Αυγουστίνος Καντιώτης



Κισαμου Αμφιλοχιος: »Ακουει κανεις;;;» 2) ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΟΡΓΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 3) MHΤΣΙΟΤΑΚΗΣ & ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΥΡΗ & ΤΑ ΙΔΙΑ ΞΕΝΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ. Μαζι με αυτους παει πακετο & ο πατριαρχης & οι δεσποταδες της πανθρησκειας που τον ακολουθουν

Κισαμου Αμφιλοχιος: »Ακουει κανεις;;;»

https://www.romfea.gr/epikairotita-xronika/32845-kisamou-amfiloxios-akouei-kaneis

d47

 

ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΟΝΕΑΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ, ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΠΟΥ

ΕΚΑΝΕ «ΜΑΘΗΜΑΤΑ» ΓΕΝΝΗΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΣΤΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ

ΤΕΡΑΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ιντ

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος
Ελληνίδες και Έλληνες πατριώτες.
Σήμερα θα κάνουμε μία από τις μεγαλύτερες αποκαλύψεις. Και αυτό θα μας βοηθήσει να καταλάβουμε αν η χώρα είναι ευνομούμενη πολιτεία, η είναι να «παρακρατικό μαγαζί». Αν και στο «πίσω μέρος του μυαλού μας» κάτι έχουμε καταλάβει, αλλά τώρα θα μας δοθούν και οι αποδείξεις.
Στον νομό ΧΑΝΙΩΝ , δρα τα τελευταία χρόνια ένας ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΣ μηχανισμός στην ΠΑΙΔΕΙΑ και κυρίως στα ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ, προκαλώντας μεγάλη βλάβη στις παιδικές ψυχές, κάνοντας στα ΝΗΠΙΑ «μαθήματα» γεννητικών οργάνων με τις ονομασίες «πέos» και «αιδoίoν».
Όλα αυτά αποκαλύφθηκαν μετά από μήνυση που κατέθεσε στην Εισαγγελία Χανίων κατά των ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ του 19ου Νηπιαγωγείου Χανίων το 2017, ένας «καρυδάτος» Έλληνας γονέας, που δεν «μάσησε» ούτε από εκφοβισμούς ούτε από φραστικές επιθέσεις του ανθελληνικού «προοδευτικού» συστήματος, που σύσσωμο τάχθηκε κατά του γονέα και υπέρ των Νηπιαγωγών του ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥ….

d47

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

στον υπουργο Αμυνας, για την τιμωρια που εβαλαν σε Ελληνες στρατιωτες, γιατί φωναξαν στην παρέλαση συνθηματα υπερ της Μακεδονίας

 

H Παμμακεδονική Ένωση Ηνωμένων Πολιτειών έστειλε επιστολή προς τον Έλληνα Υπουργό Άμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο, διαμαρτυρόμενη για την επιβολή ποινών σε καταδρομείς που ανεφώνησαν συνθήματα υπέρ της Μακεδονίας στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου 2019, στη Θεσσαλονίκη.
Η επιστολή έχει ως εξής:

Νέα Υόρκη, 1η Νοεμβρίου 2019
Προς: Aξιότιμο Υπουργό Εθνικής Αμύνης κ. Ν. Παναγιωτόπουλο
Με μεγάλη έκπληξη ενημερωθήκαμε τις προηγούμενες ημέρες για μία σειρά από περιστατικά και καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με την Παρέλαση για την Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα αλλά και τις αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, απαγορεύθηκε από Ανώτερους Αξιωματικούς, σε στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων να φωνάξουν όπως είθισται, συνθήματα για την Μακεδονία μας αλλά και πατριωτικά συνθήματα γενικότερα. Μάλιστα υπάρχει και συγκεκριμένο βίντεο με Αξιωματικό που δίνει σχετικές εντολές.
Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, επιβλήθηκε από τον Διοικητή της Δ Μοίρας Καταδρομών ποινή 20ημερης Φυλάκισης στους στρατιώτες καταδρομείς που αναφώνησαν το Μακεδονία Ξακουστή στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου. Σε καταγγελίες για τις οποίες ενημερωθήκαμε «ο συγκεκριμένος Διοικητής ζήτησε εκ των προτέρων από τους παρελαύνοντες, να δηλώσουν εγγράφως οτι δεν θα αναφωνήσουν συνθήματα η πατριωτικά εμβατήρια. Στη συνέχεια και όταν αναφώνησαν τιμώρησε οκτώ στρατιώτες με 20ημερη Φυλακή ενώ ένας από αυτούς έδωσε την παραίτηση του».
Πρόκειται για τον Δεκανέα Νικόλαο Γεωργαντά, ο οποίος έκανε την ακόλουθη δήλωση:


