Αυγουστίνος ΚαντιώτηςΗ αθεα και ανθελληνικη Βουλη των ελληνων, που την μουτσιωνουν ολοι οι Ελληνες για την καταστροφη της χωρας, βραβευει εναν ομοιο της, τον Πατριαρχη Βαρθολομαιο! 2) Ορθοδοξα Χριστιανικα Σωματεια Αθηνων, για τις δηλωσεις γονεων & θεολογων για το μαθημα των θρησκευτικων 3) Μας κοροϊδευει η Ιεραρχια; Μεγαλα λογια και απο πραξεις μηδεν! 4) H ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΩΣΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΣΧΗΜΟΝΕΙ

1) Η Βουλη των Ελληνων βραβευει την Πεμπτη τον Πατριαρχη Βαρθολομαιο

ΣΥΓΧΡΟΝ.-ΠΕΙΡΑΤΕΣ κ.Βραβεύεται την Πέμπτη, σε ειδική τελετή στο Μέγαρο Μουσικής, ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος.

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, αύριο στις 19.00, θα μεταβεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (αίθουσα «Χρήστος Λαμπράκης»), για να παραστεί στην τελετή βράβευσης της Αυτού Θειοτάτης Παναγιότητος του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου από τη Βουλή των Ελλήνων και της ανακήρυξής Του σε Ισόβιο Επίτιμο Πρόεδρο του Συλλόγου Κωνσταντινουπολιτών.

https://www.pentapostagma.gr/2018/10/%ce%b7-%ce%b2%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%ae-%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%ae%ce%bd%cf%89%ce%bd-%ce%b2%cf%81%ce%b1%ce%b2%ce%b5%cf%8d%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%80%ce%ad%ce%bc%cf%80%cf%84.html

2) Ορθοδοξα Χριστιανικα Σωματεια Αθηνων:

Δελτίο Τύπου για τις δηλώσεις γονέων και θεολόγων για το μάθημα των θρησκευτικών

Τον Μάρτιο και τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους εκδόθηκαν οι αποφάσεις της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας υπ΄ αριθμ. 660/2018 και 926/2018 αντίστοιχα, οι οποίες εδραζόμενες σε συνταγματικές και ευρωπαϊκού δικαίου διατάξεις λαμβάνουν θέση υπέρ του ομολογιακού χαρακτήρα του μαθήματος των Θρησκευτικών στα σχολεία ακυρώνοντας τα Νέα Προγράμματα Σπουδών! Το Υπουργείο Παιδείας διαβλέποντας την ακύρωση της επίμαχης υπουργικής απόφασης, έσπευσε να εκδώσει νέα με σχεδόν ταυτόσημο περιεχόμενο για να αποφύγει με μη προσήκοντα τρόπο τη συμμόρφωση με την δικαστική ετυμηγορία. Και η νέα όμως υπουργική απόφαση προσεβλήθη και εκδικάσθηκε στις 21 Σεπτεμβρίου στη μείζονα Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας και εκκρεμεί η έκδοση της απόφασης. Ήδη νομοταγείς Θεολόγοι και Δάσκαλοι, υποβάλλουν σχετικές Δηλώσεις τους προς τους Δ/ντες των Σχολείων ότι συμμορφώνονται στις αποφάσεις του ΣτΕ.

https://tideon.org/index.php/2012-02-03-08-08-55/2012-02-28-20-22-19/2012-05-18-09-54-46/13196-2018-10-03-07-41-37

3) Μας κοροϊδευει η Ιεραρχια; Μεγαλα λογια και απο πραξεις μηδεν!

