Αυγουστίνος Καντιώτης



«Ας ερθει ενας εισαγγελεας να με κυνηγησει κι εμενα οπως τον κ. Γακη» – Φαρσαλινος 2) Το ΚΡΑΥΓΗ 25 – ΜΕΡΟΣ 2ον, (σελ. 11-19). 3) ΚΡΑΥΓΗ 25 – ΜΕΡΟΣ 3ον,( σελ. 20-29) – Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ……..ΚΑΤΑΔΙΩΚΕΙ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ!!!!!

«Ας ερθει ενας εισαγγελεας να με κυνηγησει

κι εμενα οπως τον κ. Γακη» – Φαρσαλινος

_______

__________

Συνδέσει 1 αρχείο σε αυτό το email:
* Το ΚΡΑΥΓΗ  25 – ΜΕΡΟΣ 2ον, σελ. 11-19.docx (6,4 MB) φιλοξενείται

στο Plik: https://plik.root.gg/file/61KhGXyCBm2lAMZ0/zdVoNwIv8cQtPuEF/%CE%9A%CE%A1%CE%91%CE%A5%CE%93%CE%97%20%2025%20-%20%CE%9C%CE%95%CE%A1%CE%9F%CE%A3%202%CE%BF%CE%BD%2C%20%CF%83%CE%B5%CE%BB.%2011-19.docx
 

090634b9b49e9b3e4c9bc943

Πατηστε τον τιτλο και διαβάστε το παρακάτω αρθρο σελιδοποιημένο, με φωτογραφικό υλικό

ΚΡΑΥΓΗ 25 – ΜΕΡΟΣ 3ον, σελ. 20-29-1

Αγαπητοί μου,
Συνημμένως σας διαβιβάζω μία νέα δημοσίευση στη σειρά
«Κραυγή αγωνίας»
και ζητώ την εκ μέρους σας κατανόηση!
+ Ο Μητροπολίτης πρ. Καλαβρύτων & Αιγιαλείας Αμβρόσιος
Αίγιον, Οκτώβριος 2021

*************************

Το κείμενον αποτελείται από 108 σελίδες.
Δυστυχώς με το e-mail δεν είναι δυνατόπν να αποσταλή εν συνόλω.
Σήμερα λαμβάνετε το 3ον μέρος της Κραυγής Νο 25, Ήτοι τις σελίδες 20-29

ΠΡΑΞΙΣ 3η ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ
ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ
ΚΑΙ …………..ΚΑΤΑΔΙΩΚΕΙ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ!!!!!

Στην Εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ της Τρίτης 14 Σεπτεμβρίου 2021, σελ. 8, διαβάζουμε:
«Ο κακός χαμός έγινε στη Ν.Δ. με τη διακήρυξη 160 προσωπικοτήτων, ακαδημαϊκών, στρατιωτικών, επιχειρηματιών και άλλων, κατά την θεσμοθέτησης του πολιτικού γάμου των ομοφυλοφίλων και της υιοθεσίας τέκνων, που προτείνει η επιτροπή του σημιτογενούς Σισιλιάνου…».

************************

Στην Εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ της Τρίτης 14 Σεπτεμβρίου 2021, σελ.2, διαβάζουμε:
«Την αντίθεσή του στη δημόσια παρέμβαση των 160 παραγόντων, εκφράζει σε ανάρτησή του στο facebook ο υφυπουργός Πολιτισμού, αρμόδιος για θέματα σύγχρονου πολιτισμού, Νικόλας Γιατρομανωλάκης.
Ο υφυπουργός εγκαλεί τους υπογράφοντες για ομοφοβία και καταλήγει: «Από πότε η επιβίωση του Ελληνισμού βασίζεται στην καταπίεση και στη στέρηση των δικαιωμάτων των πολιτών της Ελλάδας»
Για την… ιστορία αναφέρουμε ότι ο Νικόλας Γιατρομανωλάκης συμπεριλήφθηκε στην ετήσια λίστα του αμερικανικού δικτύου NBC με τα 30 ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα που ξεχώρισαν διεθνώς! Σκίζουμε!»
Και να συμπληρώσουμε, ότι – καθώς οι ίδιοι έχουν ομολογήσει δύο πρόσωπα, που ανήκουν στην κατηγορία των Ομοφυλοφίλων, είναι ο Υφυπουργός Πολιτισμού κ. Νικόλαος Γιατρομανωλάκης και ο Διευθυντής των Οικονομικών Υπηρεσιών στο Μέγαρο Μαξίμου κ. Αλέκος Πατέλης!»
Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε την τελετή ….Γάμου του κ. Πατέλη!
« Ο Πατέλης παντρεύτηκε με τον σύντροφό του Μιχάλη στο Λονδίνο το 2009» !!!!! Και εξομολογείται:
«Ο Αλέξης Πατέλης εξομολογείται για τον σύντροφό του: Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά».

