Αυγουστίνος Καντιώτης



ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ Νο 17 ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΕΞ ΟΥΡΑΝΟΥ 2) ΠOIOI EINAI AYTOI, ΠOY ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ, ΟΤΙ: ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ Ή ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ; Η ελευθερια δωρο του Θεου & δεν μπορει να μας την παρη κανένας δαιμονας – Θ.Βασιλακοπουλος: «Εμβολιαστειτε για να σας τη δωσουμε» 3) Ο Delgado & η ομαδα των επιστημονων του κατεληξαν στο συμπερασμα για τα συμπτωματα του «COVID-19» …

ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ Νο 17 

ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΕΞ ΟΥΡΑΝΟΥ

Πατηστε τον τίτλο και διαβάστε το άρθρο του σεβασμιωτάτου Αμβροσίου

4219881

2) ΠOIOI EINAI AYTOI ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ, ΠOY ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ, ΟΤΙ:

ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ Ή ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ;

Η ελευθερία δεν είναι δικαίωμα πλέον όλων των πολιτών! – Θ.Βασιλακόπουλος: «Εμβολιαστείτε για να σας τη δώσουμε»

Τον βγάζει για βιτρίνα η ΝΔ, αλλα δεν καταλαβαινει ‘οτι προκαλει μέχρι αηδειας ακόμα & τους εμβολιασμένους

Δεν είναι όλοι οι Έλληνες πολίτες ελεύθεροι, παρά μόνο οι εμβολιασμένοι, αυτά είπε ουσιαστικά ο καθηγητής Πνευμονολογίας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, 200 χρόνια μετά την Επανάσταση του 1821 κατά την οποία οι πρόγονοι μας έδωσαν τη ζωή τους για να αποτάξουν τον τουρκικό ζυγό….

Διαβαστε: https://www.pronews.gr/ygeia/1006772_i-eleytheria-den-einai-dikaioma-pleon-olon-ton-politon-thvasilakopoylos-emvoliasteite

3) Δεν έχουν τέλος οι απαιτήσεις των «ειδικών» και της κυβέρνησης, καθώς μετά τα όσα ακούγονται περί υποχρεωτικών rapid τεστ για τους ανεμβολίαστους εργαζομένους ο καθηγητής Πνευμονολογίας στο Πανεπιστήμιο Κρήτης Νίκος Τζανάκης το πήγε ένα «βήμα» παραπέρα. 

Ο Ν.Τζανάκης ζήτησε από τους επιχειρηματίες να μην προσλαμβάνουν ανεμβολίαστους εργαζομένους, κάτι που θεωρεί πως είναι «κίνητρο» για να αυξηθούν οι εμβολιασμοί! Άραγε πως ακριβώς αποτελεί «κίνητρο» για κάποιον να τον απειλείς πως εάν δεν δεχθεί να του χορηγήσουν ένα φαρμακευτικό -πειραματικό- σκεύασμα δεν θα μπορεί να εργάζεται;

Την συνεχεια: https://www.pronews.gr/ygeia/1006809_kathigitis-tzanakis-prosopiko-poy-tha-proslamvanoyn-oi-epiheirimaties-na-einai

9a150f5deb69

4) Ο Delgado και η ομάδα των επιστημόνων του κατέληξαν
στο συμπέρασμα για τα συμπτώματα του «COVID-19

Το χθεσινό βίντεο με τη Δρ Ρούμπι στην εκπομπή του Στιού Πίτερς έχει γίνει viral. Ένας Σέρβος συνδρομητής το είδε και με έβαλε στην πηγή, μια ομάδα στην Ισπανία που ονομάζεται «La Quinta Columna» («Η 5η Φάλαγγα»), η οποία έβγαλε αυτό το βίντεο από τον βιοστατιστή, Ricardo Delgado. Είναι ένας εξαιρετικός ισπανόφωνος πόρος, μαζί με το Orwell.city, το οποίο έκανε την αγγλόφωνη μετάφραση αυτού του βίντεο (στο οποίο βελτιώθηκε, ελαφρώς).

