Αυγουστίνος Καντιώτης



Πρακτορες της Νεας ταξης Αθηναγορας – Βαρθολομαιος- Φραγκισκος 2. «ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΠΟΝΗΡΕΥΟΜΕΝΩΝ» ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΚΑΙ ΤΙΜΑ ΤΟΝ ΑΘΗΝΑΓΟΡΑ! 3. O AΘΗΝΑΓΟΡΑΣ ομολογησε οτι ειναι ΡΑΒΒΙΝΟΣ.

Ἀπόσπασμα τοῦ νέου βιβλίου «ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΙΣ· Ναρκη στην διοίκησι τῆς Ἑλλαδικῆς Ἐκκλησίας και στὸν Ἀπόδημο Ἑλληνισμό, τὴν πυροδοτεῖ ὁ πατριάρχης», σελ. 53

Πρακτορες της Νεας ταξης Βαρθολομαιος-Φραγκισκος

Ο παπας Φρ. ΛεσβοΗ Ρωσία κατηγορεί τον Βαρθολομαίο ως πράκτορα της Νέας Τάξης.
http://www.epsilonellas.gr/2017/03/1821.html
Η Γαλλίδα πολιτικός Marine Le Pen έβαλε στο στόχαστρο της για τα καλά τον προκαθήμενο της καθολικής εκκλησίας Πάπα Φραγκίσκο και σε μια πρόσφατη συνέντευξη της τον αποκάλεσε «παγκοσμιοποιημένο μπουλντόγκ» αποφασισμένο να προωθήσει τη Νέα Παγκόσμια Τάξη (http://www.pentapostagma.gr/2017/04).

Η ομογένεια σε κρίσιμη καμπή

Η λάμψη των τελετών δεν είναι δυνατόν, να κρύψει τα προβλήματα
Τοῦ Νίκου Σταματάκη διδάκτωρ κοινωνικών επιστημών, διεθνολόγου και επιχειρηματία που ζει και εργάζεται στη Ν.Υόρκη (ἀπόσπασμα)

http://www.dimokratianews.gr/content/73574/ellinismos-kai-ntonalnt-tramp-i-omogeneia-se-krisimi-kampi

«…Τα προβλήματα της Εκκλησίας της Αμερικής είναι πολύ βαθύτερα…ποδηγετείται από τον εγκατεστημένο στην Αρχιεπισκοπή «επίτροπο» του Πατριαρχείου π. Αλέξανδρο Καρλούτσο.
Και επειδή το Πατριαρχείο είναι από νομική άποψη τουρκικό «ίδρυμα», με τις υποχρεώσεις που απορρέουν από τον ρόλο αυτόν σε μια αυταρχική Τουρκία, η Εκκλησία παραπαίει στην άσκηση του διπλού ρόλου -θρησκευτικού και εθνικού- που παραδοσιακά έπαιζε. Είναι φανερό ότι αδυνατεί να αναπτύξει πλήρως τον εθνικό της ρόλο, μη τυχόν και ενοχληθεί ο «σουλτάνος». Φτάσαμε μάλιστα πέρυσι, στην ίδια λαμπρή τελετή του Λευκού Οίκου για την Ελληνική Ανεξαρτησία, στο τραγικό φαινόμενο να προσκληθούν και δύο Τουρκοαμερικανοί επιχειρηματίες! (Σημειώνω ότι παρόμοια συνέβησαν πρόσφατα στα Ιεροσόλυμα, όπου στα εγκαίνια της ανακαίνισης του Παναγίου Τάφου προσεκλήθη από τον Πατριάρχη και ο Τούρκος πρέσβης στο Ισραήλ…)

diaxor.www.kalami.us/2017/omogeneia/ekklhsia_usa-jul17.html:

