Αυγουστίνος Καντιώτης



Γιατι οι Πιστοι Χριστιανοι ειναι περισσοτερο Αρνητες των εμβολiων;

date Ιούλ 14th, 2021 | filed Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Γιατι οι Πιστοι Χριστιανοι

ειναι περισσοτερο Αρνητες των εμβολιων;

Ευρωαστ. κορωνοϊουΚάποιος γνωστός μου πρόσφατα εξέφρασε την απορία, γιατί οι θρησκευόμενοι άνθρωποι φαίνονται περισσότερο επιρρεπείς σε “θεωρίες συνωμοσίας” γενικότερα και ειδικότερα στην άρνηση του εμβολίου κατά του νέου κορωνοϊού, καθώς και – ήδη νωρίτερα – στην απόρριψη των επιβεβλημένων από το κράτος μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Η απάντηση στο ερώτημα αυτό δεν είναι δύσκολη. Ο λόγος των συγκεκριμένων αντιδράσεων είναι η Αποκάλυψη του Ιωάννη, το τελευταίο (ως γνωστόν, ελπίζω) βιβλίο της Καινής Διαθήκης και συνολικά της Αγίας Γραφής των χριστιανών. Εκεί δίνεται με έμφαση μια προφητεία, που αναφέρεται σε κάποιο “θηρίο”, που θα κυβερνήσει τον κόσμο πείθοντας τους ανθρώπους να υποταχθούν σ’ αυτό και μάλιστα “να χαράξουν στο μέτωπο ή στο δεξί τους χέρι” το όνομά του ή “τον αριθμό του ονόματός του”, που θα είναι το 666 (χξς΄, όπως γράφεται στο αρχαίο ελληνικό αριθμητικό σύστημα). Όσοι αντισταθούν “δεν θα μπορούν ούτε να αγοράζουν, ούτε να πουλάνε τίποτε” και “θα είναι καταδικασμένοι σε θάνατο”.

Το “θηρίο” αυτό μάλιστα θα έχει “εικόνα που μιλάει” και θα κατεβάσει “πυρ εξ ουρανού”, πείθοντας όλο τον κόσμο για τις ανυπέρβλητες δυνάμεις του (θα φροντίσει γι’ αυτό ο υπασπιστής του, που η Αποκάλυψη τον ονομάζει “ο ψευδοπροφήτης”). Επιπλέον, το ένα από τα “πολλά κεφάλια του” θα είναι αρχικά τραυματισμένο θανάσιμα, αλλά, αντί να πεθάνει, θα ζήσει, επιβεβαιώνοντας ότι το “θηρίο” είναι “ο ισχυρότερος απ’ όλους” πάνω στη Γη.

Δύο προφήτες του αληθινού Θεού θα του αντισταθούν, τους οποίους θα θανατώσει “στη μέση της Αγίας Πόλης, εκεί που και ο Κύριός τους σταυρώθηκε”. Όλος ο κόσμος θα δει το θάνατό τους, θα τους αφήσουν άταφους για παραδειγματισμό και οι βασιλείς της Γης θα ανταλλάσσουν δώρα από τη χαρά τους (επειδή εκείνοι οι δύο θα τους έχουν ζορίσει πολύ), όμως τρεις ημέρες αργότερα, πάλι μπροστά στις κάμερες (εεε, συγγνώμη, μπροστά σε όλον τον κόσμο ήθελα να πω), “θα αναστηθούν και θα αναληφθούν στον ουρανό”.

Τελικά, το “θηρίο” θα χάσει την εξουσία μετά από έναν μεγάλο πόλεμο, πολυεθνικών στρατών, που θα γίνει στο πεδίο της Μαγεδώ, στο Ισραήλ, γι’ αυτό θα ονομαστεί Αρμαγεδών (ναι, από εδώ είναι η λέξη – στην Αποκάλυψη με ένα δ).

Όλα αυτά παραπέμπουν συνειρμικά σε ένα ολοκληρωτικό καθεστώς παγκόσμιας εμβέλειας, που θα ελέγχει τη ζωή των ανθρώπων με τη θέλησή τους και φυσικά με τη βοήθεια της τεχνολογίας. Τούτο έχει κάνει έντονα τα αντανακλαστικά ημών των χριστιανών ενάντια σε οτιδήποτε θυμίζει έλεγχο της ζωής και μάλιστα όταν υπόσχεται, με οποιονδήποτε τρόπο, “τη σωτηρία μας”. Και η όλη περιπέτεια της πανδημίας (δε χρειάζεται να το επισημάνω, το λένε και πολιτικοί αναλυτές, εκτός Εκκλησίας) περιέχει όλα ανεξαιρέτως αυτά τα στοιχεία.

