Αυγουστίνος Καντιώτης



Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΣΘΕΝΗΣ & ΣΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΓΙΝΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ 2) Ξεκινησαν καταληψεις στα σχολεια κατα της υποχρεωτικης χρησης μασκας – Κλειδωνουν τους καθηγητες εξω! 3) & 4) βίντεο που διακωμωδουν την κατασταση

date Σεπ 15th, 2020 | filed Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ο Μητροπολιτης Φλωρινης Αυγουστινος Καντιωτης βλεποντας
τα σκοτεινα προσωπα που αναλαμβαναν το Υπουργειο Παιδειας, γραφει στο
περιοδικο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΣΠΙΘΑ, φυλ. 274, Ὁκτωβρίου 1964

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΣΘΕΝΗΣ

«Καὶ σήμερα ἡ κατάστασις τῆς Ἑλληνικῆς Παιδείας δὲν εἶνε εὐχάριστη και θὰ γίνη εἰς τὸ προσεχὲς μέλλον ἀκόμη χειρότερη. Χειρότερη, Θὰ μᾶς εἴπουν; Ὄχι δὰ τόση ἀπαισιοδοξία!…

  • ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣΚαι εμεῖς σήμερα ὲρωτοῦμε: Ειχε άδικο ο αγωνιστής επίσκοπος; Αν συγκρίνουμε τα παιδιά της Ελλάδος τοῦ 1964, με τα σημερινα παιδια θα τρομάξουμε. Εκεῖνα ειχαν έλλειψη υλικῶν αγαθων, αλλα είχαν ΧΡΙΣΤΟ και ΕΛΛΑΔΑ στην καρδιά.  Σημερα τα παιδια κινδυνευουν και σωματικα και πνευματικά, εξ αιτίας της αθεας και ανθελληνικης παιδείας των μασόνων πολιτικῶν που κυβερνουν την Ελλάδα. Νόμοι υπερ των εκτρώσεων. Εκατομμύρια Ελληνόπουλα σκοτώνονται πριν να γεννηθουν. Νόμοι υπέρ της ανωμαλίας, υπερ τῆς αθεϊας… Σχολικα βιβλία αίσχους, που σκοτώνουν ότι αγνο και ωραίο έχει η ψυχή τοῦ παιδιοῦ. Τα ὶδανικα τῶν Ἑλληνων, ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΠΑΤΡΙΔΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, που δονούσαν άλλοτε της καρδιες των μαθητων, τα διέγραψαν και τα βάπτισαν  ρατσισμό οι μασόνοι!!! Ευτυχῶς κρατᾶ ακόμα η Ελληνική οικογένεια. Οι ανθέλληνες όλων των κομμάτων έχουν στήσει παγίδες γύρω από το καθε παιδί και μόνο για τα προσφυγόπουλα ενδιαφέρονται. Τα παιδιά των Ελλήνων είναι δευτέρας κατηγορίας! Τα Ελληνόπουλα κινδυνευουν και σωματικα απο ξένα επικίνδυνα κακοποια στοιχεια, που γέμισαν την Ελλάδα και κυκλοφοροῦν ανάμεσά τους. Κινδινεύουν και από χίλιους δυο άλλους λόγους.
  • Ὀ επίσκοπος Αὺγουστῖνος όταν μιλοῦσε, για τους εχθρούς τῆς Πατρίδος, έλεγε: Αν ευρισκαν μηχάνημα, θα μᾶς αφαιροῦσαν και αυτό το οξυγόνο που αναπνέουμε. Αυτό  σήμερα ανέλαβε να κάνει η ελληνικη κυβέρνηση, που εκτελεῖ εντολές των εχθρῶν τῆς Ελλάδος, με την δικαιολογία του κορονοϊου. Με τις μασκες, αφαιρεῖ το οξυγόνο όχι μόνο από τους μεγάλους αλλα και από τα μικρά παιδια.

090634b9b49e9b3e4c9bc943

Ξεκινησαν καταληψεις στα σχολεια

κατα της υποχρεωτικης χρησης μασκας – Κλειδωνουν τους καθηγητες έξω!

Καταλήψεις ξεκίνησαν στα σχολεία γονείς και μαθητές διαμαρτυρόμενοι για την υποχρεωτική χρήση μάσκας.
Συγκεκριμένα στα Χανιά βρίσκεται από το πρωί υπό κατάληψη το σχολικό συγκρότημα Βουκολιών του δήμου Πλατανιά, στο οποίο στεγάζονται το Γενικό Λύκειο και το Γυμνάσιο της περιοχής. Στην κατάληψη συμμετέχουν μαθητές του σχολείου εκφράζοντας την αντίθεσή τους με την χρήση μάσκας στα σχολεία. Οι συμμετέχοντες στην κινητοποίηση έχουν κλείσει την είσοδο του σχολείου, ενώ έχουν υψώσει και πανό.

Τρεις καταλήψεις σε σχολεία της Πάτρας
Ίδια εικόνα όμως παρατηρείται και στη Πάτρα όπου από το πρωί βρίσκονται τρία σχολεία υπό κατάληψη με μαθητές που αρνούνται να φορέσουν μάσκα!
Πρόκειται για το 2ο και 12ο Λύκειο Πάτρας αλλά και το Γυμνάσιο – Λύκειο Φαρών. Οι μαθητές στο 2ο, έχουν κλειδώσει απ έξω τους καθηγητές και διαμαρτύτονται για τις μάσκες και τον αριθμό των μαθητών ανά τάξη.
Οι μαθητές των σχολείων αποφάσισαν να κάνουν καταλήψεις αρνούμενοι να φορέσουν μάσκες μέσα στις τάξεις, όπως προβλέπουν οι διατάξεις των Υπουργείων για την προστασία από τον κορωνοϊό….
Φαίνεται πως μετά τις αντιδράσεις των γονέων για τη χρήση μάσκας στα σχολεία έρχονται και οι πρώτες αντιδράσεις από μαθητές αφού ήδη από σήμερα σχολεία της χώρας βρίσκονται υπό κατάληψη.

 

3) Προειδοποιω θα πεσει πολυ γελιο, δειτε το απο την αρχη μεχρι το τελος

4) Ειναι φυσιολογικό να εχεις άγχος την πρώτη μερα του σχολείου
https://youtu.be/WC_42W8HNm8

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.