Ο Delgado και η ομάδα των επιστημόνων του κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι τα συμπτώματα του «COVID-19» είναι, στην πραγματικότητα, τα συμπτώματα της δηλητηρίασης από οξείδιο του γραφενίου και ότι τα νανοσωματίδια οξειδίου του γραφενίου που ανακαλύφθηκαν στα φιαλίδια Pfizer από τον Δρ Pablo Campra Madrid στο Πανεπιστήμιο της Almería βρίσκονται επίσης σε χειρουργικές μάσκες, επιβεβαιώνοντας έτσι τις υποψίες ενός Βρετανού γιατρού, που εμφανίζονται εδώ τον περασμένο Απρίλιο.

Χειρουργικές μάσκες που παράγονται από Shandong Shenquan Νέα υλικά αφαιρέθηκαν από την αγορά στην Ισπανία από την εθνική υγειονομική αρχή, Sanidad τον περασμένο Απρίλιο, λόγω της ανακάλυψης οξειδίου του γραφενίου.

Επιπλέον, η 5η Στήλη επιβεβαιώνει άλλα βίντεο που δημοσιεύτηκαν εδώ τον περασμένο Μάρτιο, ότι το οξείδιο του γραφενίου βρίσκεται στα δείγματα δοκιμών που χρησιμοποιούνται τόσο στις δοκιμές PCR όσο και στις δοκιμές αντιγόνου, καθώς και σε όλα τα ενέσεις γρίπης μετά το 2019.

Με άλλα λόγια, όλοι όσοι χρησιμοποιούν κινεζικές χειρουργικές μάσκες και κάνουν εξετάσεις COVID έχουν πληγεί με οξείδιο του γραφενίου – όχι μόνο οι εμβολιασμένοι άνθρωποι!

Αυτό το βίντεο αναφέρει επίσης ότι η NAC (N-ακετυλο κυστεΐνη), ένα αντιοξειδωτικό συμπλήρωμα διατροφής που είναι πρόδρομος της γλουταθειόνης, αντιμετωπίζει τις τοξικές επιδράσεις του οξειδίου του γραφενίου και έχει επίσης αποδειχθεί ότι θεραπεύει το «COVID» σε επιστημονικές μελέτες.

Η γλουταθειόνη βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα στα παιδιά. Ως εκ τούτου, το «COVID» δεν έχει σχεδόν καμία επίδραση στον παιδικό πληθυσμό. Τα επίπεδα γλουταθειόνης μειώνονται σημαντικά μετά την ηλικία των 65 ετών, γι ‘αυτό το «COVID» είναι πιο διαδεδομένο στους ηλικιωμένους.

Το οξείδιο του γραφενίου είναι ιδιαίτερα συντονισμένο για να απορροφά τις ηλεκτρονικές συχνότητες στο ίδιο εύρος ζώνης του δικτύου 5G, το οποίο διεγείρει και οξειδώνει αυτό το υλικό πολύ γρήγορα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την επίθεση στα φυσικά αντιοξειδωτικά αποθέματα γλουταθειόνης του σώματός μας.

Είναι ενδιαφέρον ότι η Amazon μόλις απο-πλατφορμών – σταμάτησε να πωλεί – NAC! Είδα Clif High tweet σχετικά με αυτό πριν από μια εβδομάδα ή δύο και ανέφερε ότι ο φίλος του, ο οποίος κατέχει μια εταιρεία συμπληρωμάτων εξακολουθεί να έχει κάποια διαθέσιμα.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΈΝΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΉ

Η Πέμπτη Φάλαγγα παρέχει πληροφορίες ζωτικής σημασίας για την υγεία, τη σωματική σας ακεραιότητα και το περιβάλλον σας.