«…Θέλει πολύ μυαλό γιά να καταλάβουμε ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ στην Ομογένεια ΗΠΑ, μετά την »εκκλησιαστική κρίση 1996, ποὺ πολυδιάσπασε την δυνατή και υπολογίσιμη, »Αρχιεπισκοπή Βορείου και Νοτίου Αμερικής» σε μητροπόλεις; Δηλαδή »διαίρει, ‘κονόμα και βασίλευε»;
Θέλει πολύ μυαλό γιά να καταλάβουμε ότι τα τελευταία 20 χρόνια το χρήμα της Ομογένειας πάει σχεδόν όλο στην Εκκλησία, ενώ κλείνουν τα ελληνικά σχολεία και τα ιδρύματα της Ομογένειας, διαλύθηκαν σύλλογοι και Οργανώσεις; ‘Οτι η ελληνική Ομογένεια ΗΠΑ, εξαιτίας απραξίας και μη ανανέωσης-αναβάθμισης, χάνεται; ‘Οτι οι Οργανώσεις μας διαλύθηκαν, επειδή σε αυτές »κυριάρχησαν» γιά δεκαετίες τα αμαθή-ημιμαθή »ψώνια», δηλ. άχρηστοι, αστοιχείωτοι και »φυτευτοί» του Πατριαρχείου;

Η όλη αυτή θλιβερή κατάσταση μόνο την Τουρκία εξυπηρετούσε και εξυπηρετεί. Γι’ αυτό μείναμε χωρίς σχολεία, χωρίς ιδρύματα, χωρίς Οργανώσεις, χωρίς »λόμπι» κ.ά. και σύντομα και με χωρίς…ελληνική Ομογένεια. Αλλά, θα πείτε, γιατί παραπονιόμαστε; Μας έμεινε ο »περιφερειάρχης και εισπράχτορας του Βαρθολομαίου»… π. ‘Αλεξ Καρλούτσος γιά 40 χρόνια, »να τον τρώμε στην μάπα». Και όπως καταντήσαμε ως Ομογένεια, ως άσχετοι και παλαβοί, ευτυχώς ακόμα δεν είπαμε »σφάξε μας σουλτάνε Βαρθολομαίε, να αγιάσουμε».
Αφού είμαστε, εκκλησιαστικά, ακόμα »ραγιάδες», που μας δουλεύουν -και μας ληστεύουν- ο Βαρθολομαίος και ο (Τούρκος) νομάρχης Κων/πολης (που διαχειρίζεται και το χρήμα στο Πατριαρχείο), καλά να πάθουμε. Η Τουρκία καλά έκανε την δουλειά της στις ΗΠΑ κλείνοντας ελληνικά σχολεία, διαλύοντας Οργανώσεις, μαζεύοντας το χρήμα κ.ά., μέσω του »οικουμενικού» κι εμείς, το »χριστεπώνυμο ποίμνιο», λέμε απλά… μπεεεε….

Ἡ Ομογένεια ΗΠΑ έχει ημερομηνία λήξης!!

Ο μακαριστός Αθηνών Χριστόδουλος, είχε πει στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας, σε »παγκόσμια» συνέλευση του τότε »Συμβούλιου Απόδημου Ελληνισμού» (ΣΑΕ) στην Θεσ/νίκη, ότι »η Ομογένεια ΗΠΑ έχει ημερομηνία λήξης», γνωρίζοντας άριστα τα σχέδια Βαρθολομαίου με την πολυδιάσπαση και το »άρμεγμα» της Ομογένειας. Είχε δίκιο 100%. Τελειώσαμε… Μας »τελείωσε» ο Βαρθολομαίος, μέσω της θυγατρικής του εμπορικής επιχείρησης »Αρχιεπισκοπή Αμερικής» (ΗΠΑ).

Λόγια ἀγανακτισμένου Ἑλληνα τῆς Ἀμερικῆς

Και εμείς, στις ΗΠΑ, ως σύγχρονοι »δουλοπρεπείς-νεοραγιάδες», ακόμα »προσκυνάμε, δοξάζουμε» τον »οικουμενικό» και τον αποδεχόμαστε ως… »νταβατζή» της Ομογένειας. Αφού δεν δημιουργήσαμε αὐτοκέφαλη Εκκλησία (»πνευματικά» ΜΟΝΟ υπό το οικουμ. Πατριαρχείο), καλά να πάθουμε.

