Αυγουστίνος Καντιώτης



AKΟΥΣΤΕ ΓΝΩΜΕΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΤΕΜΠΕΡΓΚ & ΣΤΟΥΣ ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ 1) Κορυφαiος Γαλλος καθηγητης ιατρικης αποκαλυπτει την “επιδημια κρουσματων” » β) 150 ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ, ΓΙΑΤΡΟΙ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ: «STOP ΣΤΗ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ, ΣΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ, ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΟΒΟ» 3) Ο ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΦΙΜΩΤΡΟ 4) ΞΑΝΑ ΕΝΑΣ ΚΕΝΝΕΝΤΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ! 5) ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ· «KEΡΑΜEΩΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΠΑΘΩ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΣ ΜΕ ΜΑΣΚΑ»! 6) ΠΑΠΑ ΓΙΩΡΓΗΣ ΣΧΟΙΝΑΣ: «ΠΙΑΣΤΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ»

AKΟΥΣΤΕ ΓΝΩΜΕΣ ΕΙΔΙΚΩΝ

ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΤΕΜΠΕΡΓΚ & ΣΤΟΥΣ ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ

Ο Jean-François Toussaint, καθηγητής ιατρικής και πρόεδρος ιατρικών επιτροπών πρόληψης ασθενειών, μιλά στην γαλλική τηλεόραση για την τεχνητή υστερία που προωθούν κυβερνήσεις, ιατρικές οργανώσεις και ΜΜΕ για την κόβιντ, μια επιδημία που έχει λήξει. Το βίντεο αναρτήθηκε στο κανάλι του βιοχημικού Ιβόρ Κάμινς στις 23 Αυγ. 2020.

_______________________

___________________

β) 150 ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ, ΓΙΑΤΡΟΙ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ:

«STOP ΣΤΗ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ, ΣΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ, ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΟΒΟ»

Μια συλλογικότητα-Ένωση επαγγελματιών υγείας έστειλε στις 28/8/20 ένα « Μήνυμα διεθνούς συναγερμού» απευθυνόμενο στις κυβερνήσεις και στους πολίτες ολόκληρου του κόσμου.
Μεταξύ αυτών που υπογράφουν συγκαταλέγονται γιατροί αρκετών χωρών και πολλοί καθηγητές Ιατρικής εκ των οποίων ο Καθηγητής Μικροβιολογίας Martin Haditsh.
Εμείς επαγγελματίες της Υγείας από πολλές χώρες του κόσμου :

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.