Αυγουστίνος Καντιώτης



Αν δεν δρασουμε σημερα αυριο θα ειναι πολυ αργα για εμας και τα παιδια μας. 2) ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΕΥΝΗΤΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΟΝΤΙΚΑ- ΣΟΚ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ 3) Σφοδρη αντιδραση των Εισαγγελεων στους υποχρεωτικους εμβολιασμους. 4) Ο καθηγ. Φαρμακολογιας του ΑΠΘ, Δημ. Κουβελας: «Ο υποχρεωτικος εμβολιασμος, για το καλο της ανθρωποτητας, ειναι τα λογια που χρησιμοποιησαν οι Γερμανοι γιατροι των Ναζι για να κανουν πειραματα στους κρατουμενους… 5) ΜΑΡΙΟΣ ΜΑΤΣΑΚΗΣ: «ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ & ΝΟΣΟΥΝ & ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΤΟΝ ΙΟ»!!!

Διαβαστε το παρακάτω κειμενο &

YΠΟΓΡΑΨΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

https://www.diktyoellinismou.gr/ypografes-iatrikes-praxeis/

36620 άνθρωποι έχουν υπογράψει
Κείμενο Υπογραφών

Συλλογή Υπογραφών Αντίστασης σε υποχρεωτικές ιατρικές πράξεις, τεστ, εμβόλια σε σχολεία και λοιπούς χώρους εκπαίδευσης και εργασίας.
Αγαπητοί φίλοι ζούμε κάτω από ένα δολοφονικό εγκληματικό και δικτατορικό καθεστώς. Επιβάλλει στα δικαστήρια της χώρας να παίρνουν διαρκώς αποφάσεις περί υποχρεωτικών ιατρικών πράξεων. Οι πράξεις αυτές είναι δολοφονικές σαφώς και εναντίον του λαού.
Είναι Αντισυνταγματικές και άκρως παράνομες. Αντίθετες από το ελληνικό Σύνταγμα και το Διεθνές Δίκαιο.
Όπως αποφαίνονται ιατροί και άλλοι επιστήμονες στον ελληνικό και στον διεθνή χώρο. Τα τεστ και τα υποχρεωτικά εμβόλια πέραν του ότι προσβάλλουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια είναι δολοφονικά για το ανθρώπινο σώμα. Οδηγούν σε πληθώρα παρενεργειών μεταλλάξεων, καρκίνων και θανάτων. Δεν έχουν δοκιμαστεί κλινικά και δεν έχουν επίσημη άδεια από επισήμους επιστημονικούς και κρατικούς οργανισμούς. Προφανώς ζούμε τον εφιάλτη ενός νέου είδους πολέμου που θα αφανίσει την ανθρωπότητα και τον πολιτισμό αν δεν αντισταθούμε με κάθε τρόπο.
Σας προσκαλούμε όλους να συμβάλλετε σε συλλογή υπογραφών και στοιχείων που θα και αποστείλετε προκειμένου η νομική ομάδα να προχωρήσει σε ασφαλιστικά μέτρα και άλλες νομικές ενέργειες σε ελληνικά δικαστήρια αλλά και σε ευρωπαϊκά.
Χρειαζόμαστε χιλιάδες υπογραφών για να δημιουργήσουμε ένα ελληνικό και ακολούθως ένα ευρωπαϊκό μέτωπο αντίστασης με κάθε νόμιμο και ειρηνικό μέσο….

4219881

ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΕΥΝΗΤΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΟΝΤΙΚΑ | ΣΟΚ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ

https://youtu.be/3hXuFcMof-I

4219881

Σφοδρη αντιδραση των Εισαγγελεων στους υποχρεωτικους εμβολιασμους

Απολυταρχική» χαρακτήρισε την κίνηση για υποχρεωτικούς εμβολιασμούς η Πρόεδρος της Ένωσης Εισαγγελέων και αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Άννα Ζαΐρη, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης το πρωί της Πέμπτης.

Η Πρόεδρος της Ένωσης Εισαγγελέων με ένα «ράπισμα» της προς όσους ζητούν υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, μετά την απόφαση για τα ΕΜΑΚ, τονίζει «δεν μπορείτε να υποχρεώσετε κανέναν να θέσει σε κίνδυνο τον εαυτό του».

