Αυγουστίνος Καντιώτης



ΦΡΙΚΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ 2) Παλλαϊκoς ξεσηκωμoς για το συλλαλητηριο της Κυριακης στο Συνταγμα – Λιστα με λεωφορεια απο ολη την Ελλαδα 3) ΚΡΗΤΙΚΗ ΠΑΝΣΤΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ 4) ΑΠΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ, Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ!!!

ΦΡΙΚΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

___

__________

Παλλαϊκος ξεσηκωμος για το συλλαλητηριο της Κυριακης

στο Συνταγμα – Λιστα με λεωφορεια απο ολη την Ελλαδα

Κυριακή 20/1 , 2:00 μ.μ. όλη η Ελλάδα στο Σύνταγμα

https://simeiakairwn.wordpress.com/2019/01/15

Λίστα περιέχει λεωφορεία κάποιων πόλεων, ποὺ ἔχει ενημερωθει το ιστολόγιο

Ε Δ Ω

090634b9b49e9b3e4c9bc943

ΚΡΗΤΙΚΗ ΠΑΝΣΤΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ

http://yiorgosthalassis.blogspot.com/

σχόλιο Γ.Θ : Η συμμετοχή στο Συλλαλητήριο της Κυριακής θα είναι ένας από τους σημαντικότερους σταθμούς της ζωής μας. Μια πράξη αγάπης για την Πατρίδα κόντρα στην μεγαλύτερη χούντα που γεννησε ποτέ αυτός ο τόπος. Ο Τσίπρας, η Μέρκελ, ο Σόρος, οι αμερικανοί και όλα τα ανθρώπινα ταγκαλάκια που εργάζονται για την διάλυση της Πατρίδας, δεν θέλουν να συμμετέχουμε στο Συλλαλητήριο. Θα τους κάνουμε την χάρη; Θα αφήσουμε την ραθυμία και την βόλεψη να μας ακινητοποιήσουν; Θα τους αφήσουμε να μας διαλύσουν την Πατρίδα; ΟΧΙ!

Όλοι στα καράβια του Νότου και φύγαμε για το ραντεβού με την ιστορία.
Καλέστε στο 6980578056 (Παντελής Καπαρουδάκης) ή στο email: yiorgos.thalassis@gmail.com και κλείστε εισιτήρια με εκπτωση 50%

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα!

090634b9b49e9b3e4c9bc943

Η ΠΕΘ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ

ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συλλαλητήριο στο Σύνταγμα στις 20/01/2019
για τη Μακεδονία μας

Το ΔΣ της Πανελλήνιας Ένωσης Θεολόγων (ΠΕΘ) δηλώνει ότι οι Θεολόγοι συνεχίζουμε δυναμικά τον αγώνα που διεξάγουμε από κοινού με τα Ορθόδοξα Χριστιανικά Σωματεία της Αθήνας και με όλους τους άλλους φορείς της χώρας για την Εθνικό θέμα της Μακεδονίας μας.
Συντασσόμενοι, μάλιστα, με το ενωτικό και αγωνιστικό πνεύμα της επιστολής των Αρχιερέων της Μακεδονίας, δηλώνουμε ότι συμμετέχουμε στο παλλαϊκό συλλαλητήριο της Κυριακής 20 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 2 μ.μ., που θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα ενάντια στην εθνικά επιζήμια «Συμφωνία των Πρεσπών».
Καλούμε τα μέλη μας, τους Θεολόγους αλλά και τους φίλους των Θεολόγων και κάθε Ελληνίδα και Έλληνα, από κάθε γωνιά της χώρας, να προσέλθουν ειρηνικά την ερχόμενη Κυριακή στο Σύνταγμα, έτσι ώστε να μεταφερθεί στους Έλληνες Βουλευτές, που καλούνται να ψηφίσουν την κατάπτυστη Συμφωνία, το συλλογικό ΟΧΙ του Ελληνικού Λαού για την παραχώρηση του ονόματος, της γλώσσας και της ιθαγένειας της Μακεδονίας μας στα Σκόπια.
Το ΔΣ

090634b9b49e9b3e4c9bc943

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ

Ο ΑΠΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΛΛΑΙΚΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ!

Τοῦ Λ.Ν.