Πηγή: https://www.iefimerida.gr/ellada/alexis-patelis-exomologeitai-syntrofo-toy-erotas
Οι Εφημερίδες, λοιπόν, γράφουν αλλά ο κ. Μητσοτάκης είναι ΚΟΥΦΟΣ!
Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ, Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021, σελ. 3, έγραψε:
«14 Σεπτεμβρίου κάθε χρόνο τιμάται από την Ορθόδοξη Ελλάδα η μεγάλη δεσποτική εορτή της Χριστιανοσύνης, της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού πάνω στον οποίο μαρτύρησε ο Κύριός μας Ιησούς Χριστός για να σώσει την ανθρωπότητα από την αμαρτία!
Μες στην αμαρτία, που ζει και η σημερινή Ελλάδα, με έναν Πρωθυπουργό πολέμιο της Ορθοδοξίας και μια Πρόεδρο της Δημοκρατίας «βυθισμένη στην αθεΐα της»! Με έναν Αρχιεπίσκοπο και αρκετούς Δεσποτάδες, αρνητές του λόγου του Χριστού!
Πολέμιοι της Ορθοδοξίας, πολέμιοι σε ό,τι εκφράζει αυτήν! Οι οποίοι εν ονόματι του Covid-19 απαγόρευσαν στον ελληνικό λαό να τελεί τα καθήκοντα που απορρέουν από την Πίστη του! Αντίθετα, Covid-19 δεν υπάρχει στα συλλαλητήρια, στη μάζωξη των ΛΟΑΤΚΙ, στο λαϊκό προσκύνημα της σορού του μεγάλου μας μουσουργού Μίκη Θεοδωράκη κ.λπ. κ.λπ.
Ωστόσο πλησιάζει για όλους αυτούς τους πολεμίους της Ορθοδοξίας η ημέρα της Κρίσεως! Απλά αυτοί, οι μη έχοντες Πίστη, δεν μπορούν να αντιληφθούν τα σημάδια!!!».
ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ;

(βλ. ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ, 17 Σεπτεμβρίου 2021, σελ. 6)

ΠΡΑΞΙΣ 4η
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗΝ
ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ
ΩΣ ΜΟΝΙΜΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Η Ελλάδα προετοιμάζεται ψυχολογικά για την αποδοχή και την πλήρη αποκατάσταση των Μουσουλμάνων Μεταναστών, οι οποίοι μάλιστα ώρα τελευταία καταφθάνουν κατά χιλιάδες από το Αφγανιστάν και εγκαθίστανται στην ταλαίπωρη Ελλάδα μας! Εδώ η Κυβέρνηση Κούλη Μητσοτάκη, διά του Υπουργού Μεταναστεύσεως και Ασύλου κ. Νότη Μηταράκη και με το πρόσχημα της συνδρομής των ΜΚΥ παρέχει τα πάντα στους Μετανάστες, δηλ. μηνιαίο επίδομα 600 € για κάθε μέλος της οικογενείας, στέγη, τροφή, νοσηλεία, γενικώς παντός είδους συνδρομή!
Προ καιρού Αθηναϊκή εφημερίδα έγραψε την είδηση, ότι ένας μετανάστης, καθώς ευρίσκετο στην ουρά μπροστά στο γκισέ μιας Τραπέζης στην Αθήνα για να εισπράξει το μηνιαίο επίδομα της οικογενείας του, δηλ. ένα ποσόν γύρω στα …….2.400 €, έκανε μεγάλη φασαρία και αναστάτωσε τους πάντες, επειδή δεν ηδύνατο να περιμένει άλλο στην μεγάλη εκείνη ουρά…..Το επίδομα είναι 600 € για κάθε μέλος της οικογενείας! ΚΟΡΟΪΔΟ ΕΛΛΗΝΑ! Εσύ είσαι δυστυχής και ταλαίπωρος, αλλά οι μετανάστες ΠΛΕΟΥΝ ΣΕ ΠΕΛΑΓΗ ΕΥΤΥΧΙΑΣ! Τους φροντίζει ο κ. ….Σόρος!!!!!!! Λοιπόν έχουμε:

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ «ΔΟΜΕΣ»
ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ!

