Αυγουστίνος Καντιώτης



ΡΗΜΑΞΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ & ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ & ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΘΕΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ & Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ & ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΟΥΣ 1) ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ & ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ – ΜΑΖΙΚΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ 2) TO BΡABEIO THΣ ΠΡOΔOΣIAΣ!!!

date Μαρ 5th, 2019 | filed Filed under: ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

 ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ & ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥΣ

ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ

ΜΑΖΙΚΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ

Υψωθηκε ο Σταυρος στη Μυτιληνη copyΚατασχέθηκαν και δύο γερανοφόρα οχήμα που υψωσαν τον Σταυρό!!!

Σκληρή μάχη για τον Σταυρό και την πίστη τους δίνουν οι κάτοικοι στην Λέσβο λες και ζούνε σε ξένη χώρα. Πριν λίγο έγινε γνωστό πως στην αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου έχουν συλληφθεί 33 πολίτες επειδή έστησαν σήμερα το πρωί στη θέση Απελή στα Τσαμάκια ένα νέο Σταυρό, στη θέση του παλιού που κάποιοι είχαν καταστρέψει.
Συγκεκριμένα, χτες βράδυ μεγάλη ομάδα Eλλήνων προσπάθησε και κατάφερε να τοποθετήσει ένα τεράστιο σταυρό πάνω από 15 μέτρα στη θέση Απελή.
Αρχικά οι άνδρες της αστυνομίας που πήγαν στο σημείο του συμβάντος προχώρησαν στη σύλληψη δύο πολιτών, όμως οι υπόλοιποι που βρίσκονταν εκεί, θέλησαν να προσαχθούν όλοι μαζί , μην εκθέτοντας τους δύο συμπολίτες τους.
Συνολικά 33 άτομα κρατούνται στην αίθουσα συσκέψεων της Αστυνομίας…
Τη Συνέχεια: https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/755399_sygklonistikes-foto-mahi-gia-ton-stayro-tin-pisti-toys

 4219881

«Σημεια & Τερατα» στη Λεσβο:

«Πρόκληση κατά της Τουρκίας η ανέγερση Σταυρού» λέει φιλοτουρκική ΜΚΟ – Πολεμούν την Ορθοδοξία

https://www.pentapostagma.gr/2019/03/%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%AD%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%BB%CE%AD%CF%83%CE%B2%CE%BF-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%84.html

 Ας πουνε, λοιπον ξεκαθαρα, οι μπολσεβικοι,

πώς τά νησιά τῆς Δωδεκανήσου δέν εἶναι πλέον Ἑλληνικά δέν εἶναι πλέον Χριστιανικά

…Στήν Λέσβο συνέβη, πού σέ πεῖσμα τῶν μπολσεβίκων καί τῶν κάθε λογῆς ἐκφραστῶν τῆς ΝΤΠ, οἱ κάτοικοι ἐτοποθέτησαν ἕναν Σταυρό στήν θέσι ἐκείνου πού γνωστά-ἄγνωστα ὄντα, (ἀπό κάποια Σορο-ΜΚΟ, πιθανῶς) εἶχαν στήν κυριολεξία ἰσοπεδώσῃ, σήμερα τό πρωΐ. Ἀποτέλεσμα: κατέφθασαν ἀστυνομικές δυνάμεις καί συνέλαβαν 33 Ἕλληνες, ὡς τί ἄρα γε;  Γιά ποιά πρᾶξι κατηγοροῦνται; Ποιά ἦταν ἡ ἀνομία στήν ὁποία προέβησαν; 
Ὁ Σταυρός, δέν βρισκόταν δεκάδες χρόνια στήν θέσι ἐκείνη; Ὁ Σταυρός, πού εἶναι σύμβολο τῆς Ἑλληνικῆς Πίστεως δέν βρισκόταν σέ ἑλληνικό ἔδαφος στό νησί τῆς Λέσβου;
Κάποιοι τόν ἰσοπέδωσαν,πού ἐκεῖ ἡ ἀστυνομία δέν κατάφερε νά ἐντοπίσῃ κανέναν ἐκ τῶν δραστῶν ΟΛΩΣ ΥΠΟΠΤΩΣ ( μετά βεβαιότητος τό ΥΠΟΠΤΩΣ ),τό πλέον φυσιολογικό δέν ἦταν νά στηθῇ καί πάλι στήν θέσι του ὁ Σταυρός ;
Γιά νά ἀποτελεῖ πρᾶξι ἄνομη πού ἐπιφέρῃ σύλληψιν, αὐτό, δέν μπορεῖ παρά νά σημαίνῃ πώς ἡ πρᾶξις ἐπανατοποθετήσεως ἔγινε σέ ξένο ἔδαφος. 
Δέν μπορεῖ νά ἔχῃ καμμία ἄλλη αἰτιολόγησι.

