Αυγουστίνος Καντιώτης



Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΤΑΡΑΚΩΝΕΤΑΙ! Αποπειρα φιμωσεως -Eπειγουσα προκαταρκτικη εξεταση- του Αξιου Ιεραρχου Κυθηρων Σεβασμιωτατου Σεραφειμ καθως και του αγρυπνουντος πληρωματος της Εκκλησιας. 2) Παλιν ο βδελυρος Ηρωδης μαινεται, παλιν ταραττεται!!! 3) ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ Ο ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΥΘHΡΩΝ & ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΥ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ

date Ιαν 3rd, 2021 | filed Filed under: ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ, ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Διωκεται ο Σεβ. Κυθηρων, Σεραφειμ, που ανεδειξε τη χρηση κυτταρων απο εμβρυα εκτρωσεων για παραγωγη «εμβολiων» covid-19.

http://stalagmaties.blogspot.com/2021/01/covid-19.html

9a150f5deb69

Παλιν ο βδελυρος Ηρωδης μαινεται, παλιν ταραττεται!!!

Ευρωαστ. κορωνοϊουΑπόπειρα φιμώσεως του Αξίου Ιεράρχου Κυθήρων Σεβασμιωτάτου Σεραφείμ καθώς και του αγρυπνούντος πληρώματος της Εκκλησίας.
Eπείγουσα προκαταρκτική εξέταση προς διερεύνηση τυχόν αυτεπαγγέλτως διωκόμενων πράξεων και ανατέθηκε σε Εισαγγελικό Λειτουργό, κατόπιν εντολής της διευθύνουσας Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά; (Απαγορευουν μετά ροπάλου η αντιθετη γνωμη!!! Μηπως μας κυβερνα ο πεθαμενος της  Χοτζας της Αλβανίας)

Με αφορμή την νέα παρέμβαση εισαγγελέα για τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Κυθήρων σχετικά με το εμβόλιο.

(Δείτε άρθρο: https://www.kathimerini.gr/world/561203191/to-vatikano-krinei-ithika-apodekta-ta-emvolia-kata-tis-covid-19/

Ο Σεβασμιώτατος Κυθήρων Σεραφείμ απαντά:

  • «πειθαρχεῖν δεῖ Θεῷ μᾶλλον ἢ ἀνθρώποις».
    «εἰ γὰρ ἔτι ἀνθρώποις ἤρεσκον, Χριστοῦ δοῦλος οὐκ ἂν ἤμην»!

Εδώ και πολλά χρόνια κρατάει Θερμοπύλες και ψηλά την Ομολογία της Πίστεως, η απροσκύνητη στάση του Κυθήρων Σεβ. Σεραφείμ ενοχλεί και αποκαλύπτει την κυβέρνηση Μητσοτάκη, η οποία είναι ευθυγραμμισμένη με τα χθόνια σχέδια της παγκόσμιας κυβέρνησης της Νέας Τάξεως Πραγμάτων με στόχο να κάνει τον «μετάνθρωπον», τον μεταλλαγμένο άνθρωπο-ρομπότ.
Τα όργανα της Νέας Τάξεως Πραγμάτων λύσσαξαν θέλουν τους λαούς φοβισμένους καὶ γονατισμένους, για να μπορούν να τους κατεξουσιάζουν. Ὁ φοβισμένος λαός είναι υπάκουος και διαχειρίσιμος.
Σφοδρές αντιδράσεις, συγκίνηση και διεθνές ενδιαφέρον προκαλεί σε όλη την Ορθοδοξία η ομολογιακή στάση του Κυθήρων Σεβ. Σεραφείμ. Επιχειρείται συστηματική στόχευση και διωγμός του από τους «εισαγγελάτους» της μίσθαρνης δημοσιογραφίας και των οργάνων επιβολής της κυβέρνησης Μητσοτάκη για να κάμψουν το φρόνημα του γενναίου επισκόπου και των πιστών.

https://agonasax.blogspot.com/2020/12/blog-post_893.html

9a150f5deb69

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ Ο ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΥΘHΡΩΝ

https://www.youtube.com/watch?v=k9_ceDXazp0&feature=emb_logo

Μην κάνετε το εμβόλιο, περιέχει έμβρυα από εκτρώσεις το γνωρίζει και ο Πάπας.

  • ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΥ,
  • ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ .

Πριν από 7 ημέρες — Η επίσημη ανακοίνωση του Βατικανού και του Πάπα Φραγκίσκου
Το Βατικανό ανακοίνωσε στους Ρωμαιοκαθολικούς την Δευτέρα ότι είναι «ηθικά αποδεκτή» η χρήση εμβολίων κατά του κορωνοϊού Covid-19 ακόμη και αν στην διαδικασία παραγωγής τους χρησιμοποιήθηκαν κυτταρικές σειρές που προέρχονται από τον ιστό εμβύων από εγκυμοσύνες που τερματίστηκαν με έκτρωση.

Η επιτροπή που είναι υπεύθυνη για δογματικά θέματα (Congregation for the Doctrine of the Faith) ανέφερε πως η χρήση τέτοιων εμβολίων επιτρέπεται εφόσον δεν υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις.

Τα εμβόλια και της Pfizer και της Moderna έχουν κάποια σχέση με κυτταρικές σειρές που προέρχονται από τους ιστούς εμβρύων από εμβλώσεις του περασμένου αιώνα, όπως ανέφερε σε ξεχωριστή ανακοίνωσή της στους Αμερικανούς Καθολικούς και η Διάσκεψη των Καθολικών Επισκόπων των ΗΠΑ (U.S. Conference of Catholic Bishops) την περασμένη βδομάδα.

Η ανακοίνωση του Βατικανού, η οποία δημοσιεύθηκε στον επίσημο ιστότοπο «VaticanNews.va», ανέφερε ότι η χορήγηση ηθικής νομιμότητας σχετίζεται με την αρχή «διαφορετικοί βαθμοί ευθύνης της συνεργασίας στο κακό».

Αυτό σημαίνει ότι επειδή η πανδημία είναι ένας τόσο σοβαρός κίνδυνος τέτοια εμβόλια «μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ήσυχη συνείδηση και με τη συγκεκριμένη γνώση ότι δεν αποτελούν επίσημη συνεργασία με την έκτρωση από την οποία προέρχονται τα κύτταρα που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή των εμβολίων», αναφέρει το σημείωμα το οποίο εγκρίθηκε από τον ίδιο τον Πάπα Φραγκίσκο στις 17 Δεκεμβρίου και δημοσιοποιήθηκε την Δευτέρα.

Λόγω έλλειψης ασφαλών εμβολίων από άλλες πηγές, συνεχίζει η επίσημη ανακοίνωση του Βατικανού, «είναι ηθικά αποδεκτό να λάβει κάποιος εμβόλια για τον Covid-19 που έχουν χρησιμοποιήσει κυτταρικές σειρές από έμβρυα εκτρώσεων στην διαδικασία έρευνας και επεξεργασίας».

Οι Ρωμαιοκαθολικοί Επίσκοποι των ΗΠΑ δήλωσαν πως τα εμβόλια χρησιμοποιήσαν τις κυτταρικές σειρές που προέρχονται από ιστούς δύο εκτρώσεων που έλαβαν χώρα την δεκαετία του 1960 και του 1970 και έχουν αναπαραχθεί πολλές φορές από τότε.

Ανακοινώσεις για την ηθική διάσταση των εμβολίων έγιναν από το Βατικανό το 2005, το 2008 και το 2017. Στην ανακοίνωση «Dignitas Personae» του 2008, εγκεκριμένη από τον Πάπα Βενέδικτο XVI, τονιζόταν πως «υπάρχουν διαφορετικοί βαθμοί υπευθυνότητας» για τα εμβόλια διότι «σε οργανισμούς όπου χρησιμοποιούνται κυτταρικές σειρές παράνομης προέλευσης, η ευθύνη αυτών που λαμβάνουν την απόφαση να τις χρησιμοποιήσουν δεν είναι η ίδια με εκείνη που δεν έχουν φωνή για μια τέτοια απόφαση».

