Αυγουστίνος Καντιώτης



ΠΩΣ ΑΠΟΚΟΙΜΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΙΕΡΕΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΗ ΑΥΤΟΚΕΦΑΛΙΑΣ ΣΕ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ «ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΟΡΑ. ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΣΤΕ ΧΑΖΕΣ. ΜΗ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ Μ᾽ ΑΥΤΑ» 2) Πανος Καμμενος: »Ο Αρχιεπισκοπος και οι Ιεραρχες εγκληματισαν με την Ουκρανια» 3) Ο Εφησυχασμος των Χριστιανων & των Ελληνων ενωπιον της Αλωσεως της Ορθοδοξιας και της Ελλαδος

date Δεκ 11th, 2019 | filed Filed under: ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΙΕΡΕΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΗ ΑΥΤΟΚΕΦΑΛΙΑΣ ΣΕ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ

«ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΟΡΑ. ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΣΤΕ ΧΑΖΕΣ. ΜΗ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ Μ᾽ΑΥΤΑ»

Σε ναό τῶν Ἀθηνῶν, μετά ἀπὸ ὁμιλία, η κ. Σταυρούλα ρώτησε τὸν ἱερέα: «Πάτερ, ἐνημερώστέ μας για το Ουκρανικο. Και πόσο σοβαρή εἶναι ἡ ἀναγνώριση τῆς αυτοκεφαλίας σε σχισματικούς; Και ὁ ἱερέας ἀπάντησε:

«Αυτό τὸ θέμα δὲν σᾶς ἀφορᾶ. Δεν ξέρετε ἐσεῖς». Και συνέχισε: «Ἐσεῖς οἱ γυναικες εἶστε χαζές, μήν ἀσχολεῖστε μ᾽ αυτά».

9a150f5deb69

Πάνος Καμμένος: »Ο Αρχιεπίσκοπος και οι Ιεράρχες εγκλημάτισαν με την Ουκρανία»

https://www.romfea.gr/epikairotita-xronika/33694-o-arxiepiskopos-kai-oi-ierarxes-egklimatisan-me-tin-oukrania

9a150f5deb69

ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΦΡΑΓΚΟΠΑΠΑ

ΟΙ ΜΟΥΓΚΟΙ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

σ.σ. Πόσοι εν Ελλάδι ψευδοποιμένες θα ήθελαν να γίνει αυτό και στην Πατρίδα μας; Ο οικουμενισμός έρχεται καλπάζοντας αλλά πόσοι ομιλούν στο ποίμνιό τους για αυτήν την παναίρεση για να το θωρακίσουν;
Πόσοι πιστεύουν ότι οι παπικοί έχουν ιερωσύνη; Πόσοι ενδιαφέρονται για την κατάντια των δικαιοδοσιών του πατριαρχειου Κωνσταντινουπόλεως απανταχού γης; Πόσοι προβληματίζονται για το που πάει η Ορθοδοξία; Πόσοι; Ποιοί; Διότι οι περισσότεροι έχουν μετατρέψει, την Εκκλησία σε χρηματοδοτούμενη κοινωφελή επιχείρηση, και τον Λόγο του Ευαγγελίου σε λόγια του αέρα μόνο για τις Κυριακές, ίσα ίσα για να βγάλουν τους δίσκους και να κάνουν είσπραξη. Δείτε σε τι χάλια έχουν αφήσει το ποίμνιο στο εξωτερικό. Πως όμως να τολμήσουν να ελέγξουν τον βλάσφημο πρόδρομο του Αντιχρίστου πατρ. Βαρθολομαίο; Φοβούνται μην χάσουν τις μαγκούρες τους και κρύβουν την προδοσία της Πίστεως πίσω από εθνοφυλετισμούς. Μας λένε: «Είναι ο πατρ. του Γένους»! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΙΕΡΟΣΥΛΟΣ ΠΟΥ ΣΦΙΧΤΑΓΚΑΛΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΩΚΕΙ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ.
ΟΧΙ. Η Ελλάδα μας είναι γραπτό να δοξάσει την Ορθοδοξία και όχι να Την πολεμήσει. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ.
Τι να πει όμως κανείς και για αυτούς που προσκυνάνε τον παπικό; Έλεος. Δεν πήραν τίποτα από την μάνα τους και τον πατέρα τους; Τούτα ούτε πρόβατα δεν είναι, αλλά είναι -με συγχωρείτε, δεν μπορώ να μην το πω- βόιδια με περικεφαλαία.
Ξυπνήστε ωρέ και δείτε που μας πάνε οι βολεμένοι Δεσποτάδες.

Ο Εφησυχασμός των Χριστιανών και των Ελλήνων ενώπιον της Αλώσεως της Ορθοδοξίας και της Ελλάδος

Φτάσαμε στο σημείο να θεωρούμε τον εφησυχασμό αρετή. Κι ¨όμως , ο εφησυχασμός είναι η μεγαλύτερη δειλία. Το χειρότερο που μπορούμε να κάνουμε στα παιδιά μας είναι να τους μαθαίνουμε να σιωπούν. Βλέπε, άκου, σιώπα, μην ασχολείσαι.
Στην αρχαία Ελλάδα, σε περιόδους κρίσεων και ρήξεων επιβαλλόταν πρόστιμο σε όποιον πολίτη δεν έπαιρνε θέση. Εμείς λέμε στους νέους να είναι ανεύθυνοι, να μένουν εκτός γηπέδου, αντί να τους διδάσκουμε ότι όλοι πρέπει να είμαστε μέσα στο γήπεδο και να αγωνιζόμαστε. Αλλά όταν αρνείσαι το δικαίωμα της συμμετοχής και της επιλογής, αρνείσαι την ελευθερία σου. Γρηγορείτε, Αφυπνιστείτε και Αντισταθείτε !

Την Συνέχεια και βίντεο ἔδω:

https://agonasax.blogspot.com/2019/10/blog-post_34.html#more

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.