Αυγουστίνος Καντιώτης



ΑΠIΣΤΕΥΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ – 1) Πορτογαλια: Πεθανε 41χρονη υγειονομικος 2 ημερες μετα το εμβολιο της Pfizer 2) O υποδιοικητης του “Θριασιου” δυο ημερες μετα το εμβολιο του κορωνοϊου διασωληνωθηκε. Τι λεει η γυναικα του – 3) Ζητησαν να υπογράψουν: “συναινω να εμβολιαστω για τον κορωνοϊο παρ’ ολο που μεχρι τωρα δεν ειναι πληρως γνωστες ολες οι ανεπιθυμητες ενεργειες απο το εμβολιο ακομη θανατηφορες”

date Ιαν 12th, 2021 | filed Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Πορτογαλια: Πεθανε 41χρονη υγειονομικος 2 ημερες μετα το εμβόλιο της Pfizer

Ευρωαστ. κορωνοϊουΤον γύρο του Διαδικτύου κάνει η είδηση θανάτου της 41χρονης Σόνια Ασεβέντο, από την Πορτογαλία, εργαζόμενης στον υγειονομικό τομέα, που κατέληξε δύο ημέρες αφότου έλαβε το εμβόλιο της Pfizer
Η μητέρα δύο παιδιών εμβολιάστηκε, σύμφωνα με την βρετανική Daily Mail, στις 30 Δεκεμβρίου και έφυγε από τη ζωή την πρώτη ημέρα του 2021.

https://www.vimaorthodoxias.gr/diethni-2/koronoios-portogalia-pethane-41tis-pfizer/

O υποδιοικητης του “Θριασιου” δύο ημέρες μετά του κορωνοϊού διασωληνωθηκε

https://youtu.be/8u4vTmq0FXY

Αγωνια για τον υποδιοικητη του Θριασιου:

Τι λεει η γυναικα του

O υποδιοικητής του “Θριασίου”  που νοσηλεύεται διασωληνωμένος, έκανε τη Δευτέρα το εμβόλιο του κορωνοϊού.
Ο 54χρονος που δεν είχε υποκείμενα νοσήματα, εμφάνισε συμπτώματα του κατώτερου αναπνευστικού, δύο ημέρες μετά το εμβόλιο.

https://youtu.be/8u4vTmq0FXY

9a150f5deb69

Ζητησαν να υπογράψουν:

“συναινω να εμβολιαστω για τον κορωνοϊο

παρ’ όλο που μέχρι τώρα δεν είναι πλήρως γνωστές όλες οι ανεπιθύμητες ενέργειες από το εμβόλιο ακόμη θανατηφόρες”.

Για «προσπάθεια τρομοκράτησης των υγειονομικών που δεν βοηθά την εμβολιαστική προσπάθεια που γίνεται στη χώρα», καταγγέλλει τη Διοικήτρια του Νοσοκομείου Καρδίτσας, η Παννελήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ).
Όπως υποστηρίζει η διοίκηση μοίρασε έγγραφο στους υγειονομικούς του Νοσοκομείου, με το οποίο πρέπει να δηλώσουν ότι συναινούν ή δεν συναινούν στον εμβολιασμό τους, γνωρίζοντας τις ….”πιθανές θανατηφόρες παρενέργειες του εμβολίου”
Πηγή: https://www.skai.gr/news/greece/karatomisi-tou-%E2%80%8Bdioikiti-nosokomeiou-karditsas-meta-apo-eggrafo-synainesis-gia-emvolia.

  https://www.healthview.gr/92981/apisteyti-kataggelia-tis-poedin-gia-to-nosokomeiiasmo-apo-toys-ygeionomikoys/

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.