Ολοκληρο εδω: https://attikanea.blogspot.com/2019/03/blog-post_75.html

Να ανακληθή το βραβείον της προδοσίας

Του Αιδεσιμολογιωτάτου Πρωτοπρεσβυτέρου π. Ιωάννου Κ. Διώτη

Θεολόγου – Δημοσιογράφου – Συγγραφέως – Εκδότου

Κατά προκλητικήν περιφρόνησιν του ελληνικού Λαού (80%) και της Ιστορίας, οι εντολοδόχοι του χειροτέρου όλων των εποχών Πρωθυπουργού της Ελλάδος Αλεξίου Τσίπρα εβράβευσαν αυτόν δια την προδοτικήν συμφωνίαν των Πρεσπών.

  • Εντροπή, Κύριοι! Αίσχος ! Αισχύνη και καταισχύνη !!! Με την ηλιθίαν και βλακώδη αυτήν βράβευσιν, το βραβείον σας κατερρακώθη και ερρίφθη εις βαθύ βάραθρον ανυποληψίας. Έχει καταργηθή. Ιδού ποίον εβραβεύσατε:
  • Ο Τσίπρας είναι ανιστόρητος, απαίδευτος και αγράμματος, διότι απεφάνθη αυθαιρέτως ότι υπάρχει μακεδονική γλώσσα, μακεδονική εθνότης και ότι οι Σκοπιανοί δεν είναι Σλάβοι αλλά Μακεδόνες, όπως αυτοoνομάζονται και όπως δέχεται αυτούς ο Τσίπρας. Παράνοια και διανοητική κατάπτωσις του Τσίπρα.
  • Ο Τσίπρας έγινε γελοίος, διότι συνεχώς βροντοφωνεί προς πάσαν κατεύθυνσιν ότι η συμφωνία των Πρεσπών υπεγράφη δια τα εθνικά συμφέροντα της Ελλάδος και δεν ηδυνήθη να παρουσιάση ουδέν τοιούτον συμφέρον, όταν προεκλήθη.

