Αυγουστίνος Καντιώτης



1) «Βομβα» απο DIE WELT: Η γερμανικη κυβερνηση εξαγορασε επιστημονες για να δικαιολογησει τα lockdowns. 2) Αντισυνταγματικη και παρανομη διαλυση της Ελλαδας». 3) ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΝΦΟΡΝΤ ΚΑΙ ΟΙ ΝΑΟΙ ΜΑΣ 4) Ιερεας ή μασκοφορεμενος αθεος;

date Φεβ 14th, 2021 | filed Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

1) «Βόμβα» από DIE WELT:

Η γερμανικη κυβερνηση εξαγορασε επιστημονες για να δικαιολογησει τα lockdowns.
___

___

2) Αντισυνταγματικη και παρανομη

διαλυση της Ελλαδας»

https://youtu.be/6-d6Q1nEc1A

9a150f5deb69

3. ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΝΦΟΡΝΤ

ΚΑΙ ΟΙ ΝΑΟΙ ΜΑΣ

https://youtu.be/bHF0jUQE-Do

9a150f5deb69

4) Ύποπτος ιερεας

προσβάλλει στην ΕΡΤ την Θεία Λειτουργία και την Θεία Κοινωνία. Να επέμβει άμεσα η Μητρόπολις Πατρών.

Πρόσφατα το δημόσιο κανάλι της ΕΡΤ, το οποίο ως μαστίγιο της εκάστοτε κυβερνήσεως για την χειραγώγηση του Ελληνικού λαού εργάζεται σκληρά και για την απαξίωση του ανθρωπίνου προσώπου, έβγαλε μία διαφήμιση για να προωθήσει το δήθεν νέο του «πρόσωπο»! Ας δούμε ξανά μανά το αηδιαστικό γνώριμο «νέο πρόσωπο» αυτού του τηλεοπτικού καρκινώματος, που με το ίδιο μας το αίμα υφαίνει την υποδούλωσή μας και τον αφανισμό μας.

Στις 6 Οκτωβρίου η απεσταλμένη της ΕΡΤ στην Πάτρα Αθανασία Σταμοπούλου έκανε «ρεπορτάζ» για την πρώτη ημέρα των «νέων αυστηρών μέτρων κατά του κορωνοϊού» στην πόλη της Πάτρας. Λίγο μετά το 39:40 ΕΔΩ εμφανίζεται ένας ιερέας και λέει τα εξής:

«Αποφεύγω να πηγαίνω στην Εκκλησία.

Αποφεύγω γιατί αρκετοί ιερείς έχουνε τον κορωνοϊό. Αρκετοί ιερείς.»

Καταρχάς προκαλεί εντύπωση που σε όλη την Πάτρα η δημοσιογράφος Αθανασία Σταμοπούλου βρήκε τυχαία !!, την ώρα που έκανε ρεπορτάζ στην Πλατεία Γεωργίου, έναν ιερέα ο οποίος διατυμπάνισε δημοσίως (φορώντας βεβαίως την διαβολόμασκα που είναι για όλες τις βρωμοδουλειές) ότι αποφεύγει να πηγαίνει στην Εκκλησία! Έχετε ακούσει εσείς ποτέ ιερέα να λέει ότι αποφεύγει να πηγαίνει στην Θεία Λειτουργία; Ε λοιπόν, ακριβώς πάνω σε έναν τέτοιον «έπεσε» «τυχαία» η δημοσιογράφος !! κ Αθανασία Σταμοπούλου.

Δημιουργείται επίσης το ερώτημα εάν αυτός ο μασκοφορεμένος ρασοφόρος είναι όντως ιερέας. Και δημιουργείται το ερώτημα αυτό διότι αυτά που λέει είναι ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ και ΑΝΗΚΟΥΣΤΑ. Στην μικρή έρευνα που διεξήγαγαν οι Πατρινοί φίλοι αναγνώστες του παρόντος ιστολογίου δεν μπορεί να ταυτοποιηθεί ο φερόμενος ιερεύς. Μένει στην Ιερά Μητρόπολη Πατρών να ξεκαθαρίσει το θέμα….

Tην συνέχεια:

https://orthopraxia.gr/%cf%8d%cf%80%ce%bf%cf%80%cf%84%ce%bf%cf%82-%ce%b9%ce%b5%cf%81%ce%ad%ce%b1%cf%82-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%ce%b2%ce%ac%ce%bb%ce%bb%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b8%ce%b5%ce%af%ce%b1-%ce%bb%ce%b5/

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.