Αυγουστίνος Καντιώτης



Το Πατριαρχειο Κωνσταντινουπολεως ετοιμαζεται να προσβαλει την Θεια Κοινωνια 2) Αρχιεπ. Ιερωνυμος: Δεν υπονομευεται το Μυστηριο με κουταλακια μιας χρησεως, καποτε δεν ειχαμε κουταλακι! 3) Επιστολη ΑΚΚΕΛ σε τουρκικα ΜΜΕ για την μουσουλμανικη τελετη στην Αγια Σοφια. Τους ρωτα· Αν θελουν οι Ελληνες, να μετατρεψουν στην Θεσσαλονικη «το σπιτι του Μουσταφα Κεμαλ σε δημοσια ουρητηρια»

date Ιούν 2nd, 2020 | filed Filed under: ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ

Το Πατριαρχειο Κωνσταντινουπολεως ετοιμαζεται να προσβαλει την Θεια Κοινωνια

Οι οικουμενιστές βλέπουν την «κρίση» του κορωνοϊού ως την ιδανική ευκαιρία για να γίνουν άλματα προς την κατεύθυνση της πλήρους εκκοσμίκευσης της Εκκλησίας. Άλματα τα οποία υπό φυσιολογικές συνθήκες θα χρειάζονταν δεκαετίες, αν όχι εκατονταετίες, για να περάσουν, και πάλι με αμφίβολα αποτελέσματα….
https://agonasax.blogspot.com/2020/06/blog-post_72.html

9a150f5deb69

Αρχιεπ. Ιερωνυμος: Δεν υπονομευεται το Μυστηριο με κουταλακια μιας χρησεως, καποτε δεν ειχαμε κουταλακι!

Διαβάστε: https://tasthyras.wordpress.com/2020/06/01/%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B9%CE%B5%CF%80-%CE%B9%CE%B5%CF%81%CF%8E%-%CF%84%CE%BF/

9a150f5deb69

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επιστολή ΑΚΚΕΛ σε τουρκικά ΜΜΕ για την μουσουλμανική τελετή στην Αγία Σοφία και το σπίτι του Κεμάλ

Το Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας (ΑΚΚΕΛ) απέστειλε επιστολή σε ΜΜΕ σχετικά με την μουσουλμανική τελετή μέσα στον ιερό χώρο της Αγίας Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη, όπου διαβάστηκε το Κοράνι και πραγματοποιήθηκε μία εξοργιστική βεβήλωση.

Στην επιστολή μεταξύ άλλων το ΑΚΚΕΛ ζητά από τους δημοσιογράφους και το κοινό στην Τουρκία να αναρωτηθούν αν θα είχε ευνοϊκό αντίκτυπο σε αυτούς μία πιθανή ελληνική κίνηση «να οργανώσει την περιοχή γύρω από το σπίτι του Μουσταφά Κεμάλ («Ατατούρκ» όπως τον αποκαλείτε) στη Θεσσαλονίκη ως επιχειρηματική ή τουριστική περιοχή και να αναδιαρθρώσει το σπίτι του Μουστάφα Κεμάλ σε δημόσια ουρητήρια».

=====================Μετάφραση της επιστολής=====================

1/6/2020

ΠΡΟΣ: Μέλη του Τύπου στην Τουρκία

ΣΧΕΤ.: Το κόμμα ΑΚΚΕΛ για την ανάγνωση του Κορανίου στην Εκκλησία της Αγίας Σοφίας

Αγαπητά μέλη του Τύπου,

Η 29η Μαΐου 2020 είναι μια μέρα που ο κόσμος έγινε μάρτυρας σε μια από τις χειρότερες πνευματικές προσβολές στην Ιστορία. Η Εκκλησία της Αγίας Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη*, η εμβληματική πνευματική περοοχή των Ορθόδοξων Χριστιανών, χρησιμοποιήθηκε σκόπιμα για μια μουσουλμανική θρησκευτική τελετή! Πρόκειται για μια εξωφρενική βεβήλωση και το χειρότερο είναι ότι η κυβέρνηση στην Τουρκία το έκανε συνειδητά, σκόπιμα.
Θα σκεφθείτε εσείς και άλλοι άνθρωποι στην Τουρκία, πώς θα σας επηρέαζε μια πιθανή κίνηση από την Ελλάδα, για παράδειγμα, να οργανώσει την περιοχή γύρω από το σπίτι του Μουσταφά Κεμάλ («Ατατούρκ» όπως τον αποκαλείτε) στη Θεσσαλονίκη ως επιχειρηματική ή τουριστική περιοχή και να αναδιαρθρώσει το σπίτι του Μουστάφα Κεμάλ σε δημόσια ουρητήρια; Μία τέτοια προοπτική θα είχε ευνοϊκό αντίκτυπο σε εσάς;

Με εκτίμηση,

[Υπογραφή]
Ευάγγελος Τσιομπανίδης,
Πρόεδρος του κόμματος ΑΚΚΕΛ

_____________________

* Χρησιμοποιούμε το αρχικό ιστορικό όνομα «Κωνσταντινούπολη» και όχι τη φωνητική αλλαγή σε «Instanbul». Εκτός αυτού, το Instanbul βασίζεται επίσης φωνητικά στα ελληνικά, που σημαίνει «Εις Την Πόλιν».

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.