  • Ο Τσίπρας με την συμφωνίαν των Πρεσπών εξυπηρέτησε προδοτικώς εις βάρος της Ελλάδος τα συμφέροντα ξένων παραγόντων, Αμερικής, ΝΑΤΟ και Γερμανίας.
  • Ο Τσίπρας είναι διαφθορεύς της κοινωνίας και ιδιαιτέρως της νεότητος, διότι παρουσίασεν αναιδώς την ομοφυλοφιλίαν ως φυσιολογικήν κατάστασιν. Ο κορυφαίος Υπουργός του των Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος με άλλα στελέχη του κόμματός του ευρίσκετο εις την πρώτην γραμμήν της παρελάσεως των ανωμάλων κιναίδων (2017). Δεν αποκλείεται ο Τσίπρας και ο Τσακαλώτος να είναι και αυτοί ανώμαλοι και παρά φύσιν ασελγείς, εκπέμποντες την ηθικήν δυσοσμίαν του δυσώδους πάθους της ομοφυλοφιλίας. Μιαροί της πολιτικής, εξαφανισθήτε. Μολύνετε την ένδοξον Ελλάδα.
  • Ο Τσίπρας ως άθεος και αντίχριστος είναι πολέμιος του Χριστιανισμού και δεν έχει ουδένα ηθικόν φραγμόν. Χωρίς Θεόν τα πάντα επιτρέπονται.
  • Ο Τσίπρας περιφρονεί τον Τίμιον Σταυρόν και το άγιον Ευαγγέλιον και γίνεται κατ’ αυτόν τον τρόπον παράγων εγκληματικότητος, διότι με τα Διδάγματα του Ευαγγελίου δεν περιορίζονται απλώς, αλλά καταργούνται εντελώς η εγκληματικότης, η αναρχία και η τρομοκρατία.
  • Ο Τσίπρας είναι πολιτικός απατεών. Δια να καταλάβη την εξουσίαν εξηπάτησεν, αποδεδειγμένως, εν μέρος των Ελλήνων ψηφοφόρων. Συνεχίζει δε να εξαπατά τους Έλληνας με τους ψευδείς ισχυρισμούς του ότι επέτυχε την οικονομικήν ανόρθωσιν της Ελλάδος, ενώ οι Έλληνες είναι τελευταίοι εις την ευημερίαν από τας 35 Χώρας του ΟΟΣΑ («Ελεύθερος Τύπος», 22-2-2019). Σημειωτέον ότι ο Τσίπρας με την χειρίστην διακυβέρνησίν του εζημίωσε την Ελλάδα πλέον των εκατόν δισεκατομμυρίων (100.000.000.000) ευρώ, ως εγγράφη και δεν διευψεύσθη.
  • Και ενώ η Ελλάς ευρίσκεται εις τα πρόθυρα της οικονομικής χρεοκοπίας, κατά χιλιάδας αι επιχειρήσεις χρεοκοπούν η εκπατρίζονται, οι περισσότεροι Έλληνες έχουν πτωχεύσει, οι πτωχοί των συσσιτίων αυξάνονται, ο αριθμός των ανέργων υπερβαίνει το εκατομμύριον, οι εγκαταλείψαντες την Ελλάδα πλησιάζουν το εκατομμύριον, ασθενείς αποθνήσκουν, ελλείψει ιατρών και θέσεων νοσηλείας, η Κύπρος παραμένει υπό εχθρικήν κατοχήν, κινδυνεύει η Θράκη, η Βόρειος Ήπειρος και η Μακεδονία με την συμφωνίαν των Πρεσπών, η Τουρκία απειλεί την Ελλάδα με πόλεμον και παρά τα τόσα άλλα δεινά του τόπου μας, ο παριστάνων τον καλύτερον Πρωθυπουργόν Τσίπρας γίνεται καταγέλαστος, διότι συνεχώς χαζογελάει με εξοργιστικήν ανευθυνότητα και παιδαριώδη επιπολαιότητα. Διακατέχεται δε ο Τσίπρας από έκδηλον εωσφορικήν έπαρσιν και ψυχοπαθολογικήν εγωπάθειαν.
  • Ο Τσίπρας με την ανθελληνικήν συμφωνίαν των Πρεσπών εδημιούργησε μεγάλην κοινωνικήν αναταραχήν με τα συνεχόμενα συλλαλητήρια πολλών εκατομμυρίων Ελλήνων εντός και εκτός της Ελλάδος, αποδοκιμάζονται δημοσία όλοι οι φιλοσκοπιανοί βουλευταί. Αποδοκιμάζεται ακόμη και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, επειδή υπέγραψε την συμφωνίαν. Και δι’ αυτό το κατόρθωμά του εβραβεύθη ο Τσίπρας;
  • Με την επαίσχυντον εν λόγω συμφωνίαν, αι μεταξύ της Ελλάδος και του κρατιδίου των Σκοπίων μελλοντικαί σχέσεις θα είναι λίαν τεταραγμέναι, διότι εις την συμφωνίαν αυτήν υπάρχουν υποκρυπτόμενα δικαιώματα των Σκοπιανών ακόμη και διεκδικήσεων ελληνικών εδαφών. Ήδη ήρχισε μεγάλη αναταραχή εκ του αμέσου κινδύνου υφαρπαγής υπό των Σκοπιανών μακεδονικών ονομασιών πολλών προϊόντων. Το μέγα πλήθος των σχετικών ελληνικών επιχειρήσεων κινητοποιείται επειγόντως δια την κατοχύρωσιν των εμπορικών σημάτων. Οι Σκοπιανοί, δυνάμει του άρθρου 13 της συμφωνίας, θα διεκδικήσουν προσβάσεις των προς την θάλασσαν με ελευθέραν χρήσιν των λιμένων Θεσσαλονίκης και Καβάλας. Ακόμη θα ασκούν βέτο και δια τα περιεχόμενα των σχολικών βιβλίων της Ελλάδος, επί τη βάσει σχετικού ρητού όρου της συμφωνίας. Και δι’ όλα αυτά εβραβεύθη ο Τσίπρας;
  • Ο Τσίπρας ως κομμουνιστής, συνεχίζει το έργον των προ αυτού κομμουνιστών, οι οποίοι επεδίωξαν και ηγωνίσθησαν να αποσπασθή εδαφικώς η Μακεδονία από τον κορμόν της Ελλάδος.