Όμως περιέχει και κάποια άλλα στοιχεία: μια κατάφωρη υποτίμηση της θρησκευτικής συνείδησης του λαού μας (τόσο από τους κρατικούς φορείς, όσο και από δημοσιογράφους, μπλόγκερς και παρατρεχάμενους, που βρήκαν αφορμή, για μια ακόμα φορά, να μας λοιδορήσουν και να μας λιθοβολήσουν, να καταφερθούν εναντίον της θείας κοινωνίας – κόντρα στα στοιχεία – & να εμποδίσουν με κάθε τρόπο τη συμμετοχή μας στη λατρεία του Θεού ώς και την ίδια την τέλεση της θείας λειτουργίας αρχικά και τόσα άλλα), ενώ επίσης περιέχει και τη φανατική δίωξη όχι μόνο πράξεων, αλλά της ίδιας της έκφρασης γνώμης ενάντιας προς την κατεστημένη πλέον θέση – αμέσως η έκφραση απόψεων χαρακτηρίζεται διασπορά ψευδών ειδήσεων και διώκονται ακόμη και γιατροί! Δεν είναι μάλιστα τυχαίο ότι το βάρος της “προστασίας της υγείας” των ανθρώπων, μέσω της τήρησης των μέτρων, το σηκώνει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη (δηλ. το πρώην υπουργείο Δημόσιας Τάξης) και όχι το υπουργείο Υγείας!!

Η όλη φάση, όπως έχει επισημανθεί, έχει έντονη θρησκευτικότητα, και όχι μόνο λόγω της φίμωσης και τελικά της δίωξης των αντιφρονούντων: μιλάμε ακόμη και για μετανοημένους αρνητές της πανδημίας, που αφού ασθένησαν (αντιμετώπισαν τη “θεία δίκη”), ομολόγησαν κλαίγοντας το λάθος τους (εξομολογήθηκαν δηλαδή στους γύρω τους και εξιλεώθηκαν για την αμαρτία που διέπρατταν έως τότε αρνούμενοι τα περί πανδημίας δόγματα), ή για αρνητές των εμβολίων, που, αφού έχασαν κάποιον δικό τους, έσπευσαν να εμβολιαστούν! Και η ίδια η λέξη “αρνητής” είναι θρησκευτικά φορτισμένη (αρνητές της πίστης).

Ενδεικτικά μπορείτε να δείτε: Η ιατρική ως θρησκεία την εποχή του κορωνοϊού και “Το ζητούμενο δεν είναι οι υγιείς, αλλά οι χρονίως πάσχοντες” στην εποχή μιας αναδυόμενης ιατροφαρμακοκρατίας.

Όλα αυτά είναι επόμενο να προκαλέσουν αντιδράσεις, όχι επειδή είμαστε “ψεκασμένοι”, αλλά επειδή, όπως είπα, θυμίζουν κάτι άλλο. Και αυτό, οι υπεύθυνοι για την όλη υπόθεση (κράτος και επιστήμονες) το γνωρίζουν πολύ καλά, εκτός αν προέρχονται από άλλον πλανήτη – ξέρουν δηλαδή τι είναι η Αποκάλυψη, τι είναι ο Αντίχριστος (το “θηρίο”) και όλα τα σχετικά. Αν δεν ξέρουν, ας ρωτήσουν να μάθουν… Αλλά είναι ανεξήγητο πώς, ενώ κόπτονται για κάθε είδους μειονότητα που θεωρεί ότι θίγονται τα δικαιώματά της, πολεμά το δικό μας δικαίωμα να έχουμε έστω τη συνείδησή μας ήσυχη και μας υποτιμά, είτε εν λόγοις (“ψεκασμένοι”) είτε εν έργοις (συλλήψεις και πρόστιμα κληρικών και λαϊκών χριστιανών για θρησκευτικές “παραβάσεις” των μέτρων – που κατά κανόνα, όπως νομίζω, δεν ανιχνεύτηκε να είχαν ΚΑΜΙΑ αρνητική συνέπεια).

Αυτά νομίζω πως είναι αρκετά. Κλείνω λίγο εσπευσμένα και η συνέχεια θα φανεί στην πορεία. Ευχαριστώ.

o-nekros.blogspot.com

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.