Μιλάει για αλλοτρίωση φρονήματος και ταυτότητας μέσω της Παιδείας την στιγμή που σιωπά για τα Θρησκευτικά

https://www.pentapostagma.gr/2018/10/%ce%bc%ce%b1%cf%82-%ce%ba%ce%bf%cf%81%ce%bf%cf%8a%ce%b4%ce%ad%cf%85%ce%b5%ce%b9-%ce%b7-%ce%b9%ce%b5%cf%81%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%af%ce%b1-%ce%bc%ce%b5%ce%b3%ce%ac%ce%bb%ce%b1-%ce%bb%cf%8c%ce%b3%ce%b9.html

4) Ξεφτιλισαν Τσιπρα-Κοτζια οι Σκοπιανοι:

O Ζάεφ δίπλα στον χάρτη της “Μ. Μακεδονίας” – Βήμα-βήμα υλοποιείται το σχέδιο διαμελισμού της Ελλάδας

Μας δουλεύει ο Ζ. Ζάεφ και τα Σκόπια. Ο αλυτρωτισμός είναι στο αίμα τους και η εικόνα-ντοκουμέντο που ακολουθεί τα…

Διαβάστε εδω: https://www.pentapostagma.gr/2018/10/%ce%be%ce%b5%cf%86%cf%84%ce%af%ce%bb%ce%b9%cf%83%ce%b1%ce%bd-%cf%84%cf%83%ce%af%cf%80%cf%81%ce%b1-%ce%ba%ce%bf%cf%84%ce%b6%ce%b9%ce%ac-%ce%bf%ce%b9-%cf%83%ce%ba%ce%bf%cf%80%ce%b9%ce%b1%ce%bd%ce%bf.html

5) H ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΩΣΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΣΧΗΜΟΝΕΙ

ΣΧΟΛΙΟ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΠΘ ΣΤΗΝ ΠΕΘ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΘΡΗΣΚΕΤΤΙΚΩΝ

Еίναι φανερό ότι η αδίστακτη δράκα-μειοψηφία των αντιχρίστων συριζαίων μηδενιστών που διά τας αμαρτίας μας κάθησαν στο σβέρκο μας επέλεξε τον πόλεμο.
Θα τον έχει. Παρόλο που η θλιβερή εκκλησιαστική διοίκηση, ΥΠΌ ΤΗΝ ΑΧΥΡΈΝΙΑ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ «ΧΆΡΤΙΝΟΥ ΕΠΙΤΕΛΆΡΧΗ» πλην επαινετέων εξαιρέσεων, έχει συμβιβασθεί μαζί τους, (ΛΈΞΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΆ ΣΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ…)η ΠΕΘ και το πλήρωμα της Εκκλησίας δεν θα μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια απέναντι στο μαρξιστικό και εθνομηδενιστικό λίβα που εκπορεύεται από το ΥΠΕΠΘ και απειλεί να αποξηράνει (με τη βοήθεια του θλιβερού «ΚΑΙΡΟΥ» για να μην ξεχνάμε…) κάθε ικμάδα ορθοδόξου πνευματικότητας στον ιερό χώρο της πάλαι ποτέ εθνικής μας παιδείας.
Επικαλούνται χωρίς ντροπή τη νομιμότητα και το σεβασμό των αποφάσεων εκείνοι που επέδειξαν βαθύτατη περιφρόνηση στην καταπελτώδη απόφαση του ΣΤΕ για τα μεταλλαγμένα και εκτρωματικά «Νέα Θρησκευτικά», παρέχοντας χείριστο παράδειγμα αναρχίας στον ελληνικό λαό!

Απαιτείται συστράτευση όλων εκείνων των υγιών δυνάμεων εναντίον των επιλογών της αντίχριστης κυβερνώσας λαίλαπας. Εκκλησία δεν είναι μόνο ο «χάρτινος επιτελάρχης», η αποτυχημένη «τριμελής εξ αρχιερέων επιτροπή» που «τα έκανε μαντάρα» κατά το δη λεγόμενο διαπραγματευόμενη με τον αντίχριστο Καίσαρα και η πλειοψηφία των κοιμωμένων και σιωπώντων επισκόπων. Είναι το σύνολο κλήρου και λαού. Θα αγωνισθούμε μέχρις εσχάτων ερήμην των ριψάσπιδων «ποιμένων»!

 

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.