Αυγουστίνος Καντιώτης



O Καθ. Λοιμωξιολογος Christian Perronne δηλωσε: Δεν θελουμε να γινουμε σαν τις μεταλλαγμενες ντοματες και το καλαμποκι. Δεν ειναι εμβολια, αλλα προϊοντα γονιδιακης θεραπειας. Μπορει μεταδωσουμε τις γενετικες μεταλλαξεις στα παιδια μας. Αυτοι που τα προωθουν ειναι μαθητευομενοι μαγοι & παιρνουν τους πολιτες του κοσμου για ινδικα χοιρiδια..

date Δεκ 18th, 2020 | filed Filed under: ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ & ΛΗΣΤΕΣ

Απαλλάχθηκε από τα καθήκοντά του ο Καθηγητής
Λοιμωξιολογίας Christian Perronne που δήλωσε για εμβόλιο mRNA:

Δεν θελουμε να γινουμε σαν τις μεταλλαγμενες ντοματες και το καλαμποκι. Δεν ειναι εμβολια, αλλα προϊοντα γονιδιακης θεραπειας…..

H λογοκρισία δεν έχει τέλος όπως και οι διωγμοί των διαφωνούντων Πανεπιστημιακών Ιατρών που διαφοροποιούνται από το ”Υπουργείο Αλήθειας”. Με ένα δελτίο τύπου στην σελίδα του στο Facebook, αυτή την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου ο Καθηγητής Λοιμωξιολογίας Christian Perronne εξειδικευμένος στις λοιμώδεις νόσους που προήδρευσε σε φορείς και σε συμβούλια της Δημόσιας Υγείας συμπεριλαμβανομένων επί εμβολίων, ανακοινώνει ότι ο M. Hirsch, Γ Διευθυντής του AP-HP (Assistance Publique Hôpitaux de Paris), του επέδωσε μια εντολή βάση της οποίας θέτει τέλος στις υπηρεσίες του ως Επικεφαλή της Υπηρεσίας στη συνέχεια μιας κλήσης αυτό το πρωί στις 8 h…Διαβάστε την συνέχεια :

https://www.triklopodia.gr/%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CF%87%C-%CE%BA%CE%B1%CE%B8/

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.