Αυγουστίνος Καντιώτης



Θεσσαλονικη: Πεθανε καθηγητης Ιατρικης απο κορωνοϊο – Ήταν πληρως εμβολιασμενος! (φωτο) 2) Τ.Καρλσον: Ο υποχρεωτικος εμβολιασμος γινεται για να εντοπισει το συστημα τους αντιπαλους του 2) ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ Νο 24, ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΕΒ. ΙΕΡΑΡΧΩΝ, Γενικωτερα δε, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΚΛΗΡΟΥ!

date Σεπ 27th, 2021 | filed Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Θεσσαλονικη: Πεθανε καθηγητης Ιατρικης απο κορωνοϊο – Ήταν πληρως εμβολιασμενος! (φώτο)

Την τελευταία του πνοή νικημένος από τον κορωνοϊό, άφησε ο καθηγητής Ιατρικής και χειρουργός στην κλινική «Άγιος Λουκάς» της Θεσσαλονίκης, Χρήστος Κωνσταντάρας.
Αξίζει να τονιστεί πως ο καθηγητής ήταν πλήρως εμβολιασμένος κατά του ιού.
Την είδηση του θανάτου του γνωστοποίησε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος με ανάρτηση στα μέσα κοινωνική δικτύωσης, όπως γράφει το ίδιο μέσο…
Την συνέχεια: https://www.pronews.gr/ygeia/1020520_thessaloniki-pethane-kathigitis-iatrikis-apo-koronoio-itan-pliros-emvoliasmenos-foto

9a150f5deb69

Τ.Καρλσον: Ο υποχρεωτικος εμβολιασμος γινεται

για να εντοπίσει το σύστημα τους αντιπάλους του

https://youtu.be/Qp8Wb-STvZQ

https://www.pronews.gr/

9a150f5deb69Την συνέχεια:

ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ Νο 24

– Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΔΑΚΡΥΖΕΙ 

ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ
ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΕΒ. ΙΕΡΑΡΧΩΝ,
Γενικώτερα δε,
ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΚΛΗΡΟΥ!

Στην εποχή μας, μία παράξενη εποχή, όπου πολλά τραγικά πράγματα συμβαίνουν καθημερινώς, η αναισχυντία κυριαρχεί, η δε αμαρτία εξαπλώνε- ται ολόγυρά μας με πολλήν ταχύτητα και με μία δυσπερίγραπτη αναίδεια, ο πιστός χριστιανός θα ανέμενε να ίδη την δραστηριότητα των Σεβασμιωτάτων Ιεραρχών της Εκκλησίας μας προς ανόρθωσιν της Κοινωνίας! Δηλ. κάθε πιστός χριστιανός θα ανέμενε να ίδη τους Μητροπολίτες μας να οργίζωνται και να διεγείρωνται κατά της Κοινωνικής σαπίλας, να διαμαρτύρωνται με κάθε νόμιμο τρόπο, να κηρύσσουν την Μετάνοια στον Ελληνικό Λαό, να μας προσκαλούν σε προσευχή, σε ολονυκτίες, σε παρακλήσεις, σε λιτανείες, ώστε να αποτραπή η κυριαρχία του Διαβόλου στην σύγχρονη Ελληνική Κοινωνία!
Ιδού μερικά πολύ χονδρα περιστατικά της ηθικής καταπτώσεως των ημερών μας:
1. Κάλυμνος: (Πατηστε το ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ & διαβάστε το άρθρο του σεβασμιωτάτου σε pdf

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.