Ο Τσίπρας είναι ψευδολόγος και απατεών, ως προεγράφη. Εξηπάτησε ψευδολογικώς και τον Πρόεδρον της Γαλλικής Δημοκρατίας κ. Μακρόν. Όταν ηρωτήθη από τον Πρόεδρον αυτόν πόσοι ήσαν οι διαδηλωταί εις το τελευταίον μεγαλειώδες συλλαλητήριον (20-1-2019) του Συντάγματος Αθηνών, εψευδολόγησε φρικιαστικώς και απήντησε με απερίγραπτον θρασύτητα ότι από τα δύο σχεδόν εκατομμύρια (2.000.000) των συγκεντρωθέντων εις το συλλαλητήριον ήσαν μόνον 70.000 (εβδομήκοντα χιλιάδες). Ο Τσίπρας εξηπάτησε και την διεθνή κοινότητα διότι η διεθνής κοινότης παρηκολούθησε τηλεοπτικώς το προαναφερθέν συλλαλητήριον. Ως έγραψα και εις άλλον κείμενόν μου, η εφημερίς «Τα Νέα»(11-1-2019) απεκάλυψεν ότι ο Τσίπρας εις μίαν συνέντευξίν του έχει εκστομίσει δέκα (10) ψεύδη, τα οποία αναλύει η εφημερίς. Επίσης και από πολλούς πολιτικούς και από πολλά άλλα δημοσιεύματα ελέγχεται ο Τσίπρας ως ψευδολόγος ολκής. Λίαν χαρακτηριστικόν είναι το λεχθέν υπό του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως ότι «έχομεν ένα Πρωθυπουργόν με το ψεύδος στο στόμα» (23-2-2019). Οδυνηρόν δια τον Τσίπραν είναι και το γραφέν υπό του επικοινωνιολόγου κ. Ελευθερίου Κουσούλη ότι: «το ψεύδος είναι συνειδητή πολιτική επιλογή του Τσίπρα που θα τον συνοδεύει δια πάντα ως ετέρα φύσις του» («Τα Νέα», 11-1-2019).

Αυτός ο ασύστολος ψευδολόγος και απροκάλυπτος απατεών υπερηφανεύεται ότι εκπροσωπεί τον προοδευτικόν χώρον και επιδιώκει πολιτικά ανοίγματα προς τον χώρον αυτόν. Αυτός ο ανάξιος, όχι μόνον ως Πρωθυπουργός, αλλά και ως απλούς Έλλην, είχε το θράσος να αφιερώση το επαίσχυντον βραβείον του εις τον λαόν της Ελλάδος, ο οποίος κατά ποσοστόν 80% έχει επαναστατήσει κατά της συμφωνίας των Πρεσπών. Αδίστακτος ο Τσίπρας. Συνεχώς προσβάλλει τον Ελληνικόν Λαόν.

Το ψεύδος είναι ατιμία και απάτη. Ο ψευδολόγος είναι ανέντιμος και ανυπόληπτος άνθρωπος. Εις τοιούτος άνθρωπος έλαβε το διεθνές βραβείον Ewald von Kleist. Αυτός ο άνθρωπος ακούει εις το επώνυμον Τσίπρας.

Κύριοι αρμόδιοι αυτού του βραβείου, εάν δεν ανεκαλέσητε πάραυτα αυτήν την γελοιοποιητικήν βράβευσιν, τότε δεν θα είσθε σοβαροί άνθρωποι, αλλά θα είσθε διεθνείς τσαρλατάνοι.

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.