Αυγουστίνος Καντιώτης



Οταν λες φιλοπατριαρχικες κοτσανες βραβευεσαι! ΕΥΚΟΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΓΙΝΗΣ ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΔΙΔΑΚΤΩΡ & ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ!! 2) Mητροπολιτης Φλωρινης Αυγουστινος: Εμεις ενα «Πατερ ημων εχουμε», αυτο που διδαξε ο ΧΡΙΣΤΟΣ. Οι Φραγκοι ανεκαλυψαν & αλλο! Ενα στον Ουρανιο Πατερα, και ενα στον επιγειο τον Παπα. Οι καλογριες του πεφτουν μπρουμυτα κατω & φιλανε την γη & λενε στον Παπα: «Πατερ ημων ο επι της γης». Αυτο ζηλεψε ο πατρ. Βαρθολομαιος & αθεοφοβοι δεσποταδες μας τον στηριζουν

Οταν λες φιλοπατριαρχικες κοτσανες βραβευεσαι!

prodotes-or

Δεν πρόλαβε να κλείσει μήνας από τότε που ο Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης είπε το βλάσφημο και πρωτάκουστο ότι «ἡ Κεφαλὴ τῆς Ἐκκλησίας μας γενικῶς ἀναγνωρίζουμε ὅτι εἶναι ὁ Χριστός μας. Ἀλλὰ ἐπὶ τῆς γῆς εἶναι ὁ Οἰκουμενικὸς Πατριάρχης…» [25.10.2019] και στις 22 του Νοέμβρη αναγορεύτηκε «σε επίτιμο Διδάκτορα του Τμήματος Πληροφορικής της Σχολής Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Πειραιώς»!

https://tasthyras.wordpress.com/2019/11/248713

9a150f5deb69

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ

ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΣΠΑΡΤΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟ

ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΑΠΟΦΕΡΝΕΙ

Ὁ πατριάρχης Βαρθολομαῖος ταυτίζεται με τις αιρετικές θέσεις του Πάπα και οι οικουμενισται δεσποτάδες τον στηρίζουν!!!
‘Απόσπασμα ὁμιλίας του Μητροπολίτου Φλωρίνης Αὐγουστινου
Ακοῦστε ὁλόκληρη την ὁμιλία τοῦ Μητροπολίτου Φλωρίνης π. Αὐγουστίνου Καντιώτου, για τις διαφορές μας με τους Παπικούς, που αγωνίζεται να τις κάνη κτήμα του και ὁ Βαρθολομαῖος!!!

http://www.augoustinos-kantiotis.gr/?p=6363

Παραθέτουμε ἀπομαγνητοφωνημένο ἀπόσπασμα τῆς παραπάνω ὁμιλίας.

7) Δυο «Πατερ ημων….»
Ακούστε τι άλλο ανεκάλυψαν.

Όταν κάνουμε προσευχή εμείς, λέμε το «Πάτερ ημών…», όπως μας το δίδαξε ο Χριστός (Ματθ. 6, 9-13). Ένα «Πάτερ ημών» έχουμε.
Λέμε· «Πάτερ ημών ό έν τοίς ουρανοίς…». Πατέρα μας, εσύ πού είσαι πάνω από τους γαλαξίες και τα άστρα και κυβερνάς τα σύμπαντα, Θεέ, ρίξε μια ματιά σ’ εμάς τα σκουλήκια της γης. Και σκουλήκια είναι και ο πάπας και όλοι μας.
Οι φράγκοι το αλλάξανε. Και τι λένε αυτοί. Άκου εκεί πράγματα. Ανεκάλυψαν μια προσευχή, πού έχει δύο «Πάτερ ημών»! Δύο «Πάτερ ημών» έχουν οι φράγκοι· ένα στον ουράνιο Πατέρα, και ένα στον επίγειο. Και έχουν καλόγριες, που πέφτουν χάμω, μπρούμυτα όλες, σαν κοττούλες, φιλάνε το πρόσωπο της γης και κάνουν προσευχή στον Πάπα. Και λένε στον πάπα την προσευχή τους «Πάτερ ημών ο επί της γής»! Έπρεπε να το δήτε αυτό το φοβερό θέαμα. Να πέφτουν οι καλόγριες κάτω και να λένε στον Πάπα· «Πάτερ ημών ό επί της γής».
Εμείς γονατίζουμε μόνο στον ουράνιο Πατέρα. Σε άνθρωπο δε γονατίζουμε.
Στον ουράνιο Πατέρα λέμε το «Πάτερ ημών ό έν τοίς ουρανοίς…»….

