Αυγουστίνος Καντιώτης



ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ 2. Πρωην Διοικητης ΑΧΕΠΑ: «Αμα βρειτε ενα κρουσμα σε εκκλησια και με Θεια Κοινωνια να μου τρυπησετε τη μυτη, αν υπηρχε θα ηταν πρωτοσελιδο»

ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ

Είναι φανερό άλλη μια φορά, η «Καραντίνα» (είτε σε Εκκλησία, είτε σε Πολιτεία) εξυπηρετεί τα σχέδιά τους!
Απάντηση ΥΠΑΡΧΕΙ; Τι δουλειά είχαν οι Πακιστανοί από το Κατάρ στην Ελλάδα και μάλιστα με άδεια παραμονής;

Δεν είναι καθόλου απλή η υπόθεση που αποκαλύφθηκε χθες και άφησε άφωνο το πανελλήνιο. 12 κρούσματα λοιπόν εντοπίστηκαν σε πτήση που ήρθε από το Κατάρ, και προσγειώθηκε στο Ελευθέριος Βενιζέλος. Εννέα από τα κρούσματα, αφορούσαν πακιστανούς. Έπειτα από έρευνα, διαπιστώθηκε ότι αυτοί οι πακιστανοί διαθέτουν άδεια παραμονής στην Ελλάδα!…

https://agonasax.blogspot.com/2020/06/blog-post_89.html#more

090634b9b49e9b3e4c9bc943

Πρωην Διοικητης ΑΧΕΠΑ: Κανενα κρουσμα σε εκκλησια και με Θεια Κοινωνια

Η Εκκλησια σκοτωνει κορωνοϊους. copy«Άμα βρείτε ένα κρούσμα σε εκκλησία και με Θεία Κοινωνία να μου τρυπήσετε τη μύτη, αν υπήρχε θα ήταν πρωτοσέλιδο»

www.pentapostagma.gr

Υπέρ της μεμονωμένης καραντίνας και όχι της «τρομοκράτησης», όπως είπε, του κόσμου με αριθμούς νέων κρουσμάτων κορωνοϊού, τάχθηκε μιλώντας στον FOCUS FM ο χειρουργός μεταμοσχεύσεων και πρώην Διοικητής του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Γάκης.

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή “FOCUS στη 1» με το Στέφανο Δαμιανίδη, ο κ.Γάκης απαντώντας για τα «97 νέα κρούσματα κορωνοϊού», που ανέφεραν τα περισσότερα ΜΜΕ, σε διάστημα όμως 4 ημερών, διευκρίνισε πως «άμα τα πούμε και σε 50 μέρες θα είναι περισσότερα και θα τρομάξει περισσότερο ο κόσμος» και πρόσθεσε, ότι «Δεν είναι στατιστικές αυτές, δεν είναι η επιστήμη με την οποία μπορείς να λες ψέματα, ελέγχεσαι πολύ σκληρά».

«Ας αφήσουμε τις σαχλαμάρες, υπάρχουν κρούσματα σε απείθαρχους πληθυσμούς. Με αυτόν τον τρόπο, που παρουσιάζονται, τρομοκρατείται όλος ο κόσμος», σημείωσε ο κ. Γάκης, ενώ για την επαναφορά της καθημερινής επίσημης ενημέρωσης, ξεκαθάρισε πως «η ενημέρωση δεν είναι κακό πράγμα, αρκεί να μην γίνεται με τη σκέψη της τρομοκράτησης, οι Έλληνες πολίτες έχουν συμπεριφερθεί πολύ ώριμα».

«Αν κάποιες περιοχές, πληθυσμοί ή πόλεις είναι απείθαρχες θα μπαίνουν σε μεμονωμένη καραντίνα, αυτό γίνεται σε όλο τον κόσμο, αυτό έπρεπε να γίνεται από την αρχή και όχι να κλείσουμε όλη τη χώρα», υπογράμμισε, λέγοντας επίσης πως το φαινόμενο «θα με ανησυχούσε αν είχαμε συνωστισμό σε ηλικιωμένους, δεν με ανησυχεί τόσο πολύ, που είναι σε νέους ανθρώπους».

Σχολίασε μάλιστα χαρακτηριστικά πως «άμα βρείτε ένα κρούσμα σε εκκλησία και με Θεία Κοινωνία να μου τρυπήσετε τη μύτη, αν υπήρχε θα ήταν πρωτοσέλιδο».

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.