Αυγουστίνος ΚαντιώτηςΖηταμε: ο ορος «Μακεδονια» να μη συμπεριλαμβανεται στην Ελληνικη προταση για την ονομασια του κρατους της ΠΓΜΔ, συμφωνα με την αποφαση των πολιτικων αρχηγων του 1992 – 2) Διαφορετικα προκηρυξατε δημοψηφισμα Αποκαλυψεις σοκ ερευνητριας της Μπιλντερμπεργκ: Η Λεσχη πισω απο τα γεγονοτα της Καταλονιας – Ποια θρησκεια θα αντικαταστησει τον Χριστιανισμο

date Ιαν 11th, 2018 | filed Filed under: ΕΛΛΑΣ

Παραδιδεις ονομα; παραδιδεις εδαφος

Ζητάμε: ο όρος «Μακεδονία» να μη συμπεριλαμβάνεται στην Ελληνική πρόταση για την ονομασία του κράτους της ΠΓΜΔ, σύμφωνα με την απόφαση των πολιτικών αρχηγών του 1992. Διαφορετικά προκήρυξατε δημοψήφισμα

σημαια μεσΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΡΥΠΝΕΙΤΕ ! 

ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ!

ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ  –    ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ

ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ (έως 31 Ιαν. 2018)  ΕΔΩ: https://onomasia.gr/

d7f55ca6e4

Αποκαλύψεις σοκ ερευνήτριας της Μπίλντερμπεργκ: Η Λέσχη πίσω από τα γεγονότα της Καταλονίας-Ποια θρησκεία θα αντικαταστήσει τον Χριστιανισμό

https://www.pentapostagma.gr/2017/12

Τι ρόλο παίζουν ο ΟΗΕ, το ΔΝΤ και η ΕΕ για την παγκόσμια κυβέρνηση -Τι είπε για Πουτιν, Τραμπ, Σόρος, Χίλαρι, Όρμπαν

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για όσα συμβαίνουν με την Καταλονία στην ιβηρική χερσόνησο και τα επακόλουθα αυτών και σε άλλες χώρες της Ευρώπης, αλλά και για το ευρύτερο σχέδιο των ισχυρών του πλανήτη, κάνει η ερευνήτρια της Λέσχης Bilderberg, Cristina Martin Jimenez.

Μιλώντας στον ιστότοπο Actuall είχε μια αναφορά για όλους… «Αν ο Ραχόι δεν είναι μασόνος, συμπεριφέρεται ως τέτοιος» δήλωσε, ενώ αποκάλυψε και για την ισπανική βασιλική οικογένεια πως «το 2014, ο βασιλιάς Χούαν Κάρλος παραιτήθηκε απροσδόκητα μετά την συνάντηση της Bilderberg, στην οποία παρευρέθηκε η Βασίλισσα Σόφια».

Δεν διστάζει να πει πως τα μεγάλα κεφάλια της Bilderberg είναι μασόνοι, όπως ο Ομπάμα, οι Κλίντον, ο Κίσινγκερ ή οι βασιλιάδες της Ευρώπης. «Δεν φορούν ρόμπες επειδή το λαογραφικό τυπικό είναι για τα κατώτερα κλιμάκια που δεν γνωρίζουν για ποιον εργάζονται και ποιοι βρίσκονται στην κορυφή της πυραμίδας» σχολιάζει…

Έχοντας κάνει κυριολεκτικά διατριβή στα μυστικά της μυστικοπαθούς λέσχης η Cristina Martín, υποστηρίζει ότι οι παγκοσμιοποιημένες δυνάμεις έχουν κινηθεί έτσι ώστε υπερεθνικοί θεσμοί όπως ο ΟΗΕ, ο ΠΟΥ, το ΔΝΤ ή η ΕΕ να υπαγορεύουν τους νόμους όλων των πολιτών του κόσμου.

«Σήμερα ο πόλεμος είναι ενάντια στην παλαιά παγκόσμια τάξη των ιστορικών εθνικών κρατών που έχουν μια πολύ παλιά πολιτισμική παράδοση, δηλαδή, ενάντια στην δύναμη της απόφασης των ατόμων. Ο στόχος είναι για υπερεθνικούς θεσμούς όπως ο ΟΗΕ, ο ΠΟΥ, το ΔΝΤ, η ΕΕ να υπαγορεύουν τους νόμους όλων των πολιτών του πλανήτη. Προχωρούμε προς μια ολοκληρωτική παγκόσμια κυβέρνηση και αυτό είναι πολύ επικίνδυνο για τους ανθρώπους» τονίζει.