«Αυτά δεν τα βλέπετε στα κανάλια… η νέα δομή Σάμου. Η mitsotakis – mitarakis travel ετοιμάζεται να υποδεχθεί νέους «επενδυτές». Τελικά η «Ελλάδα αλλάζει» κύριε Μητσοτάκη. Την μετατρέπετε σε πολυπο-λιτισμική. Δεν θα σας περάσει. Είμαστε δυνατοί και αποφασισμένοι να σας ανακόψουμε τα σχέδια!»
(ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ, Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021, σελ. 13)

ΚΑΤΑΚΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ …ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ!

«….Η ιστοσελίδα meaculpa.gr δημοσίευσε χθες Τρίτη, έναν κατάλογο με ονόματα μαθητών νηπιαγωγείου και το όνομα της δασκάλας τους. Η εν λόγω λίστα χαρακτηρίστηκε από το σάιτ ως «σοκαριστική» και ότι αναδει-κνύει, σύμφωνα πάντα με το άρθρο, το «οξύ δημογραφικό και κοινωνικό πρόβλημα που δημιουργεί το μεταναστευτικό στην ελληνική πρωτεύουσα».
Στο δημοσίευμα μάλιστα επισημαινόταν, ότι ο βουλευτής της Ν.Δ. Κωνσταντίνος Μπογδάνος είναι από τις «ελάχιστες εξαιρέσεις» βουλευ-τών, που ασχολείται με το ζήτημα, με τον ίδιο να κάνει retweet το επίμαχο άρθρο».

(Πηγή: https://www.reader.gr/politiki/385093/salos-me-lista-mathiton-nipiagogeioy-poy-dimosieyse-istoselida-ti-apanta-o}.

Αλλά και στην Εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ αναγνώσαμε το εξής σχόλιο:
(βλ. Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021, οπισθόφυλλο)

«Στη θέση του βουλευτή της Ν.Δ. Κωνσταντίνου Μπογδάνου (φωτό) δεν θα δημοσίευα ποτέ τη λίστα με τα ονόματα 20 μαθητών τάξης νηπιαγωγείου, από την ανάγνωση της οποία προκύπτει ότι οι 18 είναι αλλοδαποί Μουσουλ-μάνοι και δύο μόνο Έλληνες χριστιανοί» !!!!!

ΩΣΤΕ ΑΡΧΙΣΕ ΗΔΗ ΚΑΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

  • a. Με την υποδοχή της κούκλας Αμάλ!
    Η Αμάλ στη Χίο!
  • Η Αμάλ στον Πειραιά!
  • Η Αμάλ και στην Αθήνα, στο Μεταξουργείο!

ΚΑΠΟΙΟΙ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, ΓΡΑΦΟΥΝ:
«ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΟΥΝ…ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣ-ΣΟΤΕΡΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ»
«Όλοι αυτοί έχουν ένα κοινό: Είναι όλοι Σιωνιστές και σκοπό έχουν να διαλύσουν τα έθνη και να καταργήσουν τα σύνορα και τις ιδιοκτησίες των τιμίων ανθρώπων μέσω της λαθρομετανάστευσης κυρίως στην Ευρώπη… Είδατε καμμιά Μ.Κ.Ο. να ευαισθητοποι-είται για τους Έλληνες πλημμυρο-παθείς, για τους ‘Ελληνες πυροπα-θείς και για τους Έλληνες άστε-γους;……»
(Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ, 06 Σεπτεμβρίου 2021, σελ. 10-11)
b. Με την προαναγγελία της διαβάσεως των συνόρων μας υπό πλήθους Μεταναστών:

Να και ένα δείγμα από την άφιξη Μεταναστών στη γειτονική Αλβανία!!!!

c. Με την αντεθνική προπαγάνδα, που άρχισε ήδη στα Δημόσια Σχολεία. Τα σύνορα της Ελλάδος στη …Θεσσαλία;

ΕΣΤΙΑ, Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2021
d. Με την προνομιακή μεταχείριση των Μασ-σώνων, των Εβραίων, των Μαρτύρων του Ιεχωβά και…..κάποιων Ελλήνων Βουλευτών στο καυτό ζήτημα των εμβολίων!

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2021

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.