Αυγουστίνος Καντιώτης



2013: ΑΓΩΝΙΩΔΗΣ ΕΚΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΓΚΟ -ΜΠΡΑΖΑΒΙΛ ΦΟΒΕΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ νυχτοβιου Δεσποτη Αραθυμου. 2019: «ΑΝΑΞΙΟΣ ΑΝΑΞΙΟΣ» ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΤΟΥ Μπραζαβιλ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΜΙΣΘΩΤΟΥ ΠΟΙΜΕΝΑ, ΠΟΥ ΕΚΑΤΣΕ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΤΟΥΣ & ΕΔΙΩΞΕ ΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΑ & ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΟ. ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΓΚΟ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ! ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΣΙ ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΟΥ ΟΙ ΟΥΝΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!

date Απρ 1st, 2019 | filed Filed under: ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ, ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΑ

 

Ο Σεβ. Μπραζαβιλ απεμακρυνθη!

9 Μαρτίου 2019

Μετά το δημοσίευμα του «Ο.Τ.» εις το προηγούμενον φύλλον δια τας αντιδράσεις του ποιμνίου έναντι του Μητροπολίτου Παντελεήμονος Αραθύμου εις το Κονγκό, ελάβομεν το εξής μήνυμα:
«Ο Μητροπολίτης Παντελεήμων ΑΡΑΘΥΜΟΣ άφησε το Κογκό. Επιτέλους, ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας απέσυρε τον ανάξιο Μητροπολίτη Παντελεήμων ΑΡΑΘΥΜΟΣ από Κονγκό, μετά την επίσκεψή του στο Κογκό. Προσωπικά, είδε τις εκδηλώσεις των πιστών και νεολαίας ενάντια στο Μητροπολίτης ανάξιος. Κάνετε ένα ρεπορτάζ. Περιμένουμε τώρα ένα συνετό και πνευματικό επίσκοπο…

β) http://orthodoxostypos.gr/%CE%BF-%CF%83%CE%B5%CE%B2-%CE%BC%CF%80%CF%81%CE%B1%CE%B6

α) http://orthodoxostypos.gr/

Παλαιοτερο Δημοσιευμα

  • ΑΓΩΝΙΩΔΗΣ ΕΚΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΓΚΟ -ΜΠΡΑΖΑΒΙΛ ΦΟΒΕΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ νυχτοβιου Δεσποτη Μπραζαβιλ τω ονοματι Αραθυμος
  • https://agonasax.blogspot.com/2013/10/blog-post_4166.html

______

______

Μήνυμα από τους Ορθοδόξους πιστούς του Κονγκό, που εμποδίστηκαν να συμμετάσχουν στη Λειτουργία κατά την επίσκεψη του Πάπα:

Καλημέρα, Δεχθήκαμε την επίσκεψη του Πάπα Θεοδώρου στη χώρα μας, το Κονγκό, αλλά ο επίσκοπός μας Παντελεήμων ΑΡΑΘΥΜΟΣ μας εμπόδισε να συναντήσουμε τον πάπα για να του δώσουμε τα παράπονά μας, ο επίσκοπος πνίγει την αλήθεια, ζήτησε από την αστυνομία να συλλάβει και να χτυπήσει τους χορωδούς. Ευτυχώς, οι Κονγκολέζικες αρχές όντας πληροφορημένες για όλα τα βαριά προβλήματα της Εκκλησίας του Κονγκό, ζήτησαν από την αστυνομία να μη φερθεί με βιαιότητα προς τους χορωδούς και τους ορθόδοξους πιστούς.

090634b9b49e9b3e4c9bc943

ΦΙΛΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΘΟΛΙΚΟΥΣ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ

Χθες 28 Μαρτίου 2019 πραγματοποιήθηκε φιλική επίσκεψη στο Σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπό μας, π. Νικόλαο του Σεβασμιοτάτου Τήνιου Μητροπολίτη Μπραζαβίλ και Γκαμπόν (Πατριαρχείο Αλεξανδρείας) κ. Παντελεήμονος.

Ο Σεβασμιότατος π. Νικόλαος συνεχάρη τον Σεβασμιότατο κ. Παντελεήμονα για το σημαντικό ιεραποστολικό έργο που επιτελεί στην Αφρικανική ήπειρο, ανάμεσα στους φτωχούς συνανθρώπους μας και του ευχήθηκε υγεία, δύναμη και τη χάρη του Θεού για να συνεχίσει να προσφέρει στο ποίμνιό του πίστη ελπίδα και αγάπη.
Οι δύο Ιεράρχες είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν μεταξύ τους εμπειρίες για την ποιμαντική τους ζωή.
Η συνάντηση έγινε σε φιλική ατμόσφαιρα. Οι δύο Ιεράρχες γνωρίζονται από το παρελθόν.

http://www.kantam.gr/index.php/el/10-news/8090-filiki-episkepsi

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.