Αυγουστίνος Καντιώτης



(ΒΙΝΤΕΟ) 2021. Έρχεται ΜΗΝΥΜΑ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΥΤΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ….. 2) Ποια ειναι η Παγκοσμια υπερ-Ταξη που μας διευθυνει; ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ EΠΙΤΑΧΥΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ 3) Η ΕΛΛΑΔΑ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ & ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΛΟ! (βιντεο με συγκλονιστικες καταγγελιες απο τον αντιπεριφερειαρχη Βορ. Αιγαιου Αρη Χατζηκομνηνο για το αισχος με τους λαθρομεταναστες)

Έρχεται ΜΗΝΥΜΑ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΥΤΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ…..

BINTEO ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩh://www.brighteon.com/e76e42ed-e29d-4ed9-9ca3-aaf8fb6ecaae

090634b9b49e9b3e4c9bc943

Ποια είναι η Παγκόσμια υπέρ-Τάξη που μας διευθύνει;

ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ EΠΙΤΑΧΥΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ https://aperopia.fr/10-2019/poia-einai-i-pagkosmia-yper-taxi-poy-mas-dieythynei/

090634b9b49e9b3e4c9bc943

Η ΕΛΛΑΔΑ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ

ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΛΟ!

____

______

Συγκλονιστικές καταγγελίες για το αίσχος με τους λαθρομετανάστες

Μιλάμε για ανθρώπους με ΜΙΣΟΣ σε ότι θρησκευτικό ή εθνικό σύμβολο έχει η χώρα που τους φιλοξενεί.
Όταν δουν Σταυρό τον σπάνε, όλα τα εκκλησάκια σε ακτίνα 10 χμ., ακόμα και πάνω στα βουνά του Προφ. Ηλία, έχουν σπασμένη την εικόνα της Παναγίας, σπασμένο τον Σταυρό του Χριστού, σπασμένα τα πάντα.

Η Ελλάδα Ισλαμοποιείται και δεν κουνιέται φύλλο! Συγκλονιστικές καταγγελίες για το αίσχος με τους #λαθρομετανάστες στα νησιά μας!
Οσοι δεν ακούσατε όλα όσα είπε στην εκπομπή μου στον focus fm 103.6 σήμερα ο αντιπεριφερειάρχης Βορ. Αιγαίου Άρης Χατζηκομνηνός, ανοίξτε τέρμα τον ήχο και μάθετε από πρώτο χέρι για τον καθημερινό εφιάλτη των νησιωτών μας!
Δεν θα αφήσουμε κανέναν να Ισλαμοποιήσει την πατρίδα μας!
Επιγραμματικά ο Αντιπεριφερειάρχης Β. Αιγαίου Α. Χατζηκομνηνός, λέει τα εξής:
H Mυτιλήνη έχει 25.000 κατοίκους, οι μόνιμοι λαθρομετανάστες ανέρχονται σε 27.000.
Την ημέρα της Πρωτοχρονιάς οι γεννήσεις ήταν 8 αλλοδαποί προς 1 Ελληνόπουλο.
Οι πληθυσμοί αυτοί, ως προς ασθένειες όπως το AIDS και πολλές άλλες που θεωρούσαμε εξαφανισμένες, κυριολεκτικά βρίθουν.
Οι λεγόμενοι ασυνόδευτοι ανήλικοι, δεν είναι παιδιά, αλλά άτομα χωρίς χαρτιά, ηλικίας 18-30 ετών, και όλο το Ανακριτικό Τμήμα των Δικαστηρίων Μυτιλήνης, ασχολείται αποκλειστικά με εγκληματικές ενέργειες αυτών των δήθεν ασυνόδευτων ανήλικων.
Διακινούνται τεράστια χρηματικά ποσά μέσω ΜΚΟ, όπως η περίφημη Ηλιαχτίδα, από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Αλληλεγγύης, που γεμίζει ο Έλληνας από το υστέρημά του.
Οι ΜΚΟ απαγορεύεται να ελεγχθούν.
Η FRONTEX και το Πολεμικό Ναυτικό, είναι φορείς υποδοχής των λαθρομεταναστών, και όχι αποτροπής.Ουδεμία φύλαξη των συνόρων.

