Αυγουστίνος Καντιώτης



Θεομαχοι μητροπολιτες καταργουν Ιερους Κανονες λογω… παλαιοτητας! 2. «ΝΥΝ ΕΠΕΣΤΗ Ο ΚΑΙΡΟΣ….» 3. KATΩΤΕΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ; 4. ΣΤΙΣ 21-5-2017 ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

date Μαι 17th, 2017 | filed Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Θεομαχοι μητροπολιτες

καταργουν Ιερους Κανονες λογω… παλαιοτητας!

Πρωτοπρ. Νικόλαου Μανώλη
Αφορμή για το παρόν άρθρο έλαβα από περιστατικά που συνέβησαν το τελευταίο διάστημα και που με πόνο ψυχής δύο αδελφοί μου ιερείς που υπήρξαν αυτόπτες μάρτυρες μου τα διηγήθηκαν. Αποδεικνύουν περίτρανα και είναι πολύ λυπηρό, πως πολλοί ιεράρχες της Εκκλησίας της Ελλάδος, διακατέχονται από αλλότριο Πνεύμα, από δαιμονικό, όσον αφορά τη σχέση τους με την ιερά Παρακαταθήκη της Πίστεως για την οποία ορκίστηκαν ενώπιον Θεού και ανθρώπων πως θα την διαφυλάξουν ακέραια.

https://katihisis.blogspot.gr/2017/05/blog-post_17.html

058837d2ea8c5l«ΝΥΝ ΕΠΕΣΤΗ Ο ΚΑΙΡΟΣ….»

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Η ΠΕΡΙ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΙΣΧΥΡΑ ΚΑΙ ΑΛΩΒΗΤΟΣ! ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ, ΑΓΙΑ, ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.
«ΝΥΝ ΕΠΕΣΤΗ Ο ΚΑΙΡΟΣ….»

_______Ως πρός τα ζητήματα της μή «ΑΓΙΑΣ» και μή «ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ» της Κρήτης για ένα μακρό χρονικό διάστημα ακολουθήσαμε την τακτική της σιωπής, ώστε να μη μας καταλογίσουν την ευθύνη για την γενική εξέγερση, ου μην αλλά και την διέγερση, των συνειδήσεων των ευσεβών και Ορθοδόξων χριστιανών!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ : http://blogs.sch.gr/savvop-nik
058837d2ea8c5l

Παιδια φθηνοτερα απο τα σκυλια ! «Ουαι ημιν Νομοθετες και Δικαστες…»

Μετά από την επιδημία των εκτρώσεων πού τόσα χρόνια ζούμε, βλέπουμε τώρα να υπάρχει και η «Παγκόσμια ημέρα του παιδιού», ένας λόγος δηλαδή δήθεν και για την προστασία της ζωής των παιδιών !
Παράλληλα την 25η Μαϊου έχουμε και την «ημέρα για τα κακοποιημένα παιδιά». Άραγε, εκ των πραγμάτων πιά, δεν θα έπρεπε να υπάρχει μια αναφορά και για τα θανατούμενα δια των εκτρώ­σεων παιδιά; Τόσες ημέρες γενικά αφιερωμένες γιά σφαγές, εγκλήματα πολέμου, και ή Εκκλησία έχοντας και η ίδια ως ιερή ανάμνηση την 29η Δεκ. ως «μνήμη των αγίων νηπίων των υπό του Ηρώδου αναιρεθέντων…» τώρα επ΄ αυτού γιατί να σιωπά;
Κατώτερα τα παιδιά από τα σκυλιά;

http://patrablog.blogspot.gr/2017/05/25.html#more

058837d2ea8c5lΣΤΙΣ 21-5-2017 ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
Συγκέντρωση της 21-5-2017 ΩΡΑ 17: 00μ.μ. ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

http://katohika.gr/ellada/leme-oxi-sti-karta-tou-politi-diadoste
http://www.triklopodia.gr/%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%83-21

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.