Αυγουστίνος Καντιώτης



ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΤΟΥ ΕΝ ΟΛΥΜΠΩ. Ορθοδοξοι χριστιανοι, μη πηγαινετε στα συλλειτουργα των δεσποταδων, γιατι μπορει να συμπροσευχηθητε με ψευτοπαπαδες & αιρετικους. 2) ΠΡΟΠΟΜΠΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΦΑΝΙΟ!!! & ΤΟ 4Ε ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΤΗΣ!!! 3) ΟΡΘΟΔΟΞΗ & ΑΝΔΡΕΙΑ Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΘΕΚΛΑΣ· ΔΗΛΩΣΕ: «Οι λαϊκοι με ρασα που παριστανουν τους ιερεις & επισκοπους, δεν επιτρεπεται να εισελθουν στο Μοναστηρι»

date Φεβ 7th, 2020 | filed Filed under: ΑΝΤΙΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΑ

Ὁρθόδοξοι χριστιανοί, μὴ πηγαίνετε στα μεγάλα συλλείτουργα τῶν δεσποτάδων, γιατί μπορεῖ να συμπροσευχηθῆτε με ψευτοπαπάδες καὶ αἰρετικούς, που ἀπαγορεύουν οἱ Ἱεροί Κανόνες τῆς ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

 *  *  *

ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΟΙ

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ

ΤΟΥ ΕΝ ΟΛΥΜΠΩ  2020

Πατῆστε τον τίτλο, τον ὑπογραμμισμένο μὲ κόκκινο, και διαβᾶστε το e-mail που μᾶς ἦρθε σε pdf

9a150f5deb69

Ο ΠΡΟΠΟΜΠΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΦΑΝΙΟ!!!
ΚΑΙ ΤΟ 4Ε ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΤΗΣ!!!

Μιαρό συλλείτουργο με σχισματικό στην Ιερά Μονή Οσίου Διονυσίου εν Ολύμπω.

Ο ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΦΙΛΟΘΕΗΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΕΦΥΓΕ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΟ, ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΜΕΙΝΑΝ!!! ΕΤΣΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΘΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑ με την συνοδεία του:  ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ-ΙΕΡΩΝΥΜΟ & ΔΕΣΠΟΤΑΔΩΝ ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ ΜΕΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ!

Μιαρο συλλειτ

Και το 4Ε αναμεταδότης!!! (Κανει πρόβες για να αναμεταδόση την ὑποδοχή του Πάπα στη Μακεδονία;) Ο «νεαρός πνευματικος της ἀδελφοτητος Λυδιας», του 4Ε, που δίχασε ὅπως διαβάσαμε: (https://thesstoday.gr) την ἀδελφότητα, τον βλέπουμε να βρισκεται στο συλλειτουργο μαζί με τον σχισματικο Επιφάνιο!!!

Και τον ρωτᾶμε: Τί θα ἔλεγε ὁ παππους του π. Νεοφυτος Σκαρκαλας, που αγωνίζεται, για την ἁγιοκατατάξη ἀπό τον πατριάρχη; Οχι μόνο θὰ ντρέπονταν για την κατάντια του, ἀλλα τὸν διέγραφε ἀπό ἐγγονο. Ἐκεῖ που βρίσκεται δεν τον ἐνδιαφέρει ἡ ἁγιοκατάταξη του, ἀπό προδότες της Ὀρθοδόξου Πίστεως. Αν θέλει νὰ καυχᾶται για τον πάππου του, να μην προβάλλει τους αἰρετικούς.
Ὁ παππούς του Ναούμ αριστερός ψάλτης τοῦ Ἁγίου Νικολάου και μετά τον θάνατο τῆς συζύγου του ἱερομόναχος ἁπλος, ταπεινός, παραδοσιακός, πῆρε το ὁνομα Νεόφυτος. Ηταν ἐναντίον τοῦ Πάπα και των Οἰκουμενιστῶν. Γνώρισε  τον Μητροπολίτη Φλωρίνης π. Αυγουστίνο Καντιώτη την Κατοχή στην Κοζάνη. Τον ἀγαποῦσε, ὅπως, ὅλοι οἱ παλαιοί Κοζανῖτες. Συμφωνοῦσε με τους ἁγῶνες του και θεωροῦνταν ὡς Καντιωτικός.

Ἀπέκρυψαν την παρουσία του σχισματικού Επιφάνιου – Ενημέρωση για τα διαδραματισθέντα στην Ιερά Μονή Αγίου Διονυσίου του εν Ολύμπω στις 23.01.2020.
……
ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΣΤΕΡΕΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΜΑΖΙ!

Διαβᾶστε : https://agonasax.blogspot.com/2020/02/blog-post_96.html#more

4219881

ΟΡΘΟΔΟΞΗ & ΑΝΔΡΕΙΑ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΘΕΚΛΑΣ

ΕΚΛΕΙΣΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΟΥΣ

ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕ:

«Οι λαϊκοι με ρασα που παριστανουν τους ιερεις

και επισκοπους, δεν επιτρεπεται να εισελθουν στο Μοναστηρι»

Ηγουμ. Θεκλα

Η Καθηγουμένη μοναχή Θέκλα της Ιεράς γυναικείας Μονής Αγίου Μηνά ως παλικάρι του Χριστού έκλεισε τις πύλες του μοναστηριού για τους σχισματικούς της Ουκρανίας!
Είπε χαρακτηριστικά:
«Οι λαϊκοί επιτρέπεται να προσκυνήσουν, όμως οι λαϊκοί με ράσα που τους συνοδεύουν και παριστάνουν τους ιερείς και τους επισκόπους, δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος στο Μοναστήρι. Δεν είναι δυνατόν να μένουμε απαθείς, ή και ουδέτεροι και να μην έχουμε σταθερή γνώμη απέναντι σε σχισματικούς.»
Μακάρι να αποτελέσει παράδειγμα και για άλλους ηγουμένους, ιερείς και επισκόπους.
Σύμφωνα με το ιστορικό της Μονής, η ίδρυσή της οφείλεται σε έναν μεγάλο και σύγχρονο Άγιο, τον Άγιο Αμφιλόχιο Μακρή της Πάτμου.
Το γυναικείο μοναστήρι του Αγίου Μηνά, είναι σε κοντινή απόσταση από το «ναό της Αφαίας». Στο χώρο του μοναστηριού υπάρχει, εκτός από τον ναό του Αγίου Μηνά, και το παρεκκλήσι του Οσίου Ονουφρίου.
Η μονή του Αγίου Μηνά στην Αίγινα, είναι ένα κατανυκτικό μοναστήρι στην καρδιά ενός πευκοδάσους. Το γύρω τοπίο κάνει το μοναστήρι ένα πραγματικό ησυχαστήριο και οι μοναχές που μονάσουν εκεί, είναι φιλόξενες και ανοιχτόκαρδες.

https://katanixi.gr/2019/11/09/%CF%83%CF%84%CE%BF%C%BD%CE%AF%CE%BA/

https://gr.pravoslavie.ru/125425.html

https://oukraniko.blogspot.com/2019/11/blog-post_63.html

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.