Μιλάμε για ανθρώπους με ΜΙΣΟΣ σε ότι θρησκευτικό ή εθνικό σύμβολο έχει η χώρα που τους φιλοξενεί.
Όταν δουν Σταυρό τον σπάνε, όλα τα εκκλησάκια σε ακτίνα 10 χμ., ακόμα και πάνω στα βουνά του Πρ. Ηλία, έχουν σπασμένη την εικόνα της Παναγίας, σπασμένο τον Σταυρό του Χριστού, σπασμένα τα πάντα.
Τα κενοτάφια με καντηλάκια στις άκρες του δρόμου, ανθρώπων που έχασαν τα παιδιά τους, είναι όλα σπασμένα.Οι άνθρωποι αυτοί έρχονται συνεχώς από το 2015, όταν σε αυτή την ηλικία θα έπρεπε να πολεμήσουν για την πατρίδα τους, όπως έκαναν οι Σέρβοι, όπως κάνουν οι Κούρδοι, και βλέπεις τις γυναίκες τους μέσα σε 3 χρόνια να έχουν ήδη 2 παιδιά και να περιμένουν τρίτο.Αυτές είναι εντολές.
Υλοποιείται σχέδιο μουσουλμανοποίησης νησιών με καθαρό πληθυσμό.
Είναι πολλά τα χρήματα… κλείνουν στόματα.Νοικιάζονται σπίτια, ξενοδοχεία, κτήματα, προσλαμβάνονται άνθρωποι με μισθό πείνας στην καθαριότητα, με τους τόνους σκουπιδιών.
Ο περίφημος στρατός μας, έχει καταντήσει Φιλιππινέζα των λαθρομεταναστών, γιατί αυτές είναι οι εντολές.
Ασχολούνται απ΄το πρωί μέχρι το βράδυ, όταν θα έπρεπε να εξοπλίζονται και να είναι συνεχώς σε ασκήσεις γιατί έχουμε έναν γείτονα τρελό απέναντι, με τα αεροπλάνα του να κάνουν συνέχεια βόλτες από πάνω μας.
Ο Στρατός μας, το Λιμενικό, η Αστυνομία, η Πυροσβεστική, όλα τα πάντα ασχολούνται με τους λαθρομετανάστες.
Παραμονές Χριστουγέννων σε όλα τα ΑΤΜ, ομάδες λαθρομεταναστών έπαιρναν σε χαλεπούς καιρούς για τον Έλληνα επιδόματα 300-400 ευρώ έκαστος, και οι υπόλοιποι με κινητά τραβούσαν τις εικόνες και τις έστελναν απέναντι (στην Τουρκία), σαν να λένε ΕΛΑΤΕ ΕΔΩ. Είμαστε ελεύθεροι, κυκλοφορούμε, κάνουμε ότι θέλουμε, κλέβουμε, ΠΡΟΗΓΟΥΜΑΣΤΕ στα Νοσοκομεία, γιατί μας κρατάει απ΄το χέρι ένας ‘αλληλέγγυος’, μη κυβερνητικός, προηγούμαστε παντού, και έχουμε και χρήμα.
Η κατάσταση είναι τραγική και δεν πρέπει να διαχυθεί σε όλη την Ελλάδα.
Οι συνειδήσεις έχουν χαλαρώσει, λόγω των τεράστιων χρηματικών ποσών.
Μας λένε ότι θα τους ενσωματώσουν.Πως είναι δυνατόν να πιστεύεις ότι θα εντάξεις αυτούς τους ανθρώπους και αυτούς τους πολιτισμούς, που δεν μας θέλουν, που μας μισούν;…
ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, ΑΔΥΝΑΤΩΝΤΑΣ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΕ ΖΩΗ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.