Αυγουστίνος Καντιώτης



ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΣΚΟΠΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΝ, ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΝΟΥΝ – ΔΙΩΚΤΗΣ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ, ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΟΥΔΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΠΑΛΑΜΑ, Ο κ. ΑΝΘΙΜΟΣ – Ι.Μ. Ν.Κρηνης & Καλαμαριας: Καταπατηση Ι. Κανονων στο βωμο του Οικουμενισμου (ηχητικο) – «ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΑΤΣΑ»!

date Αυγ 12th, 2017 | filed Filed under: ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΑ

‘Aπόσπασμα ὁμιλίας τοῦ π. Θεοδώρου Ζήση Διώκτης μας αντί μαθητούδι του αγ. Γρ. Παλαμά ο κ. Άνθιμος [ΒΙΝΤΕΟ 2017]

————

———

ΜΗΝ ΑΠΟΡΕΙΤΕ

——-

——

Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2017

Ι.Μ. Ν.Κρήνης & Καλαμαριάς: Καταπάτηση Ι.Κανόνων στο βωμό του Οικουμενισμού (ηχητικό)

Μια απλή και ειλικρινής ερώτηση, αν “κάνετε μικτούς γάμους, μεταξύ Ορθοδόξων και Καθολικών ή Προτεσταντών”, αποκαλύπτει αναπάντεχα το μέγεθος του προβλήματος. Ποιμαντική αδιαφορία; Εκκοσμίκευση στην Εκκλησία; Μεταπατερική “οικονομία”;
Ένας απλός χριστιανός, μαθαίνοντας ότι η Ι.Μ. Καλαμαριάς ακολουθεί αιρετική γραμμή τελώντας Μικτούς Γάμους, ζήτησε από τον υπεύθυνο της μητροπόλεως στο τηλέφωνο, να πάρει θέση προσωπικά και συνειδησιακά για το θέμα αυτό. Η απάντηση του ιερέως είναι άλλη μια θλιβερή επιβεβαίωση της αλλοίωσης του Πατερικού Ορθοδόξου φρονήματος στον κλήρο. Την συνέχεια:
http://synaksiorthodoxon.blogspot.gr/2017/08/blog-post_69.html

d47

«ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΑΤΣΑ»!

Οἱ διωγμοὶ συνεχίζονται ἀπὸ Ἀγιορεῖτες πρὸς Ἁγιορεῖτες!!!

https://paterikiparadosi.blogspot.gr/2017/08/blog-post_31.html

Τώρα οἱ Οἰκουμενιστές (μετὰ τὸν π. Μάξιμο Καραβά) ἔβαλαν στὸ στόχαστρο τὸν π. Εὐστράτιο!
Από εξακριβωμένη πηγή μάθαμε ότι η Ι. Μ. Μεγίστης Λαύρας αποφάσισε να διώξει τον ιερομόναχο γέροντα Ευστράτιο από το μετόχι της, «Άξιον Εστί» στην Βαρυπόμπη.
Απ’ ό,τι φαίνεται ακολουθεί και η δίωξη του μοναχού π. Κοσμά του Κουτλουμουσιανού), επειδή διέκοψε την μνημόνευση του Οικουμενιστή Πατριάρχη Βαρθολομαίου και όσων των μνημονεύουν, πιστός στην διδασκαλία των Αγίων Πατέρων, ως προς τί πρέπει να πράττουν τα μέλη της Εκκλησίας σε καιρό αιρέσεως.
Έχουν μάλιστα κλειδώσει το κελί του γέροντα στη Μονή, το οποίο μοιράζεται με τον αγωνιστή γέροντα Σάββα Λαυρεώτη με λουκέτο, ώστε να μην μπορούν να μπουν χωρίς την άδειά τους.
Το γεγονός ότι διώκουν πάλι έναν καταξιωμένο γέροντα φανερώνει, ότι οι οικουμενιστές έχουν πια αποφασίσει την πάταξη κάθε αντίδρασης, από όποιον και αν προέρχεται μία πρακτική που είναι κοινός τόπος όλων των αιρετικών. Οι πανίσχυροι οικουμενιστές και οι μονές του σαθρωμένου πια οπωρωφυλακίου του Αγίου Όρους, (κατά τον αείμνηστο Ι. Κορναράκη), αποδεικνύουν έτσι, η τάχα αδιαφορία τους τόσα χρόνια, ήταν προσποιητή και υπολογισμένη. Τώρα που βλέπουν ότι οι Διακοπές των Μνημοσύνων των Παναιρετικών Οικουμενιστών πληθαίνουν, βάζουν σε εφαρμογή την μέθοδο τῶν απειλών και διώξεων, αφού τρέμουν την φωνή του κάθε ορθοδόξου, διότι αυτή τους ελέγχει και τους αναδεικνύει ως παναιρετικούς.
Είναι πια η ώρα για το ορθόδοξο ποίμνιο, ν’ αφήσει πια τους δισταγμούς ή τις αμφιβολίες. Να δείξει και αυτό ότι κατάλαβε πια τα υποχθόνια σχέδια των Οικουμενιστών. Να δείξει ότι αξίως φέρει το όνομα ορθόδοξος Χριστιανός και ως φύλαξ των δογμάτων της Εκκλησίας δεν θα επιτρέψει στους Οικουμενιστές να συνεχίσουν το ανόσιο έργο τους.

Π. Π.

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.