Για Καταλονία

Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλούν όσα λέει για την κρίση στην Καταλονία. Σε ερώτημα αν στην καταλανική κρίση μιλάμε για Τεκτονισμό ή Μπίλντερμπεργκ η απάντησή της είναι αφοπλιστική:

«Είναι το ίδιο».

Η ίδια θεωρεί ότι το μοντέλο του Β Παγκοσμίου Πολέμου εφαρμόστηκε στην Ισπανία μέσω της Καταλονίας.

«Αυτές οι μέθοδοι ήταν πολύ επιτυχείς και εξακολουθούν να δραστηριοποιούνται σε όλο τον πλανήτη. Αυτά είναι τα υποτιθέμενα ειρηνικά μέσα στα οποία αναφερόταν ο Αϊζενχάουερ. Η έκφραση «είμαστε ειρηνιστές» ακούγεται σήμερα στους δρόμους της Καταλονίας, όπως το μοντέλο του Β Παγκοσμίου Πολέμου εφαρμόστηκε με τα «σιωπηλά όπλα του για ήσυχους πολέμους» που εκθέτω στο βιβλίο μου «Lost» και «Οι Ηγέτες του κόσμου». Είναι όπλα που καταφέρνουν να αλλάξουν κοινωνικές δομές και γεωπολιτικούς χάρτες. Είναι ένα φαινόμενο που πρέπει να μελετηθεί σε σχολεία και πανεπιστήμια. Όπως είπα, είναι ο πόλεμος κατά της παλαιάς παγκόσμιας τάξης των ιστορικών εθνικών κρατών» υποστηρίζει.

Παραπέμπει μάλιστα στο βιβλίο της «Η Λέσχη Bildebergσχεδιάζει για την Ισπανία» όπου αναφέρει πως η Λέσχη θέλει να χρησιμοποιήσει το πρόσχημα της Καταλονίας για το σπάσιμο της χώρας.

«Γιατί είναι σημαντικό να σπάσουμε την Ισπανία; Αυτό που συμβαίνει στην Καταλονία είναι η εφαρμογή του μοντέλου του 3ου Παγκοσμίου Πολέμου σε μια συγκεκριμένη περιοχή του πλανήτη. Γιατί η Καταλονία; Επειδή η Ισπανία είναι η πρώτη σύγχρονη αυτοκρατορία στην ιστορία και αν κατορθώσουν να την σπάσουν, θα χρησιμεύσει ως πρότυπο που θα ακολουθήσει σε άλλα εθνικά κράτη. Η Ισπανία επελέγη επίσης λόγω των δεσμών της με την Λατινική Αμερική. Εάν σπάσουν την πατρίδα, θα προκαλέσουν ισχυρό ψυχολογικό αντίκτυπο σε όλη την ήπειρο»επισημαίνει .

Σημειώνει δε πως το μοντέλο αυτό θα χρησιμοποιηθεί ως πρότυπο για να σπάσούν τα σύνορα άλλων εθνικών κρατών στην Ευρώπη. «Θα είναι το παράδειγμα της τροποποίησης του κόσμου. Είτε το επιτυγχάνουν είτε όχι, θα τους εξυπηρετήσει σαν ένα κοινωνικό εργαστήριο όπου μπορούν να μάθουν από τις επιτυχίες και τα λάθη για μελλοντικές επιθέσεις».

Αναφέρει ακόμη πως στόχος σε πρώτη φάση είναι η ομοσπονδιοποίηση της Ισπανίας ως ένα βήμα πριν από τηνθανάτωσή της και την ένταξή της ως ομόσπονδα κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

«Πρέπει να ειπωθεί ότι αυτή η οντότητα δεν θα κυβερνάται από το Κοινοβούλιο αλλά από την Επιτροπή και το Συμβούλιο, με επικεφαλής τους τεχνοκράτες μαριονέτες της Bilderberg, όπως οι Junker ή Tusk» και συμπληρώνει με νόημα πως «η ΕΕ έχει γίνει ένα τέρας που καταστρέφει τους πολιτισμούς και τις ελευθερίες».

