Αυγουστίνος ΚαντιώτηςΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΧΑΝΕΤΑΙ! Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ! 2) ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ κ. ΑΜΒΡΟΣΙΟΝ 3) «Η Μακεδονια ειναι μια και ελληνικη και η Εκκλησια μια και μονο η Ορθοδοξη»

date Ιαν 15th, 2018 | filed Filed under: ΑΓΩΝΕΣ, ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

375 λεωφορεια θα ανεβουν Θεσσαλονικη

– Αυτο δεν ειναι συλλαλητηριο,αλλα η εξοδος του εθνους απο την εντατικη!

http://scripta—manent.blogspot.gr/2018/01/375.html

090634b9b49e9b3e4c9bc943

αυτοκτονει η Ελλας

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΧΑΝΕΤΑΙ!Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ!
ΑΙΓΙΩΤΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΑΙΓΙΩΤΕΣ, ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΕΛΑΤΕ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΜΑΣ!
ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΟΧΙ!

_______Οι άθεοι και συγχρόνως αθεόφοβοι, αυτοί δηλ. που σήμερα κυβερνάνε τη Χώρα μας, αποτόλμησαν να χαρακτηρίσουν ως «Χρυσαυγίτες» όσους τολμούν να αντιταχθούν στην παράδοση της Μακεδονίας μας στό κρατίδιο των Σκοπίων! Οι ΑΔΙΑΝΤΡΟΠΟΙ! Οι ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΙ! Οι εν δυνάμει ΠΡΟΔΟΤΕΣ! Έτσι, δυστυχώς, θέλησαν να αποδυναμώσουν εμάς τους παράγοντες της Μητρός Εκκλησίας, όταν φωνάζουμε για την ελληνικότητα της Μακεδονίας!
_______Ευτυχώς ο αριστερός κ. Μίκης Θεοδωράκης τούς έδωσε μια αποστομωτική απάντηση! Πήρε στα χέρια του μια πατσαβούρα και τους την έτριψε στα μούτρα:

«’Οταν φοβάσαι να πείς ότι αγαπάς την πατρίδα σου και όταν- ακόμη χειρότερα- την ξεπουλάς, αυτό είναι ραγιαδισμός. Όταν δεν φοβάσαι να πείς ότι την αγαπάς και έχεις το θάρρος να το βροντοφωνάξεις, αυτό δεν είναι εθνικισμός, ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ»!

______Ελάτε, λοιπόν, κοντά μας, την προσεχή Κυριακή 21 Ιανουαρίου για να βροντοφωνάξουμε όλοι μαζί με μια φωνή: ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ.
https://mkka.blogspot.gr/2018/01/blog-post_15.html

 

090634b9b49e9b3e4c9bc943

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ κ. ΑΜΒΡΟΣΙΟΝ

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
Σεβασμιώτατε ευλογείτε. Με αφορμή την παρέμβασή σας σχετικά με την επιχειρούμενη από πλευρά της Κυβέρνησης προδοσίας της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, με τα λόγια:
Καλαβρύτων Αμβρόσιος: «Έλληνες, Ξεσηκωθείτε» – ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE
ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΧΑΝΕΤΑΙ! Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΖΕΤΑΙ!
ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΧΑΜΕΝΟΙ!
https://www.ekklisiaonline.gr/nea/kalavryton-amvrosios-ellines-xesikothite/

ΘΑ HΛΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΩ ΤΟ ΕΞΗΣ:

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜEΝΗ ΕΝEΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ
ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΔΑΦΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ….
Tὴν συνέχεια εδῶ: https://greek1.blogspot.gr/2018/01/blog-post_60.html#axzz54FxYEu2o

090634b9b49e9b3e4c9bc943

«Η Μακεδονια ειναι μια και ελληνικη και η Εκκλησια μια και μονο η Ορθοδοξη»

ΑΡΧΙΜ. ΠΑΪΣΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΟΥ
ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΑΓΙΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΛΑΜΑ ΦΙΛΩΤΑ

Φαινόμενα αλυτρωτισμού από τις γειτονικές μας χώρες προς την πατρίδα μας παρατηρούνται αιώνες τώρα! Όμως τον τελευταίο καιρό, στα πλαίσια της «Νέας Τάξης πραγμάτων» που προωθεί η παγκοσμιοποίηση σε εθνικό, οικονομικό και θρησκευτικό πεδίο, με την ήδη προωθημένη προγάνδα, την κατάρευση της εθνικής μας οικονομίας και κυρίως την ταύτιση της Αγίας μας Ορθοδοξίας, με τις αιρέσεις, της δυτικής, αλλοτριωμένης χριαστιανοσύνης, μας ανησυχούν ιδιαίτερα, αφού έχουν ως στόχο, εκείνοι οι οποίοι ρυθμίζουν τις τύχες των κρατών και των λαών, την εθνική μας απομείωση και την πνευματική μας αλλοτρίωση από τις διαχρονικές αξίες του ελληνορθόδοξου πολιτισμού μας.