Οι μάσκες που χρησιμοποιούνται και διατίθενται επί του παρόντος στο αγορά περιέχουν οξείδιο του γραφενίου. Όχι μόνο αυτά που αποσύρθηκαν εκείνη την εποχή, όπως υποδεικνύονται από τα μέσα ενημέρωσης, τα δείγματα δοκιμής που χρησιμοποιήθηκαν τόσο σε δοκιμές PCR όσο και σε δοκιμές αντιγόνου περιέχουν επίσης νανοσωματίδια οξειδίου του γραφενίου.

Όλα τα σημαντικότερα εμβόλια COVID, AstraZeneca, Pfizer, Moderna, Sinovac, Janssen, Johnson & Johnson κ.λπ., περιέχουν επίσης μια σημαντική δόση νανοσωματιδίων οξειδίου του γραφενίου.

Τα ευρήματα αυτά είναι αποτέλεσμα αναλύσεων με μικροσκοπία ηλεκτρονίων και φασματοσκοπία, μεταξύ άλλων τεχνικών που χρησιμοποιούνται σε διάφορα δημόσια πανεπιστήμια της Ισπανίας.

Το εμβόλιο κατά της γρίπης περιέχει νανοσωματίδια οξειδίου του γραφενίου, όπως και τα νέα εμβόλια κατά της γρίπης, καθώς και τα νέα ενδορριματικά εμβόλια κατά του COVID που πρόκειται σύντομα να απελευθερωθούν. Όλα περιέχουν τεράστιες δόσεις νανοσωματιδίων οξειδίου του γραφενίου.

Το οξείδιο του γραφενίου είναι ένα δηλητήριο που προκαλεί θρόμβους αίματος. Το οξείδιο του γραφενίου πήξει το αίμα. Το οξείδιο του γραφενίου μεταβάλλει το ανοσοποιητικό σύστημα διαταράσσοντας την οξειδωτική ισορροπία στα αποθέματα γλουταθειόνης του σώματος.

Εάν η δόση του οξειδίου του γραφενίου αυξηθεί με οποιαδήποτε οδό, προκαλεί κατάρρευση του ανοσοποιητικού συστήματος. Και επακόλουθη καταιγίδα κυτοκινών.

Το οξείδιο του γραφενίου συσσωρεύεται στους πνεύμονες και προκαλεί διμερή πνευμονία με τη ομοιόμορφη διάδοσή του στην πνευμονική κυψελίδα οδό.

Graphene oxide causes a metallic taste in the mouth. Perhaps this is starting to make sense to you.

Η εισπνοή οξειδίου του γραφενίου προκαλεί φλεγμονή των βλεννογόνων και ως αποτέλεσμα, απώλεια της αίσθησης της γεύσης και μερική ή πλήρη απώλεια της αίσθησης της όσφρησης.

Το οξείδιο του γραφενίου αποκτά ισχυρές μαγνητικές ιδιότητες μέσα στο σώμα. Αυτό εξηγεί το μαγνητικό φαινόμενο που έχουν βιώσει ήδη εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, μετά από διάφορες οδούς χορήγησης οξειδίου του γραφενίου, από τις οποίες το εμβόλιο δεν είναι παρά ένα.

Εν ολίγοις, το οξείδιο του γραφενίου είναι ο υποτιθέμενος SARS-CoV-2, ο «νέος κοροναϊός» που υποτίθεται ότι προκάλεσε την ασθένεια γνωστή ως COVID-19.

Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος για τον οποίο δεν είχαμε ποτέ πραγματική απομόνωση και εξαγνισμό του νέου κορονοϊού, γεγονός που αναγνωρίζεται στα υψηλότερα επίπεδα των περισσοτέρων ιδρυμάτων υγείας σε πολλές χώρες όταν ρωτήθηκαν άμεσα για αυτό.

COVID-19, η ασθένεια είναι το αποτέλεσμα της εισαγωγής του οξειδίου του γραφενίου με διάφορους τρόπους χορήγησης. Το οξείδιο του γραφενίου είναι εξαιρετικά ισχυρό και ισχυρό σε αερολύματα, όπως και ο υποτιθέμενος SARS-CoV-2.

