Αυγουστίνος Καντιώτης



πατρος Σαβ. Αχιλλεως: Απιστευτη προφητεια του 2007 2) ‘Eμειναν λιγοι παλαιοι μητροπολιτες με φοβο Θεου, ανυποτακτοι στις σκοτεινες στοες του Αντιχριστου, που διαμαρτυρονται για την καταντια των περισσοτερων δεσποταδων – Καταπελτης ο Μητροπολιτης Αντινοης Παντελεημων εναντιον των κορονοιεπισκοπων, που ξεχασαν την αποστολη τους & υπηρετουν το αθεο συστημα

π. Σαβ. Αχιλλεως Απιστευτη προφητεια του 2007
_____

______

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΔΕΣΠΟΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  • (‘Eμειναν λίγοι παλαιοι μητροπολίτες με φοβο Θεου, ανυπότακτοι στις σκοτεινές στοές του Αντιχρίστου, που διαμαρτύρονται για την κατάντια των περισσοτέρων δεσποτάδων.
    Οι σημερινοι δεσποταδες διωχνουν τους πιστους από τους ναούς και δεν κηρύττουν τον Χριστό, αλλά τον κορονοιο και τα εμβόλια, υπερετώντας το σαπιο σύστημα, που τους έδωσε το αξίωμα! Εκβιάζουν τους καλους ιερεις που απόμειναν για να εμβολιαστουν, για να μην τους απολύσουν!!! Ποιοι νομίζουν ότι ειναι οι ταλαίπωροι;
    Εχουν σήμερα κάποια εξουσία και αυριο θα βρεθουν στον τάφο, για να βρεθουν μπροστα στο βήμα του Μεγαλου Δικαστου και να καταδικαστουν για την προδοσία τους. Τις μιτρες και τις πατερίτσες που πηραν, τις εξαργύρωσαν στα σκοτεινα αφεντικά τους, αλλα από τον Θεό πως θα ξεφύγουν;)

Λυπάμαι που Αρχιερείς έφθασαν στο σημείο να απειλούν και να καταδιώκουν τους πιστούς ιερείς και πιστούς της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας.
Ο ποιμένας οφείλει να καλεί τον κάθε άνθρωπο και ΟΧΙ να τον διώχνει ή να απειλεί. Αυτός δεν είναι ποιμένας, αλλά “κλέφτης”, όπως τον χαρακτηρίζει στο Ιερό Ευαγγέλιο ο ίδιος ο Κύριός μας Ιησούς Χριστός, ο Υιός και Λόγος του Θεού. Οι γνήσιοι ποιμένες της Εκκλησίας θυσιάζονται για το ποίμνιό τους.
Στους πρώτους αιώνες είχαμε τους Ρωμαίους Αυτοκράτορες και την Ρωμαϊκή εξουσία ως διώκτες των Χριστιανών. Επακολούθησαν οι αιρετικοί που καταδιώκουν τους Ορθοδόξους. Κατόπιν, επακολούθησε η Οθωμανική Τουρκοκρατία που πίεζε αφόρητα τον Ελληνικό Λαό να εξισλαμισθεί. Τώρα, εμφανίστηκαν κάποιοι Αρχιερείς!
Σήμερα, δυστυχώς, και μετά λύπης μου το γράφω, έχομε κάποιους Αρχιερείς που εναντιώνονται στην ελεύθερη βουλή-συνείδηση των πιστών και τους κατατρέχουν.

Φυσικά και πρέπει να προσέχουμε. Φυσικά και πρέπει να τηρηθούν τα υγειονομικά μέτρα (αποστάσεις και μάσκες), αλλά ΟΧΙ ο υποχρεωτικός εμβολιασμός. ΟΧΙ απειλές! ΟΧΙ ΚΑΤΑΔΙΩΞΕΙΣ!
Ο κάθε Έλληνας πολίτης είναι ελεύθερος να αποφασίσει για τον εαυτόν του.
Δεν είναι έργο των Αρχιερέων να απειλούν τους συλλειτουργούς ιερείς (με διακοπή μισθοδοσίας, λες και τους πληρώνουν από την τσέπη τους!!!), ή τους μοναχούς και πολύ περισσότερο τους πιστούς.
Έργο των Αρχιερέων είναι το κάλεσμα όλων σε μετάνοια. Ο Αρχιερέας οφείλει να είναι η ζωντανή εικόνα του Χριστού.
Εξ άλλου, είναι γνωστή η βιοτή και το φιλάργυρο ορισμένων υπερμάχων του εμβολιασμού. Αλλά, δεν της ώρας αυτό το ζήτημα.
Οι Ορθόδοξοι πιστοί πιέζονται να εμβολιαστούν, γιατί ΔΕΝ πιέζονται και οι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΆΣΤΕΣ, που εισβάλλουν ανεξέλεγκτα μέσα στην Πατρίδα μας, την Ελλάδα;;;
Πού είναι αυτοί οι Αρχιερείς; πού είναι οι πολιτικοί, να μιλήσουν και να βροντοφωνάξουν;;; Γιατί δεν μιλά η Αγία και Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος να εμβολιαστούν και οι λαθρομετανάστες;!!
Ως προς το ζήτημα, εάν θα πρέπει να θεωρείται κανείς ΕΚΤΟΣ Εκκλησίας ή ως ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ, επειδή δεν έχει εμβολιαστεί:
Εκείνος ο Αρχιερέας που εκστομίζει τέτοιες βλασφημίες, ΔΕΝ γνωρίζει την Ορθόδοξο Εκκλησιολογία. Αιρετικός είναι αυτός που πρεσβεύει λανθασμένο πιστεύω ως προς την Χριστιανική Πίστη. Σχισματικός είναι εκείνος που διαφωνεί ως προς την διοίκηση της Εκκλησίας.
Η Εκκλησία δεν είναι περιουσία των Αρχιερέων, δηλαδή της γιαγιάς τους! Ξεχνούν, ότι και αυτοί πληρώνονται από τον Ελληνικό Λαό.
Λυπάμαι, ειλικρινά λυπάμαι, που Ορθόδοξοι Αρχιερείς έφθασαν στο σημείο αυτό. ΝΤΡΟΠΗ τους!!!
Εύχομαι, να έχουμε όλοι ειλικρινή μετάνοια.
Να προσέχουμε και ο καθένας, ας αναλάβει την ευθύνη του, ως ελεύθεροι πολίτες.
Με σεβασμό και ειλικρινήν αγάπην Χριστού.

+Ο Μητροπολίτης Αντινόης Παντελεήμων (Λαμπαδάριος, ο εκ Καλύμνου)
Εφησυχάζων Μητροπολίτης Πατριαρχείου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής

Κάλυμνος, 5 Νοεμβρίου, 2021.

d47

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.