Δεν είναι καθόλου υπερβολή να επισημάνουμε ότι εκείνα που δεν πάθαμε στην πατρίδα μας ως κράτος, έθνος και ως Ρωμαίϊκη συνείδηση στο διάβα της ιστορίας, τα κατέστρεψαν τώρα, τις τελευταίες δεκαετίες, με την παραχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας, την οικονομική εξαθλίωση, την παραχάραξη της ιστορίας και των θρησκευτικών μας και από αυτά ακόμη τα σχολικά βιβλία, αλλά κατ’ εξοχήν, με την Ψευτοσύνοδο στο Κολυμπάρι που αναγνώρισε τις αιρέσεις ως Εκκλησίες και τις εξίσωσε με την αγία μας Εκκλησία. Αποτέλεσμα, ο ορθόδοξος, μέχρι τώρα, λαός μας να μαντρωθεί πλέον, με τις δεσμευτικές αποφάσεις της «Συνόδου», στην Παγκοσμιοποιμένη Θρησκεία της Νέας Εποχής του Αντιχρίστου. Αυτό κατ’ εξοχήν όμως επετεύχθη στα πλαίσια της Εκκλησίας της Ελλάδος με την απόφαση της Συνόδου της Ιεραρχίας της, η οποία προσυγράφοντάς τες, τις επικύρωσε και έτσι αναγνώρισε στην πράξη την Ψευτοσύνοδο του 2016 στην Κρήτη, και γι’ αυτό φέρει την ευθύνη και καθίστανται πλέον υπόλογοι οι μητροπολίτες που σιγούν και δεν αντιδρούν για τα τεκταινόμενα. Βέβαια, τα νήματα για την Εκκλησία, την παιδεία, την πολιτική, την οικονομία, την νομιμοποίηση αλλαγής φύλου και όχι μόνο, γνωρίζουμε πολύ καλά όλοι, ότι τα κινούν όσοι δεν αγαπούν την Ελλάδα. Πολύ περισσότερο, όσοι δεν αναγνωρίζουν τον Κύριο μας Ιησού Χριστό, τον δομήτορα της Εκκλησίας μας, την οποία προσπαθούν να αλώσουν, κυρίως από μέσα, αμβλύνοντας το ορθόδοξο αισθητήριο του ελληνικού λαού, ώστε να μην θίγεται και να μην αντιδρά σε όσα αυτοί απεργάζονται. Τους ιερείς πάλι τους έχουν στο χέρι, για μην μπορούν να πρωτοστατούν σε αγώνες, με τις μισθοδοσίες και τους μοναχούς με τα κονδύλια και τις ποικίλες διευκολύνσεις. Αυτό όμως δεν αίρει και την προσωπική μας ευθύνη!

Σε αυτή, την συνολική, συνάφεια πρέπει να διακρίνουμε τα εθνικά μας θέματα και τα γεγονότα στα γειτονικά μας κράτη και όλα όσα γίνονται στην γεοπολιτική σφαίρα, την οικονομία, την θρησκεία για να είμαστε σε θέση να συνειδητοποιούμε που μας πηγαίνουν.Αν και οι ινστρούχτορες της «Νέας Εποχής» δεν τολμούν ακόμη να παρουσιάσουν το σχέδιο τους για την Μακεδονία, ως ένα νέο κρατήδιο των Ηνωμένων Πολιτειών της Νέας Ευρώπης, όπως τείνει να διαμορφωθεί με τις γεοπολικές αλλαγές της που διαφαίνονται να την μεταλλάσσουν , αφού γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο δεν προβλάφθηκε και σύνταγμα που να ορίζει τα πλαίσαι και την πορεία της, εντούτοις είναι γνωστή η σκοπιμότητά τους για κατακερματισμό των χωρών, ώστε να καταστεί ευκολότερη χειραγώγησή τους. Εύστοχα διατυπώθηκε λοιπόν από τον μοναχό π. Σαραφείμ Ζήση ο συσχετισμός της μοναδικότητος της Μεκεδονίας και της μοναδικότητος της Εκκλησίας ότι όπως η Μακεδονία είναι μία και ελληνική, έτσι και η Εκκλησία είναι μία και Ορθόδοξη. Και πώς οι μητροπολίτες μας αγωνίζονται για τό ένα, δεν αγωνίζονται όμως και για το άλλο, που είναι το σημαντικότερο; Όντως, λεονταρισμοί χωρίς κόστος!

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.