Οι παπικοί κάνουν σταυρό με τέσσερα δάκτυλα. Το πρώτο, εις το όνομα του Πατρός. Το δεύτερο, εις το όνομα του Υιού. Το τρίτο, εις το όνομα του αγίου Πνεύματος. Και το τέταρτο, εις το όνομα του πάπα!
Καταλαβαίνεις; το καταλαβαίνεις αυτό; Κάνανε τον πάπα είδωλο, τον κάνανε Θεό!

9) Ο Παπας ειδωλο
Εγώ, όταν τα βλέπω αυτά, ο νους μου πηγαίνει στις προφητείες. Διαβάστε το 2ο κεφάλαιο της Β΄ προς Θεσσαλονικείς επιστολής και θα δήτε, ότι ομιλεί για κάποιον άνθρωπο, τον «υιόν της απωλείας», πού θα τον πάρουν στους ώμους τους και θα τον ανεβάσουν, θα τον ανεβάσουν, θα τον ανεβάσουν πολύ ψηλά, σαν ασανσέρ. Και θ’ ανυψώσουν το θρόνο του παραπάνω από δεσποτάδες, από μητροπολίτες και αρχιεπισκόπους και πατριάρχες. Και θα τον καθίσουν μέσα στο ναό του Θεού «ως Θεόν» (Β΄ Θεσ. 2, 4). Και θα πέση μπρούμυτα να τον προσκυνήση όλος ο κόσμος.

Όταν λοιπόν βλέπω τις καλόγριες να πέφτουν μπρούμυτα και να λένε «Πάτερ ημών ο επί της γης»· όταν βλέπω να κάνουν τον πάπα είδωλο και να τον θεοποιούν -«Ού ποιήσεις σεαυτώ είδωλον», λέει η αγία Γραφή (Εξ. 20, 4)-, τότε λέω· Έχουν δίκιο εκείνοι οι ερμηνευταί, που ερμήνευσαν την Αποκάλυψι και είπαν ότι εννοεί τον Πάπα.
Διαβάστε το βράδυ στο σπίτι σας το 13ο κεφάλαιο της Αποκαλύψεως. Το 13ο κεφάλαιο της Αποκαλύψεως λέει ότι· Θα βγουν δύο θηρία. Το ένα θηρίο θα είναι χειρότερο από τ’ άλλο.

Το ένα θηρίο θα είναι μείγμα αρκούδας, λεοπαρδάλεως και λέοντος (βλ. Απ. 13, 1-2)· και τρόμος και φόβος θα πέση επί της γης. Το θηρίο αυτό θα βγή από τη θάλασσα. Ποια θάλασσα, του Μαρμαρά; Μυστήρια! Ο Θεός να φυλάει τον κόσμο. Αυτό θα το φάη το αβυσσαλέο κύμα.
Μετά θα βγη άλλο θηρίο από την ξηρά. Θα φαίνεται μαλακό αυτό και ευγενές. Θα έχη κερατάκια αρνιού, αλλά πίσω από τ’ αρνί θα είναι μεγάλος γκρίζος λύκος (βλ. ε.α. 13, 11). Και θα κάνη μεγάλο κακό στον κόσμο. Και αυτός θα έχη παράξενο αριθμό, «χξς΄», (ε.α. 13, 18)· δηλαδή η αριθμητική του δύναμι θα είναι 666….
Αλλά αφήνω την θεωρία αυτή, που είναι η θρησκευτική πλευρά του θέματος, και παίρνω την εθνική πλευρά.

 

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.