“Σήμερα 28η Οκτωβρίου 2019, εγώ ο Δεκανέας Νικόλαος Γεωργαντάς, που υπηρετώ στις Ειδικές Δυνάμεις στην Δ΄ Μοίρα Καταδρομών, στην παρέλαση που έλαβε χώρα στην Θεσσαλονίκη αναφώνησα δυνατά το Μακεδονία Ξακουστή, υπακούοντας στην ελληνική μου συνείδηση που δεν ανέχτηκε όχι μόνον την παράδοση του ονόματος Μακεδονία αλλά και τον εξαναγκασμό μου ως στρατιώτη να υπογράψω ότι δεν θα φωνάξω ούτε εγώ ούτε και οι υπόλοιποι στρατιώτες κάποιο σύνθημα στην διάρκεια της παρελάσεως. Οφείλω να πω δε, ότι έπραξα αυτοβούλως και όχι με εντολή κάποιου προσώπου η οργάνωσης. Κατατάχθηκα στον ελληνικό στρατό για να τιμώ και να προστατεύω την Ελλάδα. Κατατάχθηκα στον στρατό για τιμήσω ακόμη την μνήμη του νεκρού πια πατέρα μου που την υπηρέτησε κι αυτός ως αλεξιπτωτιστής. Μεγάλωσα με τις σκληρές αναμνήσεις του παππού μου που πολέμησε στον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο.
Τιμώ και σέβομαι τους ανωτέρους μου και τον στρατό, όμως περισσότερο και πάνω από όλα τιμώ και σέβομαι την πατρίδα μου και αυτούς που έπεσαν στις μάχες για να μπορούμε σήμερα να είμαστε ελεύθεροι”.

Ως μία Οργάνωση που εκπροσωπεί τους Μακεδόνες των ΗΠΑ με τεράστια ευαισθησία πάνω στο εθνικό μας θέμα και έχοντας συνδιοργανώσει, συγχρηματοδοτήσει και συμμετάσχει στα μεγαλειώδη Συλλαλητήρια για την Μακεδονία, στα οποία συμμετείχαν πατριώτες που ξεπέρασαν το ένα εκατομμύριο σε αριθμό, και επειδή γνωρίζουμε πως είστε και εσείς Μακεδόνας και έχετε ευαισθησία καθώς παραβρεθήκατε στα Συλλαλητήρια για την Μακεδονία, ζητούμε απαντήσεις για τα κάτωθι:

Υπήρξε πράγματι εντολή του Υπουργείου προς τους Αξιωματικούς να ζητήσουν από τους παρελαύνοντες να μην φωνάξουν πατριωτικά συνθήματα για την Μακεδονία ή έπραξαν αυτοβούλως;
Αν ναι, ποιοι έδωσαν την εντολή; Γνωρίζει η Ηγεσία του Υπουργείου κάτι επί τούτου;
Συμφωνείτε με τις ποινές που έπεσαν σε στρατιώτες που το μόνο που έπραξαν ήταν να φωνάξουν υπέρ της πατρίδας μας όπως γίνονταν τα προηγούμενα χρόνια;
Ποια είναι η θέση σας κ. Υπουργέ για τα περιστατικά αυτά;
Σχετίζονται οι απαγορεύσεις αυτές με το απαράδεκτο και επιζήμιο Προσύμφωνο των Πρεσπών;

Η Παμμακεδονική Ενωση Αμερικής εδώ και 75 χρόνια κάνει αγώνες για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας ενάντια στην προπαγάνδα των Σκοπιανών και θα συνεχίσουμε να αγωνιούμε και να αγωνιζόμαστε για την πατρίδα μας. Εξάλλου καμία υπογραφή της οποιαδήποτε Κυβέρνησης ή πολιτικού δεν μπορεί να είναι πάνω από το δίκαιο της ιστορίας και να ξεγράψει το αίμα των ηρώων μας που έπεσαν στα ιερά χώματα της Μακεδονίας μας. Μία κακή όπως την αποκαλείτε συμφωνία δεν την τηρούμε, την καταργούμε!

Με πατριωτικούς χαιρετισμούς

Δημήτρης Φιλιππίδης Πέτρος Χαριτόπουλος
Ύπατος Πρόεδρος Γενικός Γραμματέας

https://infognomonpolitics.blogspot.com/2019/11/blog-post_356.html

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.