«Ως αποτέλεσμα, όχι μόνο οι σημερινοί Ισπανοί πολίτες αλλά και οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι θα χάσουν την δύναμή τους, η χειραφέτηση τους θα εξαφανιστεί. Πρόκειται για έναν Οργουελιανό κόσμο ενάντια στον οποίο έχουμε ένα ηθικό καθήκον να πολεμήσουμε» συμπληρώνει.

Σύμφωνα με την Μαρτίν εκτός από τον πολυεκατομμυριούχο Soros υπάρχουν και άλλες πιο ισχυρές οντότητες που ανήκουν επίσης στην ελίτ της Bilderberg, όπως το American EnterpriseInstitute (AEI). Ο πρόεδρός του, Άρθουρ Μπρουκς, περπάτησε και φωτογραφήθηκε με τον Καταλανό ηγέτη Puigdemont στα καταλανικά ιδρύματα, αλλά οι πολίτες δεν γνώριζαν ότι ήταν μέλος της Bilderberg.

Για θρησκεία

Η ερευνήτρια μίλησε μάλιστα και για την θρησκείαπροδιαγράφοντας την αντικατάσταση του Χριστιανισμού!«Οι πλανητάρχες έχουν δημιουργήσει μια εργασιακή θρησκεία για να ελέγξουν τα συναισθήματα ολόκληρου του πλανήτη, το σχέδιό τους είναι να αντικαταστήσουν τον Χριστιανισμό με αυτή την νέα θρησκεία», λέει

Σε ερώτημα αν «Η Ευρώπη αυτοκτόνησε αποκηρύσσοντας τις χριστιανικές της ρίζες;» απαντάει:

«Οι χριστιανικές ρίζες της Ευρώπης δεν εμφανίστηκαν από μια μέρα στην άλλη αλλά από μια μακρά διαδικασία που κράτησε αιώνες. Το έτος 313, ο τότε βασιλιάς του κόσμου, ο αυτοκράτορας Κωνσταντίνος, υιοθέτησε τον Χριστιανισμό ως επίσημη θρησκεία. Πρόκειται για τεράστια πολιτιστική επανάσταση, που έπρεπε να περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα, ώστε να ζυμωθεί σε όλη την αυτοκρατορία. Αυτό που σκοπεύουν τώρα οι σφαιριστές είναι να πραγματοποιήσουν μια παρόμοια πολιτιστική επανάσταση σε ολόκληρο τον πλανήτη. Γι ‘αυτό έχουν δημιουργήσει μια εργασιακή θρησκεία που εξηγώ λεπτομερώς στο βιβλίο «Ηγέτες του κόσμου». Για να ελέγξουν τα συναισθήματα ολόκληρου του πλανήτη, το σχέδιό του είναι να αντικαταστήσουν τον Χριστιανισμό με αυτή την νέα θρησκεία. Και εδώ εμφανίζεται ο μεγαλύτερος κίνδυνος όλων, ακόμη και μεγαλύτερος από τον πολιτικό, γιατί εάν καταφέρουν να αλλάξουν την πίστη των ανθρώπων και να τους εμπλέξουν στο έργο τους, η ανθρωπότητα θα χαθεί. Σε αυτή την νέα πολιτιστική επανάσταση, όχι μόνο η Ευρώπη θα αυτοκτονήσει, αλλά ολόκληρος ο κόσμος»δηλώνει ξεκάθαρα!

Τέλος, δίνει χαρακτηρισμούς για διάφορες προσωπικότητες:

Ραχόι: Αδύναμος και συγκεχυμένος

Πούτιν: Αρχηγός με αυτοκρατορική κλίση

Τράμπ: Περήφανος. Είναι ενάντια στην νέα παγκόσμια τάξη.

Χίλαρι Κλίντον: Κυνηγός. Μια μάστιγα για την ανθρωπότητα, πάνω απ ‘όλα, για τις γυναίκες και ως εκ τούτου για τα παιδιά και τους άνδρες.

Τζορτζ Σόρος: Κυνικός. Χρήματα στην υπηρεσία της φιλοδοξίας της εξουσίας. Ένας πολύ επικίνδυνος φιλανθρωπος.

Βίκτορ Ορμπάν: Αντίσταση στην πολιτισμική και πολιτική απορρόφηση της νέας παγκόσμιας τάξης.

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.