Αυγουστίνος Καντιώτης



Ξεφραγο αμπελι η Πατριδα μας. Μας δενουν χειροποδαρα 2) θρησκεια του μισους και του αιματος. Υψηλοβαθμα σκοτεινα προσωπα ταϊζουν το θηριο & μοιραζουν κορανια! 3) ΕΚΒΙΑΣΤΑΙ 4) ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΟΝΕΑΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ, ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ «ΜΑΘΗΜΑΤΑ» ΓΕΝΝΗΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΣΤΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ.

date Νοέ 13th, 2019 | filed Filed under: ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ

Ξεφραγο αμπελι η Πατριδα μας

ΞΥΠΝΗΣΤΕ, αγρυπνηστε ἀντισταθεῖτε! Μᾶς δένουν χειροπόδαρα – Τά ἔσχατα ἐγγύς

ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

https://www.pentapostagma.gr/2019/10/%ce%be%cf%85%cf%80%ce%bdf

____

__

Δεν είναι Σύριοι… Σχίζαν τα διαβατήρια μπροστά μας. Έχουμε παραβίαση εθνικών συνόρων…
και άλλα συγκλονιστικά, ἀκοῦστε τὸ βίντεο, από έναν αυτόπτη μάρτυρα…

090634b9b49e9b3e4c9bc943

ΚΟΡΑΝΙ – ΟΙ ΠΙΟ ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ

θρησκεία του μίσους και του αίματος. Οἱ φίλοι μας οἱ Ἀμερικάνοι καὶ ὅλα τὰ ὑψηλόβαθμα σκοτεινὰ πρόσωπα τῶν μεγάλων κρατῶν  καὶ τῶν θρησκευτικῶν ἀρχηγῶν ταϊζουν το θηρίο καὶ ἔχουν ἄριστες σχέσεις μαζί του. Πρῶτος καὶ καλύτερος ὁ πατρ. Βαρθολομαῖος! Δωρίζει κοράνια, ἀντί γιὰ Εὐαγγέλιο!

Πατῆστε τον τίτλο καὶ διαβάστε τα φρικτά ἄρθρα του
090634b9b49e9b3e4c9bc943

ΕΚΒΙΑΣΤΑΙ

Σοβαρή καταγγελία για το Ουκρανικό: «“Έπαιξε” το “κεφάλι” του & τα κονδύλια του ελληνικού ΥΠΕΞ ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας με την αναγνώριση;»
https://www.pentapostagma.gr/2019/11/%CF%83%CE%BF%CE%B2%CE%B1%CF%81%CE%AE-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE

090634b9b49e9b3e4c9bc943

ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΟΝΕΑΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ, ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ

ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ,

ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ «ΜΑΘΗΜΑΤΑ» ΓΕΝΝΗΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΣΤΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Ελληνίδες και Έλληνες πατριώτες.

Σήμερα θα κάνουμε μία από τις μεγαλύτερες αποκαλύψεις.  Και αυτό θα μας βοηθήσει να καταλάβουμε αν η χώρα είναι ευνομούμενη πολιτεία, η είναι να «παρακρατικό μαγαζί». Αν και στο «πίσω μέρος του μυαλού μας» κάτι έχουμε καταλάβει, αλλά τώρα θα μας δοθούν και οι αποδείξεις.
 
Στον νομό ΧΑΝΙΩΝ , δρα τα τελευταία χρόνια ένας ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΣ μηχανισμός στην ΠΑΙΔΕΙΑ και κυρίως στα ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ, προκαλώντας μεγάλη βλάβη στις παιδικές ψυχές, κάνοντας στα ΝΗΠΙΑ «μαθήματα» γεννητικών οργάνων με τις ονομασίες «πέos» και «αιδoίoν».

 
Όλα αυτά αποκαλύφθηκαν μετά από μήνυση που κατέθεσε στην Εισαγγελία Χανίων κατά των ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ του 19ου Νηπιαγωγείου Χανίων το 2017, ένας «καρυδάτος» Έλληνας γονέας, που δεν «μάσησε» ούτε από εκφοβισμούς ούτε από φραστικές επιθέσεις του ανθελληνικού «προοδευτικού» συστήματος, που σύσσωμο τάχθηκε κατά του γονέα και υπέρ των Νηπιαγωγών του ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥ….

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.