Αυγουστίνος Καντιώτης



Συλλαλητηριο για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, στην κεντρικη πλατεια της Κοζανης, την Πεμπτη 28 Ιουνιου 2018 κι ωρα 8 μ.μ. – 2. ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ (Βιντεο) 3. ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΩΝ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ

Συλλαλητηριο για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

στην κεντρικη πλατεια της Κοζανης

Την Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018 κι ώρα 8 μ.μ.. Το συλλαλητήριο διοργανώνεται, αυθόρμητα, από ομάδες πολιτών της περιοχής, που κοινοποιούν τη σχετική πρόσκληση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

http://kozan.gr/archives/120713

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ

_____________

——————–

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΩΝ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΩΝ

ΚΑΤΑ ΤΣΙΠΡΑ  ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ

Αντιμέτωπος με τις αποδοκιμασίες Ελλήνων του εξωτερικού βρέθηκε τη Δευτέρα στο Λονδίνο ο πρωθυπουργός για το θέμα της «Βόρειας Μακεδονίας»

Τα βίντεο που τράβηξαν οι παρευρισκόμενοι στο χθεσινό επεισόδιο με τη φραστική επίθεση που δέχθηκε ο πρωθυπουργός στο Λονδίνο για το «Μακεδονικό», δείχνουν τον εκνευρισμό της ελληνικής αποστολής.
Υπουργοί και βουλευτές, λίγη ώρα προτού ο Αλέξης Τσίπρας βγει από το κτίριο και αποδοκιμαστεί για τη συμφωνία των Πρεσπών, προσπάθησαν να κάνουν διάλογο με τον κόσμο που βρισκόταν στο πεζοδρόμιο αλλά δεν κατάφεραν να τους πείσουν.
Τα βίντεο δείχνουν τον πανεπιστημιακό και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κων. Δουζίνα να επιχειρεί να δικαιολογήσει τη συμφωνία και να συζητά με πολίτη για το τι σημαίνει αυτή για το Μακεδονικό. Λίγο πιο δίπλα ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Χουλιαράκης και ο εξάδερφος του πρωθυπουργού, Γιώργος Τσίπρας, εμφανώς ενοχλημένοι από τα συνθήματα και την οργή της ολιγομελούς ομάδας διαμαρτυρομένων.
Ενας νεαρός κρατά στα χέρια του ένα τενεκεδάκια με κέρματα και τα πετά επιδεικτικά στο δρόμο λέγοντας στον Αλέξη Τσίπρα να πάει να πάρει τα αργύρια της προδοσίας.
«Προδότη, ντροπή σου ρε, η Μακεδονία είναι Ελλάδα, μόνο Ελλάδα. 30 αργύρια, έλα και πάρτα», ήταν μερικά απ’ όσα ακούστηκαν τη στιγμή που ο πρωθυπουργός αποχωρούσε.

Το βίντεο εδῶ:
http://www.in.gr/2018/06/26/politics/kyvernisi/olokliro-vinteo-tis-apodokimasies-kata-tsipra-sto-londino/

Τι δηλώνει ο Έλληνας που φώναξε «προδότη» τον Τσίπρα: «Οι Έλληνες του εξωτερικού είμαστε απογοητευμένοι με τη συμφωνία»

https://www.pentapostagma.gr/2018/06/%cf%84%ce%b9-%ce%b4%ce%b7%ce%bb%cf%8e%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%ce%bf-%ce%ad%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b1%cf%82-%cf%80%ce%bf%cf%85-%cf%86%cf%8e%ce%bd%ce%b1%ce%be%ce%b5-%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%b4%cf%8c.html

Οι αποδοκιμασίες στον Αλέξη Τσίπρα στο Λονδίνο προκαλούν αντιδράσεις. Ο Γιάννης Μπλάντος που βρέθηκε στο σημείο και κατέγραψαν οι κάμερες, λύνει τη σιωπή του…

Το λιγοστό πλήθος που περίμενε τον Έλληνα πρωθυπουργό έξω από το κτήριο που πραγματοποιήθηκε η συνάντηση τον αποκάλεσε προδότη και δεν σταμάτησε να τον αποδοκιμάζει.

Μεταξύ του κόσμου που διαμαρτυρήθηκε ήταν και ένας Κοζανίτης, ο Ιωάννης Μπλάντος, μόνιμος κάτοικος του Λονδίνου. Τον βλέπουμε να συνομιλεί με αστυνομικούς, μπροστά στις κάμερες που βρίσκονται στο σημείο….

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.