Διαχρονικά οι Έλληνες πολιτικοί, πλην ελαχίστων επαινετέων εξαιρέσεων, κάθε άλλο παρά δικαιούνται να καυχώνται για την ποιότητα του ήθους τους.
Κάπου, όμως, σταματούσαν. Υπήρχαν κάποια απαράβατα όρια, πέρα από τα οποία δεν προχωρούσαν.
Τούτη, όμως, η σπείρα και η σφηκοφωλιά των εθνομηδενιστών του Τσίπρα δεν έχει ταίρι.
Αδίστακτοι, παντελώς ανιδανικοί, τιποτόφρονες, επιτομή της εξαχρείωσης και του ισοπεδωτισμού.
Λόγω κρίσεως και μνημονίων το πρώην απόκομμα μετασχηματίστηκε σε κόμμα. Η πραγματική του εκλογική δύναμη κυμαίνεται περί το 2-3% του εκλογικού δυναμικού. Και έγιναν, για τις φρικτές και πολλαπλές μας αμαρτίες, κυβέρνηση. Και «θύουν και απολλύουν» συνεχώς. Ξερριζώνουν οι αναίσχυντοι και εκθεμελιώνουν ό,τι έχει σχέση με Ορθοδοξία, Ελληνισμό, αξιοπρέπεια, ηθική και αυτοσεβασμό. Κρημνιστές και χαλαστάδες. Γκρεμίζουν συνέχεια. Τσιράκια του Σόρος και των παγκοσμιοποιητών, έβαλαν μπρος και συνεχίζουν με ακατάλλακτο πάθος και αδιάκοπη μανία το ξεθεμέλιωμα.
Σύμμαχοί τους, εκτός από τους υπερατλαντικούς προστάτες και κηδεμόνες τους, και κάποιες πατσαβούρες της δημοσιογραφίας. Κάποιες ¨προοδευτικές» «εφημερίδες των συντακτών», που εδώ και δεκαετίες πολεμούν με λύσσα κάθε τι το χριστιανικό και εθνικό.
Ο ιδανικότερος, όμως, σύμμαχός τους είναι αναντίρρητα η μακαρίως κοιμωμένη εκκλησιαστική ηγεσία και προσωπικά ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος. Ούτε στο όνειρό τους δεν μπορούσαν να φαντασθούν καλύτερο αβανταδόρο και νεροκουβαλητή από τον εν λόγω πρωθιεράρχη.
Ζήτησαν αρκετοί ευαισθητοποιημένοι μητροπολίτες την άμεση σύγκληση της Ιεραρχίας. Τι πιο λογικό, φυσικό, ηθικό, δίκαιο και πατριωτικό αίτημα; Κανονικά, ο ίδιος θα έπρεπε να κινήση πρώτος απ όλους γη και ουρανό προκειμένου να συγκληθή το ανώτατο διοικητικό όργανο της Ελλαδικής Εκκλησίας΄εν όψει μιας τόσο κρίσιμης για τα συμφέροντα του Έθνους συγκυρίας. Αλλά πού! Συνεχίστηκε η σκανδαλώδης αφωνία και απραξία που τον χαρακτηρίζει πάντα. Πρόκειται για συστατικό στοιχείο του χαρακτήρα του προφανώς,,,
Και τώρα κωφεύει στο αίτημα των συνεπισκόπων του και δεν τη συγκαλεί. Φαίνεται πως για τη μακαριότητά του πρόκειται για…παρωνυχίδα!!!
Πώς να ξεχάσουμε την ελεεινή και τρισάθλια απαξίωση των συλλαλητηρίων (αυτός έπρεπε πρώτος να κατέλθει στο «άγιο πεζοδρόμιο»)για τη Μακεδονία από μέρους του; Πώς να λησμονήσουμε τη γενικότερη στάση του απέναντι στον αντίχριστο και εκκλησιομάχο εσμό των κυβερνώντων (βλέπε ακατάσχετη νομοθετική επιδρομή, Θρησκευτικά, εκκλησιαστική περιουσία και μισθοδοσία του κλήρου) για την οποία και θα δώσει φρικτό λόγο εν ημέρα κρίσεως;
Το πλέον ακατάλληλο πρόσωπο στην πλέον σημαντική θέση. Ο λαγωός στη θέση του λέοντος. Ο δειλός και ο συμβιβασμένος αντί για τον άκαμπτο και τον ανυποχώρητο. Αυτός έπρεπε πρώτος να προτάξη τα στήθη του και να στιγματίση και να καταγγείλη τον εθνοπροδότη και ολετήρα του Έθνους, φίλου του πρωθυπουργό, για την ανήκουστη προδοσία της Μακεδονίας μας. Αυτός έπρεπε να είχε κηρύξει την Εκκλησία της Ελλάδος εν διωγμώ λόγω της αντιεκκλησιαστικής πολιτικής του αντίχριστου κυβερνήτη της χώρας! Αυτός, ο ανώτατος πνευματικός ηγέτης της χώρας, θα έπρεπε να ίσταται βράχος ασάλευτος και ανυπερβλητο ανάχωμα στον εθνικοθρησκευτικό μας αποχρωματισμό! Και αυτός καθεύδει και μειδιά χαριεντιζόμενος με τους θλιβερούς προδότες και ανδρείκλεα του νεοταξισμού.
Ο λαός του Θεού που πονά για την ανεπάρκεια του ανδρός και την εξ αυτής απορρέουσα βλάβη των συμφερόντων της Εκκλησίας και του Έθνους καλείται να ζητήση στεντορεία τη φωνή την άμεση παραίτησή του. Η κατακραυγή εναντίον του εθνοπροδότη και εκκλησιομάχου πρωθυπουργού πρέπει να επεκταθεί και στον καταπροδίδοντα με την όλη του στάση Εκκλησία και Έθνος, αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και να τον περιλάβει εξ ίσου, αν όχι και περισσότερο. Η έμπονη και αγωνιώδης κραυγή κλήρου και λαού και η κατακλυσμιάια αγανάκτησή του δεν πρέπει να εξαιρέσει τον ένοικο της οδού Αγίας Φιλοθέης. ΟΧΙ άλλο στο απυρόβλητο ο ένοχος αρχιεπίσκοπος! Παλλαικό αίτημα πρέπει να αποτελέσει η άμεση παραίτησή του και η απόσυρσή του από το τιμόνι της Εκκλησίας της Ελλάδος. «Εζυγίσθη, εμετρήθη και ευρέθη λειψός»! Δεν επιτρέπεται να κακουργήση άλλο σε βάρος της Εκκλσίας και του Έθνους! ΩΣ ΕΔΩ!

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.