Αυγουστίνος Καντιώτης



OI ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ & ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ, ΧΡΗΣΙΜΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ & ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ, ΟΔΟΣΤΡΟΤΗΡΕΣ ΚΑΘΕ ΕΘΝΙΚΗΣ & ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ, ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ & ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. 2) ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΕΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 28 ΟΚΤΩΜΒΡΙΟΥ & ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ, ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ & ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΦΑΣΑΡΙΕΣ & Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΡΟΧΩΡΑ, ΚΑΤ᾽ ΕΝΤΟΛΗ, ΣΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ & ΟΧΙ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ!!!

date Οκτ 29th, 2020 | filed Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

OI ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ & ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ

ΦΡΟΥΤΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ, ΧΡΗΣΙΜΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ & TΩΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ, ΟΔΟΣΤΡΟΤΗΡΕΣ ΚΑΘΕ ΕΘΝΙΚΗΣ & ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ

Μηχανοκίνητη πορεία για την 28η Οκτωβρίου στο κέντρο της Πάτρας- Βγήκαν στους δρόμους οι αντιεξουσιαστές- (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Πάνω από 100 αυτοκίνητα και δίτροχα συμμετέχουν στην πορεία η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας. Οι συμμετέχοντες κορνάρουν και ψέλνουν τον εθνικό ύμνο. Στην πορεία πρωτοστατεί ιερέας ο οποίος κρατάει ελληνική σημαία. Στην «ουρά» της μηχανοκίνητης πορείας εμφανίστηκαν ομάδες αντιεξουσιαστών με αποτέλεσμα να απειληθεί σύρραξη. Ευτυχώς παρενέβει έγκαιρα η αστυνομία η οποία τους απώθησε και τους άλλαξε κατεύθυνση.

 *  *  *

Μηχανοκινητη πορεια στη Θεσσαλονικη κατα του συλλαλητηριου για τη Μακεδονια

Συγκέντρωση και μηχανοκίνητη πορεία πραγματοποίησαν το μεσημέρι μέλη του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Η διαμαρτυρία διοργανώθηκε ως αντίδραση στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία που πραγματοποιείται αύριο στον Λευκό Πύργο, ενώ οι διαμαρτυρόμενοι συγκεντρώθηκαν στην οδό Εγνατία, στο ύψος της Καμάρας και κινήθηκαν με δίκυκλα και οχήματα σε κεντρικές οδούς της πόλης.
Οι επιβαίνοντες στα οχήματα και στα δίκυκλα κρατούσαν σημαίες του χώρου και έριχναν φυλλάδια με αντιεθνικιστικά συνθήματα.
Μέλη αντιεξουσιαστικών κινήσεων έχουν αναγγείλει αντισυγκέντρωση, αύριο το μεσημέρι στην Καμάρα, την ώρα διεξαγωγής του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία.

  *  *  *

Στη Θεσσαλονίκη 22 προσαγωγές και 26 μηνύσεις για απόπειρα… παρέλασης!!! (πηγή: thesstoday.gr)

* * *

Στοπ αντεξουσιαστων στην μηχανοκινητη πορεια στο Αγρινιο

H προγραμματισμένη για σήμερα μηχανοκίνητη πορεία για να τιμηθεί η Εθνική Επέτειος στο Αγρίνιο ακυρώθηκε.

Ομάδα αντεξουσιαστών που συγκεντρώθηκαν στην αερογέφυρα δεν επέτρεψαν την πραγματοποίηση της συμβολικής ενέργειας κάποιων που σχεδίαζαν να τιμήσουν τους ήρωες του «ΟΧΙ» με διαφορετικό τρόπο καθώς, στα πλαίσια των μέτρων για τον κορονοϊό, ματαιώθηκαν οι παρελάσεις.
Ειδικότερα, στην αερογέφυρα από τις 11.15 είχαν συγκεντρωθεί κάποια αυτοκίνητα και προσέρχονταν και άλλα καθώς το ραντεβού είχε οριστεί στις 11.30.
Ωστόσο αντεξουσιαστές έκαναν συγκέντρωση σε μικρή απόσταση με σκοπό να εμποδίσουν την πορεία, φώναζαν συνθήματα και επικράτησε και μικρή ένταση.

* * *

Πάτρα: Προσαγωγές μετά τη μηχανοκίνητη πορεία

– Ανάμεσά τους και δημοτικός σύμβουλος

Σε προσαγωγές προχώρησε η Αστυνομία της Πάτρας, μετά τη μηχανοκίνητη πορεία που διοργάνωσαν Πατρινοί στο κέντρο της πόλης, το πρωί της Τετάρτης, για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Η πορεία έγινε με αυτοκίνητα και μηχανάκια, μετά τη Λειτουργία, και παρά τις απαγορεύσεις για την προστασία της κοινότητας από τη διασπορά του κορωνοϊού, που βρίσκεται σε έξαρση.
Κατά τη διάρκεια της πορείας σημειώθηκαν μικροεπεισόδια όταν η πομπή έφτασε στη συμβολή των οδών Γούναρη και Αγίου Ανδρέου, όταν αστυνομικοί προσπάθησαν να τους σταματήσουν. Οι πολίτες χωρίς μάσκες και με σημαίες στα χέρια, τα έβαλαν με τους αστυνομικούς, που δεν τους άφηναν να κάνουν παρέλαση, λόγω της φετινής απαγόρευσης.
Μάλιστα, όπως καταγγέλλει ο δημοτικός σύμβουλος της δημοτικής παράταξης «Σπιράλ» Χαράλαμπος Στανίτσας, ο οποίος συμμετείχε στην πορεία, η Αστυνομία προχώρησε σε τρεις προσαγωγές ατόμων για εξακρίβωση στοιχείων. Μεταξύ των προσαχθέντων ήταν και ο κ. Στανίτσας, ο οποίος περιέγραψε το γεγονός με ανάρτησή του στη σελίδα του στο Facebook, ως εξής:
“Μετά τον εκκλησιασμό για την Αγία Σκέπη και την δοξολογία υπό του Κερνίτσης κ.Χρυσάνθου, με τα αυτοκίνητα μας και τις σημαίες μας στην Πάτρα, Εθνικός Ύμνος στον ανδριάντα του Γερμανού και ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ στην ΑΣΦΑΛΕΙΑ Πατρών ( με Chris Adamopoulos και Δημήτρη Ξάνθη).
Ευχαριστούμε πολύ τον Διευθυντή Ασφαλείας Πατρών για την συνοδεία της υπηρεσίας του στην βόλτα μας καθώς και για την ευχάριστη παραμονή μας στην Ερμού. Ήταν πολύ ευγενικοί και, όπως μας είπαν, απλά εκτελούσαν εντολές άνωθεν. Άλλωστε είναι τοις πάσι γνωστό ότι μέσα στο αυτοκίνητό σου ο κορονοιος θερίζει αλύπητα. Ζήτω η ΕΛΛΑΣ, Ζήτω το ΈΘΝΟΣ, ΖΉΤΩ και το ΕΘΝΌΣΗΜΟ που τίμησε σήμερα η Ασφάλεια” .

Πηγή:dete.gr

* * *

kozan.gr: Koζάνη: Μηχανοκίνητη πορεία, αφιερωμένη στην Εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, σε κεντρικούς δρόμους της πόλης (Βίντεο)

https://kozan.gr/archives/314512
Το πατριωτικό φρόνημα των Ελλήνων δεν λυγίζει! Κοζάνη: Οικογένεια διοργάνωσε τη δική της παρέλαση στην αυλή του σπιτιού της (ΒΙΝΤΕΟ)

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.