Αυγουστίνος Καντιώτης



Ο Μητροπολιτης Ξανθης ξεχασε τι γιορταζουμε: «Να ακουμε τους γιατρους και ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ»! Σε…2η μοιρα ο Θεός και η Παναγία – ΒΙΝΤΕΟ 2) Στο ιδιο μηκος κυματος & ο Φλωρινης Θεοκλητος στην πανηγυρη του Αγιου Δημητριου Φλωρινης, ειπε μονο δυο λογια, που θεωρουσε σημαντικοτερα, απο την εορτη του αγιου!!! 3) ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΙΧΕ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΕΙΡΟΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΚΛΗΤΟΥ ΣΕ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΦΛΩΡΙΝΗΣ;

date Οκτ 29th, 2021 | filed Filed under: ΚΑΚΟΙ ΠΟΙΜΕΝΕΣ

Ο Μητροπολίτης Ξάνθης ξέχασε τι γιορτάζουμε: «Να ακούμε τους γιατρούς και ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ»! Σε…2η μοίρα ο Θεός και η Παναγία – ΒΙΝΤΕΟ

Σε δηλώσεις για την επέτειο του «ΟΧΙ» έκανε σήμερα ο Μητροπολίτης Ξάνθης κ. Παντελεήμων.

Όπως και σε όλα τα άλλα μηνύματα πολιτικών και εκκλησιαστικών ταγών ένεκα της ημέρας, ούτε και σε αυτό του Μητροπολίτη θα μπορούσε να λείπει η πανδημία.
Ο ίδιος μπροστά στην κάμερα με στόμφο προέτρεψε τους πιστούς να ακούνε ΜΟΝΟ τους γιατρούς (σ.σ. αλήθεια μήπως εννοεί μόνο τους λιγοστούς τηλε-“ειδικούς”), αναφερόμενος σε δεύτερο και τρίτο χρόνο στον Θεό και την Παναγία.

Η…σειρά προτεραιότητας σίγουρα δεν είναι τυχαία!..
Την συνέχεια:

https://www.triklopodia.gr/%ce%bf-%ce%bc%ce%b7%cf%84%f%cf%81%cf%84/

9a150f5deb69

Στο ιδιο μηκος κυματος & ο Φλωρινης Θεοκλητος στην πανηγυρη του Αγιου Δημητριου Φλωρινης!!!

Στον εσπερινό του πανηγυρίζοντος ναοῦ, του Αγίου Δημητρίου Φλωρίνης, (είχε αναμετάδωση από τον ραδιοφωνικο σταθμο), ειπε δύο λόγια, οχι για τον εορτάζοντα αγιο, αλλα για κάτι πιο σημαντικό! Είπε ο,τι ειναι συνοδικός και ότι πηραν αποφάσεις, τις οποιες πρέπει να τηρουν: Να ακουν τους γιατρούς, να κρατουν αποστάσεις, να φορουν μάσκες και να κάνουν εμβόλια. Στην συνέχεια έδωσε τον λόγο σε άλλον ομιλητή. Ο ίδιος δεν κάνει πλέον κήρυγμα, λόγω γήρατος, ανακοινώνει μόνο «τα σημαντικότερα» στον λαό!!!

   *   *   *

ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΙΧΕ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ

ΦΛΩΡΙΝΗΣ  ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ

ΓΙΑ ΤΗ ΧΕΙΡΟΤΟΝΙΑ ΤΟΥ π. ΘΕΟΚΛΗΤΟΥ ΣΕ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΦΛΩΡΙΝΗΣ;

Ὲδημοσιευθη: http://www.augoustinos-kantiotis.gr/?p=24306#more-24306

Μια επίσκεψη στο σπίτι που έμενε ο π. Αυγουστίνος, την ημέρα της εκλογής του μητροπολίτου Θεοκλήτου, τα λέει όλα:

  • Ο Γεώργιος Ασανάκης, ο Σωκράτης Βασιλειάδης  και ένας ιερέας, κάτοικοι Πτολεμαϊδος και οι τρείς, πήγαν στη Φλώρινα, στο σπίτι που έμενε ο Γέροντας, μετά την παραίτησίν του, για να πάρουν την ευχή του. Ήταν η ημέρα που εξελέγη ο π. Θεόκλητος Μητροπολίτης Φλωρίνης.
  • Ο Σωκράτης Βασιλειάδης λέει στον π. Αυγουστίνο: Γέροντα, να χαιρόμαστε τον καινούργιο μας δεσπότη.
  • Και ο π. Αυγουστίνος· Σούφρωσε τα χείλη του, κίνησε απαισιόδοξα το δεξί του χέρι, και έβγαλε έναν αναστεναγμό λέγοντας κάτι για το Μοναστήρι του Αγίου Αυγουστίνου.

 

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.