Συγκεκριμένα η Α.Ζαΐρη είπε: «Δεν μπορείς να υποβάλεις έναν άνθρωπο να υποστεί μια σωματική επέμβαση, ακόμα και αν αυτή είναι μια ένεση. Και μάλιστα, στον βαθμό που αυτό μπορεί να έχει επίδραση στον οργανισμό του. Η υποχρεωτικότητα σε έναν τέτοιο τομέα είναι περίπου αδύνατη. Δεν μπορείτε να υποχρεώσετε κανέναν να θέσει σε κίνδυνο τον εαυτό του. Είναι μια κίνηση απολυταρχική»…

https://kourdistoportocali.com/news-desk/sfodri-antidrasis-ton-eisaggeleon-stoys-ypochreotikoys-emvoliasmoys/

4219881

Ο καθηγητής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας, ο οποίος σχολίασε τα περί υποχρεωτικού εμβολιασμού και την απόφαση που πάρθηκαν για τα ΕΜΑΚ. μιλώντας στο Βεργίνα ΤV.

«Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός,για το καλό της ανθρωπότητας, είναι τα λόγια που χρησιμοποίησαν οι Γερμανοί γιατροί των Ναζί για να κάνουν τα πειράματά τους στους Εβραίους ή στους τσιγγάνους κρατουμένους στα στρατόπεδα συγκέντρωσης».
_____________

_____________

ΜΑΡΙΟΣ ΜΑΤΣΑΚΗΣ: «ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ
ΚΑΙ ΝΟΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΤΟΝ ΙΟ»!!!

Λάβρος στις δηλώσεις του ο Ιατροδικαστής Μάριος Ματσάκης ο οποίος αναφέρει ξεκάθαρα ότι οι εμβολιασμένοι και νοσούν και μεταδίδουν τον ιό κι αυτό όπως σημειώνει είναι ιατρικό γεγονός το οποίο ωστόσο κυβέρνηση και επιδημιολόγοι το κρύβουν επιμελώς από τον λαό.
Αυτούσια η ανακοίνωση του Ματσάκη:

Εδώ και πολλές εβδομάδες/μήνες, δηλώνω οτι, οί εμβολιασμένοι προσβάλλονται από τον κορονοιο, ΝΟΣΟΥΝ και ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ σε άλλους τον ιό.
Αυτό ειναι ΙΑΤΡΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.Το υπουργείο και οι εξαρτώμενοι από αυτό “Επιδημιολόγοι” συμβουλάτορες του, έντεχνα προσπαθούν να αποκρύψουν αυτή την αλήθεια.
Σήμερα το πρωί, στο πρωινό δρομολόγιο του ΡΙΚ, ο διευθυντής των Νοσοκομείων Λεμεσού και Πάφου, κ. Νικολάου δήλωσε ξεκάθαρα ότι οι εμβολιασμένοι νοσούν. Μάλιστα όπως είπε, ο ίδιος νόσησε ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ.
Και συνέχισε λέγοντας ότι κατά τη διάρκεια της νόσησης του ΗΤΑΝ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΙΟΥ. Γι’ αυτό και λάμβανε προληπτικά μέτρα.
Και ερωτώ: Γιατί οι ΜΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ νοσούντες μπαίνουν σε καραντίνα, ενώ οι ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΝΟΣΟΥΝΤΕΣ (π.χ. οι ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ που ΠΙΘΑΝΟΝ να ΝΟΣΟΥΝ αλλά με ελαφρά συμπτώματα) οχι;
Ξεσκεπάστηκαν λοιπόν για ακόμη μια φορά οι προσπάθειες των κυβερνώντων να αποκρύβουν την αλήθεια από τον λαό και να τον παραπλανούν ασύστολα!
Οι εκλογές πλησιάζουν. Μαυρίστε και το κόμμα της εξουσίας και τα κόμματα που τους έδωσαν το δικαίωμα να λειτουργούν δικτατορικά. Δώστε τους το μάθημα που τους αξίζει!!!

Μ. Ματσακης
Ιατροδικαστής

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.