 

Όπως κάθε υλικό, το οξείδιο του γραφενίου έχει μια «ηλεκτρονική ζώνη απορρόφησης». Αυτό σημαίνει ότι απορροφά μια ορισμένη συχνότητα που διεγείρει και οξειδώνει αυτό το υλικό πολύ γρήγορα, το οποίο επιτίθεται στα φυσικά αντιοξειδωτικά αποθέματα γλουταθειόνης του σώματός μας.

Αυτή η συχνότητα βρίσκεται στο εύρος ζώνης του νέου δικτύου 5G. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ανάπτυξη αυτών των πύργων δεν σταμάτησε ποτέ κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Στην πραγματικότητα, ήταν μεταξύ των λίγων υπηρεσιών που διατηρήθηκαν, μαζί με την αυξημένη κρατική ασφάλεια γύρω τους.

Υποπτευόμαστε ότι κατά τη διάρκεια της εκστρατείας κατά της γρίπης του 2019, το οξείδιο του γραφενίου εισήχθη σε αυτά τα φιαλίδια, καθώς χρησιμοποιούνταν ήδη ως επικουρικό. Με τις επόμενες δοκιμές τεχνολογίας 5G σε διάφορα μέρη του κόσμου, η νόσος COVID-19 αναπτύχθηκε στην αλληλεπίδραση των εξωτερικών ηλεκτρομαγνητικών πεδίων και του οξειδίου του γραφενίου τώρα στο σώμα τους.

Θυμηθείτε ότι όλα ξεκίνησαν στη Γουχάν. Αυτή ήταν η πρώτη πιλοτική πόλη δειγμάτων στον κόσμο για τη δοκιμή τεχνολογίας 5G στα τέλη Νοεμβρίου 2019. Υπάρχει μια σύμπτωση στο χώρο και το χρόνο. Τόσο τα επεισόδια παγκολίνου όσο και σούπας νυχτερίδας χρησιμοποιήθηκαν για απόσπαση της προσοχής.

Ο σκοπός για την εισαγωγή οξειδίου του γραφενίου είναι ακόμη πιο ασαφής από ό, τι μπορείτε να φανταστείτε. Ως εκ τούτου, είναι περισσότερο από αρκετό για να αφομοιώσει αυτές τις πληροφορίες και να «επαναφέρετε» όλα όσα νομίζατε ότι γνωρίζατε για την ασθένεια μέχρι τώρα.

Από τους υψηλότερους κυβερνητικούς θεσμούς που λένε στον πληθυσμό να προστατευτεί και ακόμη και να τους αναγκάσει να καταπιούν κάτι που θα μπορούσε ενδεχομένως να τους αρρωστήσει με την ίδια την ασθένεια.

Τώρα που γνωρίζουμε ότι ο αιτιολογικός ή αιτιολογίας παράγοντας της νόσου είναι στην πραγματικότητα ένα χημικό δηλητήριο και όχι ένας βιολογικός παράγοντας, γνωρίζουμε πώς να το εξασθενήσουμε: Αυξάνοντας τα επίπεδα γλουταθειόνης.

Η γλουταθειόνη είναι ένα φυσικό αντιοξειδωτικό που υπάρχει στα αποθέματα στο ανθρώπινο σώμα.

Μερικές λεπτομέρειες θα σας χρησιμεύσουν για να κατανοήσετε πλήρως όλα όσα χύθηκαν στα μέσα ενημέρωσης.

Η γλουταθειόνη βρίσκεται σε εξαιρετικά υψηλά επίπεδα στα παιδιά. Ως εκ τούτου, η ασθένεια δεν έχει σχεδόν καμία επίδραση στον παιδικό πληθυσμό. Τα επίπεδα γλουταθειόνης μειώνονται σημαντικά μετά την ηλικία των 65 ετών. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο COVID-19 είναι πιο διαδεδομένος στον γηραιότερο πληθυσμό. Τα επίπεδα γλουταθειόνης είναι πολύ υψηλά στον αθλητικό πληθυσμό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μόνο το 0,22% των αθλητών είχαν την ασθένεια.

