Αυγουστίνος Καντιώτης



ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΟΥ ΣΠΑΕΙ ΚΟΚΚΑΛΑ, ΑΠΟ ΤΟΝ 11ΧΡΟΝΟ ΜΑΘΗΤΗ ΝΙΚΟΛΑΟ 2) ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ! Πεθανε (ξαφνικα) 33χρονος εμβολιασμενος διασωστης… 3) ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

date Ιαν 19th, 2022 | filed Filed under: ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ & ΛΗΣΤΕΣ, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΟΥ ΣΠΑΕΙ ΚΟΚΚΑΛΑ, ΑΠΟ ΤΟΝ 11ΧΡΟΝΟ ΜΑΘΗΤΗ ΝΙΚΟΛΑΟ

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ…
ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ…
ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΟ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…
Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ…
ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ…”!!!!!!!!!!!

Λόγια που θα έπρεπε να τα πούμε και να τα βροντοφωνάξουμε ΕΜΕΙΣ… ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ… ΟΙ ΕΝΗΛΙΚΕΣ… τα λέει ένα ενδεκάχρονο αγόρι.

___

___

ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ!

Πεθανε (ξαφνικα) 33χρονος εμβολιασμενος διασωστης…

Την τελευταία του πνοή άφησε ξαφνικά χθες το πρωί σε ηλικία 33 ετών ο Μιχάλης Σιαμάτρας, γνωστός νοσηλευτής, εθελοντής, μέλος της Διασωστικής Ομάδας Πιερίας και αθλητής.
Να σημειωθεί πως πρόσφατα είχε ολοκληρώσει τον εμβολιασμό του, κατά του κορωνοϊού. Σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε από τους οικείους του νεκρός στην τουαλέτα του σπιτιού τους. Μεταφέρθηκε στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του….

 https://www.triklopodia.gr/%ce%b8%a%ce%ac-33/

9a150f5deb69

  • Οι ξένοι πράκτορες, που κυβερνουν Ναζιστικά την Πατρίδα μας,  ποιοί νομίζουν ότι ειναι; Και πόσο νομίζουν ότι θα μείνουν στην εξουσία, για να τρώνε με χρυσά κουτάλια, ξεπουλώντας την Ελλάδα και εξαναγκάζοντας μικρους και μεγάλους και μικρά παιδιά να κάνουν τα θαντατηφόρα εμβόλιά τους; Τα αποτελέσματά της εξαπάτησης τα βλέπουμε. Οι ανακοπές και αιφνίδιοι θάνατοι εμβολιασμένων ειναι συνεχεις. Και αν αργήση η ανθρώπινη δικαιοσύνη να επέμβει, από την Θεία δεν θα ξεφύγει κανείς.

Ακουστε τί λέει σε ομιλία ο Μητροπολίτου Φλωρίνης π. Αυγουστίνου Καντιώτου ερμηνεύοντας το ευαγγέλιο της Κρίσεως

ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ
ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

…Αν ρίξουμε ένα βλέμμα και στη δική μας κοινωνία αλλά και σε παγκόσμιο κλίμακα, στις διεθνείς σχέσεις των λαών, θα δούμε ότι δικαιοσύνη δεν υπάρχει. Δέ’ βασιλεύει ό νόμος του Χριστού μας, το «Αγαπάτε αλλήλους» (Ίωάν. 13,34). Στις κοινωνίες μας, παρ’ όλα τα επιτεύγματα τους, βασιλεύει ό νόμος της ζούγκλας ότι «το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό». Εγκλήματα γίνονται καθημερινώς σε όλες τις χώρες• εγκλήματα εκτελεσμένα με τέτοια εντέλεια, πού κι ό ικανότερος αστυνόμος να μη μπορεί να τα εξιχνίαση.  Ό ένοχος μένει ασύλληπτος, περιγελά και περιπαίζει τις αρχές. Οι δράστες περιφέρονται ασύλληπτοι, μερικές φορές τιμώνται κιόλας!

Ή ανθρώπινη δικαιοσύνη αποδεικνύεται ανίσχυρη. είναι, όπως έλεγε ένας αρχαίος φιλόσοφος, ένα αραχνόπανο πού πιάνει μυγάκια, μα οί σφήγκες το σχίζουν και περνούν. Ή ανθρώπινη δικαιοσύνη συλλαμβάνει τα μικρά και ασήμαντα• τα μεγάλα εγκλήματα μένουν ατιμώρητα. Και τι θα γίνη λοιπόν; αυτοί θα μείνουν ατιμώρητοι αιωνίως; Όχι! διαμαρτύρεται ή συνείδησης. Το ένστικτο του δικαίου, πού ό Θεός εφύτευσε μέσα μας, φωνάζει, ότι οπωσδήποτε θα έρθει μέρα πού οι εγκληματίες των «τελείων» εγκλημάτων, οί παραβάτες των ηθικών διατάξεων, θα συλληφθούν στα δίχτυα της αδέκαστου δικαιοσύνης. Αν ύπάρχη Θεός —και υπάρχει Θεός—, θ’ απονείμει το δίκαιο, θα τιμωρήσει το έγκλημα και θ’ αμείψει την αρετή.

Οι μεγάλοι κλέφτες, που καταληστεύουν και καταδυναστεύουν τους λαούς θα πληρώσουν με τοκο και επιτόκιο τα εγκλήματά των.
Ολες οι αδικίες ποὺ γίνονται ἐπάνω στὴ γῆ, θὰ τις τακτοποιήσῃ ἡ Δευτέρα Παρουσία. Θά ᾿ρθῃ ὁ Κύριος για να κρίνει τὴν γῆν. Θὰ ἀποδώσῃ στὸν καθένα τὴν δικαιοσύνην. Θὰ ἀμείψῃ ἐκείνους ποὺ ἔζησαν σύμφωνα μὲ τὸ Εὐαγγέλιον, καὶ θὰ τιμωρήσῃ ἐκείνους ποὺ πῆγαν κόντρα μὲ τὸ Εὐαγγέλιο και κατεπάτησαν κάθε ἠθικὸ νόμο καὶ ἔπνιξαν τὴν φωνὴν τῆς συνειδήσεώς των. Θὰ κρίνῃ ο Θεός τὸν κόσμον. Πῶς θὰ τὸν κρίνῃ; Θὰ στήσῃ ζυγαριὰ ποὺ θὰ τὰ ζυγίσῃ ὅλα. Δὲν θὰ μείνῃ τίποτε χωρὶς νὰ ζυγισθῇ…

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.