Αυγουστίνος Καντιώτης



ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΚΟΡΟΝΟΪΟΙ ΤΗΣ ΑΠΙΣΤΙΑΣ! 2) ΟΥΤΕ ΤΥΡΑΝΟΙ ΟΘΩΜΑΝΟΙ, ΟΥΤΕ ΠΑΝΟΥΚΛΕΣ, ΟΥΤΕ ΛΕΠΡΕΣ, ΟΥΤΕ ΧΟΛΕΡΕΣ, ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ… 3) Δεν παει αλλο … Ιερεις ξεσηκωθειτε … Λαϊκοι αντισταθειτε… 4) NA, ΠΟΙΟΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ! Ο ΥΜΝΗΤΗΣ ΤΗΣ SIMON VEIL! & προεδρος της ΝΔ Κ. Μητσοτακης! 5) Μητροπολιτης Λαγκαδα: Αναγκαια η αποφαση του πρωθυπουργου 6) Ο Μορφου & ο Λεμεσου πειθαρχουν στον Θεο & συνεχιζουν κανονικα τις ακολουθιες

date Μαρ 17th, 2020 | filed Filed under: ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ, ΑΞΙΟΙ & ΑΝΑΞΙΟΙ

ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ

Δοῦλοι τῆς Λέσχη Μπίλντερμπεργκ και όλων τῶν μασονικῶν στοῶν και συστημάτων, που πολεμᾶτε τὸν Χριστο και την Αγια του Εκκλησία, προσέξτε μήπως ἐσεῖς εἶστε τα ἑπόμενα θύματα τῶν ιων. Ὁ Ἑλληνικος λαός εἶναι καχύποτος και γνωρίζει τα κινητρά σας. Βρήκαν τον τρόπο γιὰ νὰ κλείσετε τούς ναούς, τὶς ἁγιες αὐτὲς ἡμέρες τῆς Μεγάλης Τεσσαρακοστῆς και να κρατήουν τους χριστιανούς στα σπίτια τους!

diaxor.

2) ΟΥΤΕ ΤΥΡΑΝΟΙ ΟΘΩΜΑΝΟΙ, ΟΥΤΕ ΠΑΝΟΥΚΛΕΣ, ΟΥΤΕ ΛΕΠΡΕΣ, ΟΥΤΕ ΧΟΛΕΡΕΣ, ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ…

https://nikosxeiladakis.gr/%CE%BFE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CF%83/

diaxor.

3) Δεν παει αλλο … Ιερεις ξεσηκωθειτε … Λαϊκοι αντισταθειτε…

Του π. Παύλου Καλλίκα, εφημερίου του Ι. Ν. Παναγίας Ιλαριωτίσσης Ποταμού Κυθήρων

Ορθόδοξοι Έλληνες Ιερείς ξεσηκωθείτε και αντισταθείτε,
Θέλουν οι κρατικοί να μας κλείσουν τις Εκκλησιές. Και σας ρωτώ; Γίνεται παπάς χωρίς Εκκλησία; Θέλουν οι κρατικοί να μας έχουν ένα φιλανθρωπικό οργανισμό εράνων και συσσιτίων. Τί είναι ο παπάς τελικά Λειτουργός ή κοινωνικός λειτουργός;…

diaxor.

4) Ο προεδρος της ΝΔ Κυριακος Μητσοτακης για το θανατο της Σιμον Βέιλ

Μεγάλη η απώλεια της πρώτης γυναίκας προέδρου του Ευρωκοινοβουλίου Σιμόν Βέιλ, που πρωτοστάτησε στη νομιμοποίηση των αμβλώσεων στη Γαλλία». Αυτό αναφέρει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτησή του στο twitter.

https://www.thepressroom.gr/politiki/yppropo-nd-kai-pasok-kanoyn-pos-den-thymoyntai-t

diaxor.

5) ΟΙ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΑΚΙΔΕΣ ΔΕΣΠΤΑΔΕΣ

Μητροπολίτης Λαγκαδά: Αναγκαία η απόφαση του πρωθυπουργού

Την σύμφωνη γνώμη του με την απόφαση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη για τις εκκλησίες εξέφρασε ο Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης Ιωάννης…

(Τι να περιμένουμε απο δεσπότη που συλλειτουργησε με αχειροτόνητο δεσπότη της Ουκρανίας και μποροῦσε να κολλήση τον ιο αν μᾶς τον εστείλη νωρίτερα. Αλλά και κάτι ακόμα:  Ο ανθρωπος θελει να γίνει δεσπότης Θεσσαλονίκης! Πῶς θα τον προαγάγει το σύστημα αν δεν επαινέση τις ενέργειές του!)

diaxor.

6) ΔΥΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ

Μόρφου: »Συνεχίζουμε απρόσκοπτα τις ακολουθίες και τις Θείες Λειτουργίες’

Ενώ η Αρχιεπισκοπή Κύπρου καλεί σε αποχή από τις ιερές Ακολουθίες και τη Θεία Μετάληψη για τρεις εβδομάδες, οι Πανιερώτατοι Μητροπολίτες Λεμεσού κ. Αθανάσιος και Μόρφου κ. Νεόφυτος θα συνεχίσουν κανονικά το εκκλησιαστικό πρόγραμμα. Ο Μητρ. Μόρφου σε μήνυμά του αναφέρει ότι σε δύσκολες στιγμές, περιστάσεις και ασθένειες, οι πιστοί της Εκκλησίας καταφεύγουν στις θείες Λειτουργίες και γι’ αυτό το λόγο θα συνεχίσουμε απρόσκοπτα το εκκλησιαστικό πρόγραμμα Ακολουθιών και θείων Λειτουργιών της Μητέρας μας Εκκλησίας.

Η Ι.Μ. Λεμεσού θα συνεχίσει κανονικά τις Ακολουθίες και τις Θείες Λειτουργίες

Από την Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού ανακοινώνεται ότι οι ιερές ακολουθίες της εκκλησίας μας που τελούνται κατά την διάρκεια της Μεγάλης Τεσσαρακοστής, (Μέγα Απόδειπνο, Χαιρετισμοί της Παναγίας, Όρθρος, Ώρες, οι Προηγιασμένες Θείες λειτουργίες, οι Εσπερινοί του Σαββάτου και η Θεία Λειτουργία της Κυριακής θα εξακολουθήσουν κανονικά να ψάλλονται σε όλους τους ναούς.

Κατά την διάρκεια του Μεγάλου Αποδείπνου θα ψάλλεται αντί του Κανόνος του Θεοτοκαρίου, ο Κανόνας δια πάσαν λοιμική νόσο.
Θα διαβάζετε και ειδική ευχή για τον σκοπό αυτό. Ακόμη κάθε Πέμπτη μετά την ακολουθία του Μεγάλου Αποδείπνου σε όλες τις εκκλησίες της πόλεως Λεμεσού θα τελείται το μυστήριο του Αγίου Ευχελαίου.
Η Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού ανακοινώνει ότι οι καθιερωμένες ομιλίες του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Αθανασίου στις 18 και 19 Μαρτίου δεν θα πραγματοποιηθούν καθώς επίσης και οι ομιλίες μετά το πέρας των Κατανυκτικών Εσπερινών.
Επίσης όλες οι προγραμματισμένες ομιλίες και τα φιλανθρωπικά τσάγια των ενοριών αναστέλλονται λόγω των έκτακτων προληπτικών μέτρων για την αντιμετώπιση του Κορωνοϊού.
Σας ενημερώνουμε ότι ο Ραδιοφωνικός μας Σταθμός εκπέμπει στην νέα συχνότητα 102,9 και μπορείτε να συνδεθείτε με αυτή.
Εντός ολίγου η παλαιά συχνότητα 94,5 θα καταργηθεί. Η Συχνότητα 107,9 για την ορεινή περιοχή θα εξακολουθεί να εκπέμπει κανονικά.
Στον Ιερό Ναό Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης κάθε βράδυ στις 9.30 μμ, θα τελείται το Μέγα Απόδειπνο και θα ακολουθεί προηγιασμένη Θεία Λειτουργία.
Κάθε Παρασκευή η ακολουθία των Χαιρετισμών θα αρχίζει στις 9 μμ, και θα ακολουθεί αγρυπνία.
Στο Παρεκκλήσιο της Παναγίας της Καρμιώτισσας παρά το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού κάθε Κυριακή πρωί τελείται η ακολουθία του Όρθρου και η Θεία Λειτουργία.

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.