Θα καταλάβετε τώρα γιατί αμέτρητες μελέτες στην πράξη έχουν δείξει ότι η θεραπεία με Ν-ακετυλο κυστεΐνη (NAC), η οποία είναι πρόδρομος της γλουταθειόνης ή γλουταθειόνης που χορηγείται άμεσα θεραπευμένη νόσος COVID-19 πολύ γρήγορα σε ασθενείς, απλά και απλά επειδή γλουταθειόνη τα επίπεδα αυξήθηκαν για να αντιμετωπίσουν το χορηγούμενο τοξικό που ονομάζεται οξείδιο του γραφενίου.

Η ανακάλυψη που έγινε εδώ από την 5η Φάλαγγα υποδηλώνει μια συνεχιζόμενη επίθεση πλήρους κλίμακας της κρατικής βιοτρομοκρατίας – ή τουλάχιστον με τη συνενοχή των κυβερνήσεων – εναντίον ολόκληρου του παγκόσμιου πληθυσμού, που συνιστά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Ως εκ τούτου, είναι απολύτως απαραίτητο και ζωτικής σημασίας να διαθέσετε αυτές τις πληροφορίες στην ιατρική σας κοινότητα, στους γιατρούς, στις νοσηλευτικές και υγειονομικές υπηρεσίες γενικότερα, καθώς και στα τοπικά και περιφερειακά μέσα ενημέρωσης και στον Τύπο και στους γύρω σας.

Η 5η Φάλαγγα εκτιμά ότι δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι θα πεθαίνουν καθημερινά, μόνο στην Ισπανία όταν η κυβέρνηση εφαρμόσει τη μετάβαση στην τεχνολογία 5G.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι δεν είναι μόνο οι ηλικιωμένοι σε γηροκομεία που εμβολιάζονται με αυτό το εμβόλιο γρίπης με οξείδιο του γραφενίου, αλλά όπως γνωρίζετε, ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού έχει εμβολιαστεί – ή «γραφενισμένο» με σταδιακές δόσεις οξειδίου του γραφενίου.

Το σώμα έχει μια φυσική ικανότητα να εξαλείψει αυτή την τοξίνη [γραφένιο], λόγο για τον οποίο συνιστούν να λαμβάνουν 3 δόσεις [του εμβολίου] ετησίως και κάθε χρόνο από τώρα και στο εξής, για να διατηρήσουν το υψηλό επίπεδο του γραφενίου στο σώμα σας.

Έχουμε κάθε μία από τις αποδείξεις για το τι έχει περιγραφεί εδώ και όσο το δικαστικό σύστημα δεν λειτουργεί, οι άνθρωποι θα συνεχίσουν να σπρώχνουν από έναν απύθμενο γκρεμό. Εάν παρακολουθείτε αυτό το οπτικοακουστικό υλικό, θα καταλάβετε ότι για περισσότερο από ένα χρόνο εξαπατήθηκετε εντελώς και αφελώς από τα ανώτατα θεσμικά όργανα. Μόνο τώρα θα καταλάβετε όλες τις ασυνέπειες που έχετε παρατηρήσει στις τηλεοπτικές σας ειδήσεις.

Για να συμπληρώσετε αυτές τις πολύτιμες πληροφορίες, μπορείτε να έχετε πρόσβαση LaQuintaColumna.net ή το κανάλι μας La Quinta Columna TV, όπου πάνω από 100.000 γνωρίζουν ήδη την αλήθεια και δεν αποτελούν μέρος της μαζικής εξαπάτησης. Παρακαλώ κάντε αυτό το βίντεο να γίνει viral και ας σταματήσουμε ανάμεσα σε όλους μας το πεπρωμένο που μας περιμένει, τον καρπό του οδικού χάρτη της Ατζέντας 2030. Από εμάς εξαρτάται. Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας.

Συνεισφορά της Αλεξάνδρας Μπρους

επαφή

FacebookTwitterEmailμετοχή

 

 

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.