Αυγουστίνος Καντιώτης



Ο ΛΑΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ – ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ (Συλλαλητηριο σε Πατμο, Θεσσαλονικη, Αθηνα, Αιγιο και σε αλλες πολεις της Ελληνικης γης) 2. ΒΟΜΒΑ !!! ΠΟΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΠΟΙΟΣ ΕΘΝΑΡΧΗΣ;;; ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟ 1959;;;

date Ιαν 17th, 2018 | filed Filed under: ΑΓΩΝΕΣ, ΕΛΛΑΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ

ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Συλλαλητήρια για τη Μακεδονία καὶ στην Πάτμο

Την Κυριακή 21-01-2018 επειδή δεν θα μπορούμε να είμαστε στη Θεσσαλονίκη, στη Μακεδονία στο συλλαλητήριο για να πούμε ΟΧΙ στην παραχάραξη της Ιστορίας, θα μαζευτούμε στην πλατεία μπροστά στο Ταχυδρομείο στις 11 το πρωί για να αποδείξουμε ότι δεν πήγε χαράμι η ζωή του Άγρα, του Παύλου Μελά και τόσων άλλων αγωνιστών. Να είμαστε όλοι εκεί.
http://agiosmakariospatmios.blogspot.gr/2018/01/blog-post_16.html

d47

 ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τὴν Κυριακὴ 21 Ἰανουαρίου 2018 στὶς 2:00 μ.μ. στὸν Λευκὸ Πύργο, για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

d47

2018-01-10_204936-1

 Συγκεντρωση διαμαρτυριας και μεγαλο Συλλαλητηριο

στην ΑΘΗΝΑ στην Πλατεια Συνταγματος

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ: την ΚΥΡΙΑΚΗ 28.1.2018, ωρα 12 μ.μ.
ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ: ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018 12 μ.μ. Σύνταγμα

d47

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ ΑΙΓΙΟΥ

Καλαβρυτα

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 21.1.2018 και ωρα 11 π.μ.

Δεκάδες ιερείς πραγματοποίησαν πορεία στο κέντρο του Αιγίου μετά από εισήγηση του Μητροπολίτη Αιγιαλείας, Αμβρόσιου εκφράζοντας την ανησυχία τους και την αντίθεσή τους για το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ.
Περίπου στις 12 το μεσημέρι ξεκίνησε πομπή με πανό, ενώ αρκετός κόσμος βρέθηκε στους δρόμους, επικροτώντας την πρωτοβουλία του Μητροπολίτη.

 

d47

ΒΟΜΒΑ !!! ΠΟΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΠΟΙΟΣ ΕΘΝΑΡΧΗΣ ;;;

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟ 1959 ;;;

Του Πέτρου Μηλιαράκη

Το «Σκοπιανό» δυστυχώς «δεν ξεχάστηκε μετά από …δέκα χρόνια»!
http://greeknewsondemand.com/2018/01/17

Εξακολουθεί να βρίσκεται στην επικαιρότητα είκοσι έξι (26) συναπτά έτη, και να επικαιροποιείται διαρκώς (όπως και στον παρόντα χρόνο). Το «Σκοπιανό» εξακολουθεί να είναι το «αγκάθι» για τη σχέση Αθηνών και Σκοπίων με ευρύτερες διαστάσεις για τη Βαλκανική, και όχι μόνο!.. Έτσι κατ’ ουσίαν έχει …«στοιχειώσει» η «κληρονομιά του Στρατάρχη Τίτο», ο οποίος για τους δικούς του ιδεολογικούς, πολιτικούς και ευρύτερα γεωπολιτικούς λόγους, αποφάσισε μετά τη λήξη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου να μετονομασθεί η Βαρντάσκα Μπανόβινα (Vardar Banovina) αρχικώς σε «Λαϊκή Δημοκρατία της Μακεδονίας» και στη συνέχεια σε «Σοσιαλιστική Δημοκρατία της Μακεδονίας»…. Διαβάστε τη συνέχεια καὶ δεῖτε τα αποδεικτικά στοιχεῖα  εδῶ:

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.