Αυγουστίνος Καντιώτης



ΤΟ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ! Ακυρωθηκε πτηση της αεροπορικης εταιρειας Westjet απο το Καλγκαρι στο Τοροντο του Καναδα, στις 8 Σεπτεμβ. διοτι ενα μωρο 19 μηνων δεν φορουσε μασκα!!! 2) Ξεκινησαν οι λιποθυμιες παιδιων στα σχολεια λογω μασκας απο την πρωτη μερα! (video)

date Σεπ 14th, 2020 | filed Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

TO TΡEΛOKOMEIO THΣ MAΣKAΣ!!!

Ένα μωρό 19 μηνών που δεν φορούσε μάσκα για κορονοϊό στάθηκε αιτία να ακυρωθεί πτήση της αεροπορικής εταιρείας Westjet από το Κάλγκαρι στο Τορόντο του Καναδά, στις 8 Σεπτέμβρη.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο Global News, η οικογένεια του 19 μηνών βρέφους είχε πάρει τις θέσεις της στο αεροπλάνο, όταν μια αεροσυνοδός εμφανίστηκε και απαίτησε να φορέσουν μάσκα για κορονοϊό και τα δύο παιδιά.
Όπως εξήγησε ο πατέρας της οικογένειας στο ΜΜΕ, κατάφερε να βάλει τη μάσκα στην τρίχρονη κόρη του, αλλά το 19 μηνών μωράκι άρχισε να κλαίει και αγωνιζόταν να τη βγάλει.
«Όλη την ώρα η αεροσυνοδός μας κοιτούσε πολύ αναστατωμένη» ανέφερε η μαμά της οικογένειας. «Δώσε μας μερικά λεπτά» είπε η μητέρα στην αεροσυνοδό, γιατί δεν είχε βάλει ποτέ ξανά μάσκα στη μικρή της κόρη.
«Ήταν τότε που η μεγαλύτερη κόρη, δικαιολογημένα, άρχισε να πανικοβάλλεται» συνέχισε η μητέρα του βρέφους.
«Σας το ζητάω για τελευταία φορά γιατί μετά θα έρθει εδώ η αστυνομία και θα σας συλλάβουν και θα βγείτε έξω κι εσείς και το παιδιά σας» είπε η αεροσυνοδός, σύμφωνα με τη μητέρα.
Τελικά, το 3χρονο κοριτσάκι ηρέμησε και φόρεσε από μόνο του τη μάσκα, αλλά στο βρέφος κάτι τέτοιο ήταν αδύνατο, όπως φαίνεται στο βίντεο από κινητό που ανέβασε ο πατέρας της οικογένειας, Σαφβάν Τσουντρί….
https://www.pentapostagma.gr/kosmos/6963049_kanadas-akyrosan-ptisi-epeidi-19-minon-brefos-den-forage-maska

9a150f5deb69

Ξεκινησαν οι λιποθυμιες παιδιων στα σχολεια λογω μασκας απο την πρωτη μερα! (video)

Ακούστε τι λένε οι γονείς και το περιστατικό που συνέβη στο 1ο δημοτικό σχολείο της Ζακύνθου με μία μαθήτρια της Α’ δημοτικού που λιποθύμησε στο προαύλιο λόγω της επιβαλλόμενης μασκοφορίας…

Μετά την λιποθυμία της, μάλιστα, οι δάσκαλοι δεν της έβγαλαν καν τη μάσκα που φορούσε, μέχρι που η μητέρα της πήδηξε τα κάγκελα για να της την αφαιρέσει.

Δείτε τι λένε οι γονείς και βγάλτε τα συμπεράσματά σας για το παράδοξο ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς…
_________

__________

Στο 1ο Δημοτικό σχολείο Καστοριάς είχαμε άλλα τρία περιστατικά λιποθυμιών στο προαύλιο κι αυτό ήταν μόνο η αρχή. Ο διευθυντής του σχολείου, μάλιστα, προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα ότι δήθεν δεν έφταιγε η μάσκα που φορούσαν δύο ώρες που βρίσκονταν στην αίθουσα…

Δειτε την συνεχεια εδωhttps://www.flogasport.gr/%ce%f%80%ce%b1%ce%b9%cee%bb%cf%8c%ce%b3%cf%89/

  *  *  *
 – Είναι επικίνδυνη τελικά η μάσκα για ένα μικρό παιδί;. Μαρτυρίες στα social media μιλάνε για λιποθυμίες μαθητών σε πολλά σχολεία της χώρας. Στο …
Tην συνexeia: www.sportime.gr › ExtraTime

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.