Κλείνουν τὰ Ἑλληνικὰ σχολεία
της Ἀρχιεπισκοπής στὴν Ἀμερικὴ

Στο οικουμενικό Πατριαρχείο, το »πλήρωμα της εκκλησίας» μας στις ΗΠΑ, πληρώνει »χαράτσι» 2 εκατομ. δολάρια τον χρόνο, χώρια τα υπόλοιπα των »δωρητών», δηλ., »αρχόντων σφογγοκωλάριων» και λοιπών, που δίνονται απευθείας (ή μέσω Καρλούτσων) στον »οικουμενικό» Βαρθολομαίο…Αν, π.χ., το »ποίμνιο» στις ΗΠΑ, πλήρωνε μόνο 500.000 δολ. »χαράτσι» και τα υπόλοιπα δίνονταν γιά τα ελληνικά ημερήσια σχολεία, αυτά, θα είχαν κλείσει;
ΠΟΙΟΙ, ΠΩΣ και ΓΙΑΤΙ προσπαθούν, γιά δύο δεκαετίες, να βάλουν »ημερομηνία λήξης» στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ Ομογένεια ΗΠΑ και ποιά συμφέροντα εξυπηρετούν;
Σημ.: ‘Εκλεισαν 6 ημερήσια ελληνικά σχολεία στην περιοχή Νέας Υόρκης. Είδατε μία ομογενειακή Οργάνωση να αντιδράσει;;; Είδατε την Ελλάδα να ενδιαφερθεί;;; Η ζωή συνεχίζεται σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Καταργήθηκε ἡ Ἑλληνικὴ γλώσσα στὶς ἱερὲς ἀκολουθίες

Ἀπό τα τέλη δεκαετίας ’90, κατάργησαν και την ελληνική γλώσσα στὴ Θεία Λειτουργία καὶ στὰ ἅγια Μυστήρια, στις εκκλησίες της Αρχιεπισκοπής ανά τις ΗΠΑ. καὶ γίνονται μόνο στὴν Ἀγγλική. Πρόσφατα (2017), εξαφάνισαν την ελληνική γλώσσα και από την ιστοσελίδα της Αρχιεπισκοπής.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ090634b9b49e9b3e4c9bc943

«ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΠΟΝΗΡΕΥΟΜΕΝΩΝ»

ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΚΑΙ ΤΙΜΑ ΤΟΝ ΑΘΗΝΑΓΟΡΑ!

Λυκούργος Νάνης, ιατρός.
Επέπρωτο να το δούμε και αυτό στους δύστηνους καιρούς μας! Επί των ημερών του κ. Παναγιώτη Σκαλτσή, όστις κατά τας ανεξιχνιάστους βουλάς του Υψίστου τυγχάνει Καθηγητής και Πρόεδρος του Τμήματος Θεολογίας του ΑΠΘ, η βραχυκυκλωμένη από τους «καιρίτες» και «συναξιακούς» θολολόγους «θεολογική» σχολή του ΑΠΘ, χωρίς να φοβάται το Θεό και να ντρέπεται τους ανθρώπους, και προκαλώντας αφόρητα το ορθόδοξο αισθητήριο του ορθοφρονούντος κλήρου και του πιστού λαού προσέθεσε έναν ακόμη κρίκο στην αλυσίδα των οικουμενιστικών της «επιδόσεων» και «κατορθωμάτων» διοργανώνουσα συνέδριο που πρόκειται να λάβει χώρα εντός ολίγων ημερών το οποίο προβάλλει και τιμά τον αλήστου (αρνητικής εννοείται) μνήμης πατριάρχη Αθηναγόρα….

O AΘΗΝΑΓΟΡΑΣ ομολογησε οτι ειναι ΡΑΒΒΙΝΟΣ

https://apotixisi.blogspot.gr/2018/04/o_17.html

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.