Η πρόσφατη ανακοίνωση του Βατικανού για τον Covid-19 ξεκαθαρίζει πως η χρήση τέτοιων εμβολίων «δεν αποτελεί από μόνη της νομιμοποίηση, ακόμη και έμμεση, της πρακτικής των εκτρώσεων».

Προέτρεψε επίσης την φαρμακευτική βιομηχανία να αναπατύξει εντελώς ηθικά εμβόλια και τις κυβερνήσεις και τους διεθνείς οργανισμούς να τα κάνουν πιο προσβάσιμα στα φτωχώτερα έθνη του πλανήτη.

Τέλος, υπογράμμισε πως η χρήση εμβολίων παραμένει εθελοντική αλλά «το κοινό καλό μπορεί να ενθαρρύνει τον εμβολιασμό, ιδιαίτερα για την προστασία των πιο αδύναμων και των πιο εκτεθειμένων». Πρόσθεσε ωστόσο πως αυτοί που για λόγους συνείδησης λόγω των κυτταρικών σειρών δεν θέλουν να εμβολιαστούν πρέπει «να κάνουν το παν και με άλλα μέσα προφύλαξης και κατάλληλης συμπεριφοράς για να αποφύγουν να γίνουν τα μέσα της διάσπορας του μολυσματικού ιού».

Η συζήτηση για τις κυτταρικές σειρές των εμβολίων δεν είναι καινούργια αλλά επανήλθε με αφορμή τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού.

Σε δηλώσεις του στο «Reuters» ο Δρ David Matthews, Ιολόγος του Πανεπιστημίου του Μπρίστολ ανέφερε πως «πολλά εμβόλια ιών γίνονται σε κυτταρικές σειρές που προέρχονται από έμβυρα και στη συνέχεια το εμβόλιο καθαρίζεται από αυτά τα κύτταρα σε εξαιρετικά υψηλά πρότυπα. Οι περισσότερες από αυτές τις σειρές (συμπεριλαμβανομένων των σειρών MRC-5 και 293) προήλθαν από δείγματα ιστών που λήφθησαν από έμβρυα αμβλώσεων στις δεκαετίες του 1960 και του 1970 και τα κύτταρα από τότε αναπτύσσονται σε εργαστήρια σε όλο τον κόσμο».

Το «Reuters» αναφέρει πως οι κυτταρικές σειρές δεν αποτελούν τα ίδια κύτταρα από το νεκρό έμβρυο αλλά έχουν αναπτυχθεί σε εργαστήρια από πρωτογενή κυτταρική καλλιέργεια που λήφθηκε αρχικά από ένα έμβρυο. Ιδιαίτερα για τη σειρά MRC-5, αυτή προέρχεται από έκτρωση ενός λευκού αρσενικού εμβρύου τη δεκαετία του 1960. Μια άλλα σειρά, η WI-38 προέρχεται επίσης από έκτρωση του 1960.

Στην ιστοσελίδα του Νοσοκομείου Παίδων της Φιλαδέλφειας των ΗΠΑ αναφέρεται πως οι λόγοι που χρησιποιούνται αυτές οι κυτταρικές σειρές είναι διότι οι ιοί στα πειράματα μεγαλώνουν καλύτερα σε ανθρώπινα κύτταρα αντί στα κύτταρα ζώων, αφού ο τελικός παθόντας είναι ο άνθρωπος. Μερικά γνωστά εμβόλια που έγιναν με αυτές τις κυτταρικές σειρές είναι για την ανεμοβλογιά, την ερυθρά, την ηπατίτιδα Α’ και την λύσσα.

Η ιστοσελίδα αναφέρει πως δεν μεταδίδεται DNA των εμβρύων αυτών μέσα από τα εμβόλια και πως αυτά καθαρίζονται.

Ωστόσο, ο Δρ Paul A. Offit του ίδιου νοσοκομείου αναφέρει πως οι εκτρώσεις έγιναν στην Αγγλία και την Σουηδία στις αρχές της δεκαετίες του 1960 και στην ερώτηση «αν υπάρχουν υπολείμματα ή πολύ, πολύ, πολύ μικρές ποσότητες από ίχνη από DNA από εκείνες τις αρχικές εκτρώσεις στα εμβόλια που μόλις ανέφερε, η απάντηση είναι    ναι.»

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.