαλαν τους κατοίκους της σε μύρια μαρτύρια. Η Ελλάδα, η μαρτυρική πατρίδα μας, από το ύψος του Σταυρού, ακολουθώντας τα θεία διδάγματα του Ναζωραίου, είναι έτοιμη να συγχωρήσει και τους σταυρωτές της, αρκεί τα έθνη, τα οποία τη σταύρωσαν, εμπράκτως να αποδείξουν ότι ειλικρινά μετανοούν για όσα απαίσια εγκλήματα διέπραξαν κατά ενός αθώου λαού, του οποίου το μόνο έγκλημα ήταν ότι ήθελε να ζήσει βίο ελεύθερο και ανεξάρτητο υπό τον ήλιον.

ὁλόκληρο τὸ ἄρθρο ἐδῶ://www.augoustinos-kantiotis.gr/?p=56407#more-56407

d47

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ!

Κυριακή στις 19 Μαρτίου 4 μμ στην Θεσσαλονίκη:

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ

Τα τελευταία χρόνια στην Πατρίδα μας συντελείται ένα μεγάλο έγκλημα κατά του Ελληνικού Έθνους. Χωρίς να έχουμε υποστεί καμία στρατιωτική εισβολή από ξένη δύναμη, η Νέα Τάξη Πραγμάτων έχει καταφέρει να διαλύσει την ηθική, κοινωνική, θρησκευτική και εθνολογική υπόσταση της Πατρίδος μας….

Διαβᾶστε τὴ συνέχεια: http://ierosloxos2012.blogspot.gr/2017/03/19.html#more
d47

Απο την κακη αγαπολογια στην καλη απολογια

που ολοι μας θα δωσουμε κατα την Β΄ παρουσια του ΚΥΡΙΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ»
Κυριακή Β’ Νηστειών, εορτή του Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά

Η διαχρονική αξία της «οικίας»

Λόγω της εορτής του Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά ο σύλλογός μας- που τόσο τα μέλη του κοπίασαν στην ανέγερση της Ιεράς Μονής του που βρίσκεται 23 χιλιόμετρα παρέκει της πόλεως Πτολεμαΐδας – απευθύνει λόγο αγάπης προς όλους τους αγίους αδελφούς μας, κληρικούς και λαϊκούς, που από κοινού ορίζουν τη Μία Εκκλησία του Σωτήρος Χριστού, του Λυτρωτή των ψυχών και των σωμάτων ημών των Ορθοδόξων Χριστιανών!
Διαβᾶστε την συνέχεια https://katanixis.blogspot.gr/2017/03/blog-post_51.html

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.